Certificeringsprogramma MOS Microsoft Office Access 2016 - Virtual Classroom

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Computrain
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,2 Computrain heeft een gemiddelde beoordeling van 7,2 (uit 26 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual Classroom
9 feb. 2022 tot 14 apr. 2022
placeVirtual Classroom
21 apr. 2022 tot 24 jun. 2022

Beschrijving

Iedereen die wil aantonen gedegen Access-kennis en -vaardigheden te hebben en die op een professionele manier Access voor verschillende doeleinden en situaties wil gebruiken.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft Access, Microsoft Office, Microsoft Word, Computervaardigheden en Microsoft Powerpoint.

Iedereen die wil aantonen gedegen Access-kennis en -vaardigheden te hebben en die op een professionele manier Access voor verschillende doeleinden en situaties wil gebruiken.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Met dit certificeringsprogramma koop je in één keer de totaalbundel cursussen die opleiden tot de certificering Microsoft Office Access 2016 Specialist (MOS). Naast het complete aanbod van cursussen zijn in dit programma ook een Engelstalig oefenexamen, extra studiemateriaal en het examen met slagingsgarantie inbegrepen.

Om dit certificeringsprogramma te volgen moet je met Windows kunnen werken. Dat wil zeggen dat je kunt werken met de muis en het toetsenbord, dat je weet hoe je programma’s opent en sluit en algemene Windows-vaardigheden, zoals minimaliseren en maximaliseren van vensters, beheerst.

De cursussen in dit certificeringsprogramma bereiden je uitstekend voor op het officiële, Engelstalige Microsoft-examen dat nodig is voor de certificering. Het examen met slagingsgarantie is onderdeel van het certificeringsprogramma. Wanneer je dit examen succesvol hebt afgelegd, ben je Microsoft Office Access 2016 Specialist (MOS).

Het gedegen en efficiënte certificeringsprogramma bestaat uit 3 cursussen die je goed voorbereiden op het officiële Microsoft-examen. Het certificeringsprogramma bestaat uit een bundel van de benodigde cursussen, inclusief:
o Flexibiliteit in planning en trainingsvorm
o Extra studiemateriaal gericht op het examen
o Engelstalige oefenexamens
o Engelstalige examens en slagingsgarantie
o Een zeer aantrekkelijke prijs

Inhoud

Cursussen
o Access Basis
o Access Advanced: Data Analyseren en Macro's
o Access Advanced: Formulieren en Rapporten
Examen
o MOS: Microsoft Office Access 2016 (77-730)

3 maanden

Trainingen

C-CPMOSMOA16|Certificeringsprogramma MOS Microsoft Office Access 2016

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.