Administering a SQL Database Infrastructure (MOC20764) - Virtual Classroom

Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van Computrain
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,2 Computrain heeft een gemiddelde beoordeling van 7,2 (uit 26 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual Classroom
15 nov. 2021 tot 19 nov. 2021
placeVirtual Classroom
24 jan. 2022 tot 28 jan. 2022
placeVirtual Classroom
14 mrt. 2022 tot 18 mrt. 2022
placeVirtual Classroom
9 mei. 2022 tot 13 mei. 2022
placeVirtual Classroom
18 jul. 2022 tot 22 jul. 2022

Beschrijving

Deze training is speciaal ontwikkeld voor databaseprofessionals (DBA’s) die verantwoordelijk zijn voor het configureren en beheren van een of meer SQL Server-databaseomgevingen. De training is ook ...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: SQL, Microsoft SQL Server, MySQL, Data Science en PostgreSQL.

Deze training is speciaal ontwikkeld voor databaseprofessionals (DBA’s) die verantwoordelijk zijn voor het configureren en beheren van een of meer SQL Server-databaseomgevingen. De training is ook ...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Goede configuratie, beheer en onderhoud van SQL Server is belangrijk voor je organisatie om snel en goed te kunnen werken. In deze klassikale training leer je SQL Server te installeren en configureren. Vervolgens wordt uitgebreid ingegaan op back-up- en restorestrategieën en implementaties, security, monitoring en automation van dagelijks beheer van een SQL Server-omgeving. Zo zorg jij ervoor dat SQL Server optimaal draait.

Je hebt kennis van het Windows Server operating system, Transact-SQL en relationele databases. Heb je dit niet, dan is de training Querying Data with Transact-SQL (MOC20761) een goede training voor je.

Na afloop van deze training ontvang je een deelnamecertificaat 'Administering a SQL Database Infrastructure'.

In de training ligt de focus op het installeren en configureren van een SQL-server. De training behandelt onder meer authenticatie en autorisatie, monitoring, back-up maken en het importeren en exporteren van data.
De aanpak van deze klassikale training is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk.
Je gaat aan de slag met verschillende oefeningen, zodat je de leerstof optimaal verwerkt. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Inhoud

o Authenticating and Authorizing Users
o Assigning Server and Database Roles
o Authorizing Users to Access Resources
o Protecting Data with Encryption and Auditing
o SQL Server Recovery Models
o Backup of SQL Server Databases
o Restoring SQL Server Databases
o Automating SQL Server Management
o Configuring Security for SQL Server Agent
o Monitoring SQL Server with Alerts and Notifications
o Introduction to Managing SQL Server by using PowerShell
o Tracing Access to SQL Server
o Monitoring SQL Server
o Troubleshooting SQL Server
o Importing and Exporting Data

5 dagen

Trainingen

C-MOC20764|Administering a SQL Database Infrastructure (MOC20764)

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: SQL.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.