Compu Act Opleidingen Nederland

Compu Act Opleidingen Nederland

Adres:

Vincent van Goghweg 85
1506 JBZaandam

8,5
Gemiddeld cijfer voor Compu Act Opleidingen Nederland
Gebaseerd op 2 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_half
Cor Juffermans
DevOps Engineer
9
Power BI Desktop

"Een zeer vaardig trainer. Goede voorbeelden. Lekker tempo. Heel enthousiast. Kortom een leuke cursus die door de juiste persoon is gegeven. Een aanrader! Enig minpuntje vond ik het ontbreken van een cususboek/naslagwerk." - 23-09-2019 05:48

"Een zeer vaardig trainer. Goede voorbeelden. Lekker tempo. Heel enthousiast. Kortom een leuke cursus die door de juiste persoon is gegeven. … alles lezen - 23-09-2019 05:48

Beschrijving

.

Als opleiden een plan wordt!

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor de opleidingen en diensten van Compu Act Opleidingen. Compu Act Opleidingen is  trots op haar persoonlijke aanpak en persoonlijke begeleiding. Compu Act Opleidingen ziet zichzelf als opleidingspartner. De opleidingen worden opgezet vanuit de gedachte dat u als persoon of als organisatie zo efficiënt mogelijk wilt investere…

Lees de volledige beschrijving

.

Als opleiden een plan wordt!

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor de opleidingen en diensten van Compu Act Opleidingen. Compu Act Opleidingen is  trots op haar persoonlijke aanpak en persoonlijke begeleiding. Compu Act Opleidingen ziet zichzelf als opleidingspartner. De opleidingen worden opgezet vanuit de gedachte dat u als persoon of als organisatie zo efficiënt mogelijk wilt investeren in vaardigheden en competenties. Deze stellen u in staat uw prestaties te verbeteren. Compu Act Opleidingen stelt zich als doel de intrinsieke waarde van haar opleidingen te vergroten.

Investeren in de toekomst

U als bedrijf of als persoon staat voor de uitdaging uw werk beter en efficiënter uit te voeren. In een sterk concurrerende en alsmaar groter wordende markt moet u steeds vaker keuzes maken over hoe en waarin u investeert. Dit alles doet u vanuit de overtuiging dat u ontwikkelen een must is om van waarde te blijven.

Ten aanzien van training en kennismanagement is return on investment altijd een moeilijke discussie geweest. Als het prestatiealarm als gevolg van inefficiënt ict gebruik afgaat zult u met uw opleidingspartner tot een plan van aanpak moeten komen.

Het opleiden en trainen van vaardigheden en competenties is een van de meest lonende investeringen die u voor u of uw medewerkers kunt doen.

Doelstelling

Wij trainen in opdracht van u en/of volgens de doelstelling van uw organisatie! Het succes van u of uw organisatie wordt bepaald door uw medewerkers en de vaardigheden van deze mensen in uw organisatie, ook naar uw klanten toe! Het doel van onze trainingen is de cursisten de skills en competenties te geven waardoor zij succesvol kunnen zijn op hun vakgebied.

Plan van aanpak

Elke organisatie/persoon is uniek. Wij bieden trainingen en trainingsvormen afgestemd op de opdrachtgever en de trainen skills en behoeften. In overleg met u wordt de juiste training en trainingsvorm gekozen. De trainingen zijn dus altijd op maat en blijken in de praktijk bijzonder effectief. Met deze aanpak begeleiden wij onze cursisten en heeft training altijd een goed resultaat. De cursist kan efficiënter werken.

Meer rendement

Om onze klanten een nog grotere efficiency- slag te kunnen laten maken bieden wij extra mogelijkheden. Zo ontwikkelen wij huisstijl die volledig is geïntegreerd in Office. Bent u op zoek naar een nieuwe frisse huisstijl voor uw interne en externe communicatie? Wilt u dat brieven, memo's, rapporten en andere documenten altijd in correcte opmaak geprint worden. Wilt u dat handtekeningen in Outlook van alle medewerkers conform huisstijl worden weergegeven? Dan is de ontwikkeling van huisstijl en gebruik van slimme sjablonen onontbeerlijk. Uw organisatie bespaart tijd (dus geld) en krijgt een professionele uitstraling.

Opleidingsportaal

Het zelf administratief verzorgen van bedrijfsgerichte opleidingstrajecten brengt vaak veel rompslomp met zich mee. Denk daarbij onder andere aan het versturen van uitnodigingen, het faciliteren van inschrijvingsprocedures, registratie van aanwezigheid en het evalueren van de opleiding.

