Applied Skills Workshop MS-4001: Build Collaborative Apps for Microsoft Teams - Virtual Classroom

Applied Skills Workshop MS-4001: Build Collaborative Apps for Microsoft Teams - Virtual Classroom

Computrain
Logo van Computrain
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Computrain heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 105 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Deze cursus is ontwikkeld voor ontwikkelaars die aan de slag willen gaan met Microsoft Teams en daarnaast ook de Applied Skills Credential willen behalen.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er probleme…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Deze cursus is ontwikkeld voor ontwikkelaars die aan de slag willen gaan met Microsoft Teams en daarnaast ook de Applied Skills Credential willen behalen.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Tijdens de training Applied Skills Workshop MS-4001: Build Collaborative Apps for Microsoft Teams leer je als ontwikkelaar hoe je apps kunt ontwikkelen voor Microsoft Teams. Met het nieuwe product Microsoft Applied Skills kunnen deelnemers daarnaast hun praktijkkennis valideren met een Applied Skills Credential. Om deze credential te verkrijgen dient men een praktijkassessment te doen.

Admission

Deelnemers van deze training moeten ervaring hebben met het ontwikkelen van applicaties voor Microsoft Teams die gebruikmaken van de Microsoft Graph API en het Microsoft Identity-platform. Deelnemers moeten daarnaast bekend zijn met tools voor het ontwikkelen van apps voor Microsoft Teams, zoals Microsoft Teams Toolkit.

Graduation

Je sluit het trainingsprogramma af met een assessment in de cursusomgeving Microsoft Learn. Dit is bij de cursus inbegrepen. Je schrijft je hier wel zelf voor in.

Na het behalen van dit assessment ontvang je de Applied Skills Credential.

Objectives

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. Je gaat aan de slag met Azure en kijkt naar het beheer van subscripties en storages. Verder leer je het ontwikkelen en beheren van virtuele machines en het configureren van virtuele netwerken.

De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien wat je als beheerder van Azure allemaal kunt. Je gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Program guide

Inhoud
  • Get started building apps for Microsoft Teams by using Teams Toolkit for Visual Studio Code
  • Build conversational bots for Microsoft Teams
  • Build message extensions for Microsoft Teams and Microsoft Copilot for Microsoft 365
  • Build tabs for Microsoft Teams
  • Connect web services to Microsoft Teams using webhooks
  • Retrieve Microsoft 365 data for Microsoft Teams apps using Microsoft Graph
  • Deploy a Microsoft Teams app to Azure by using Teams Toolkit for Visual Studio Code
  • Guided Project: Build and deploy a Microsoft Teams app using Teams Toolkit for Visual Studio Code

Course schedule

1 dagen

Characteristics

Trainingen

Short program

C-ASWMS-4001|Applied Skills Workshop MS-4001: Build Collaborative Apps for Microsoft Teams

Commercial partners

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.