Met onze portal krijgt u inzicht in het reilen en zeilen van uw werknemers op cursusgebied. Het proces van inschrijving voor een cursus tot het maken van het certificaat is een mum van tijd gebeurd, en vooral niet moeilijker dan nodig.

De trainingsvormen

Open Leercentrum (OLC)

Tijdens deze unieke en flexibele leermethode voor Office trainingen worden vraagstukken en onderwerpen uit de praktijk uitvoerig behandeld.

In het open leercentrum werkt in uw eigen tempo aan uw eigen training. U werkt onafhankelijk van andere cursisten. In deze vorm ontwikkelt elke deelnemer naar inzicht zijn eigen competenties. Met gedegen trainingsmateriaal, een begeleidende docent en heldere uitleg draagt deze lesmethode bij tot een persoonlijke ontwikkeling in de te trainen toepassingen.

Klassikaal

Met een hands-on training weet u zeker dat u duidelijkheid creëert in de kennis en de competenties trainen. Deze vorm van leren verzekert u ervan dat u het meeste uit uw trainingsbudget haalt. In deze klassikale trainingsvorm staan de onderwerpen voor elke deelnemer centraal. Onze werkwijze komt optimaal tot uiting in onze lesmethodiek, trainen vanuit een visuele en communicatieve setting. Met deze aanpak van trainen begeleiden wij de cursisten om tot een efficiënter resultaat te komen.

In-company

Elke organisatie is uniek. Wij bieden u maatwerk trainingen, afgestemd op uw organisatie: uw te trainen skills en behoeften. Deze trainingen worden bij of op een door u nader te bepalen locatie worden verzorgd. Compu Act Opleidingen zorgt voor ervaren docenten. Het trainingsmateriaal, hardware, beamer en trainingssoftware worden door ons verzorgd. In overleg met u wordt de cursusinhoud samengesteld. Deze trainingen op maat blijken in de praktijk bijzonder effectief. Beeldvorming, het uitwerken en het klassikaal behandelen van een gesteld vraagstuk bevorderd de samenwerking om het getrainde onderwerp gezamenlijk in de praktijk toe te passen.

Privéles

Het kan voorkomen dat uw vragen heeft over een specifiek probleem en u één op één wilt sparren met een professional. Onze docenten beschikken over een ruime ervaring en kennis om u te helpen. Neem contact met ons op om uw vragen en wensen voor te leggen. Wij kunnen u adviseren en samen met u een plan van aanpak maken. U kunt op onze locaties de les volgen maar wij kunnen ook naar u toe komen, net wat u wenst!

Waarom Compu Act Opleidingen?

Compu Act Opleidingen is niet de grootste opleider van Nederland, wel een met hoogopgeleide trainers, die naast trainen ook kennis hebben van de praktijk. Ook biedt Compu Act Opleidingen een zeer persoonlijke benadering en aanpak. De kwaliteit van onze opleidingen is terug te zien in onze positieve referenties.

8,5
Gemiddeld cijfer voor Compu Act Opleidingen Nederland
Gebaseerd op 2 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Cor Juffermans
DevOps Engineer
9
Power BI Desktop

"Een zeer vaardig trainer. Goede voorbeelden. Lekker tempo. Heel enthousiast. Kortom een leuke cursus die door de juiste persoon is gegeven. Een aanrader! Enig minpuntje vond ik het ontbreken van een cususboek/naslagwerk." - 23-09-2019 05:48

"Een zeer vaardig trainer. Goede voorbeelden. Lekker tempo. Heel enthousiast. Kortom een leuke cursus die door de juiste persoon is gegeven. … alles lezen - 23-09-2019 05:48

starstarstarstarstar_border
Tissa Schaaf
HR medewerker
8
Excel Basis

"Duidelijke uitleg, niet te snel, gemakkelijk vragen beantwoorden, lekkere lunch, en goed bereikbaar, de trainer was ook erg behulpzaam en een leuke en gevarieerde groep van mensen die de training volgde." - 26-06-2019 08:34

"Duidelijke uitleg, niet te snel, gemakkelijk vragen beantwoorden, lekkere lunch, en goed bereikbaar, de trainer was ook erg behulpzaam en ee… alles lezen - 26-06-2019 08:34

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 92.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 120.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!