Data Driven Business Foundation - Virtual Classroom

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Computrain
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,1 Computrain heeft een gemiddelde beoordeling van 7,1 (uit 24 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual Classroom
8 okt. 2021
placeVirtual Classroom
11 jan. 2022
placeVirtual Classroom
4 apr. 2022

Beschrijving

Je bent benieuwd welke rol data speelt of kan spelen binnen een organisatie. Je wilt de voordelen en de eerste stappen beheersen om uiteindelijk een datagedreven organisatie te worden.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ond…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Data Driven, Big Data, Datavisualisatie, Data Science en Data Driven Marketing.

Je bent benieuwd welke rol data speelt of kan spelen binnen een organisatie. Je wilt de voordelen en de eerste stappen beheersen om uiteindelijk een datagedreven organisatie te worden.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Alle verschillende soorten databronnen zijn in deze tijd van essentieel belang voor elke organisatie. Hoe verzamel je deze data? En hoe pas je deze op de juiste manier toe om zo meer omzet te genereren? Onder begeleiding van zeer ervaren Computrain-trainers leer je hoe je terminologie toepast binnen data(-analyses). Zo worden er onderwerpen behandeld als data driven businessmodellen, data strategy en data security. Uiteindelijk weet je precies welke stappen je als organisatie moet ondernemen om volledig datagedreven te zijn.

Voor het volgen van deze training is er geen benodigde voorkennis nodig.

Na afloop van deze training ontvang je het deelnamecertificaat 'Data Driven Business Foundation' van Computrain.

Het intensieve programma van deze training bestaat uit theorie, demo’s, praktijkopdrachten en monologen. Je gaat aan de slag met het bewust worden van een digitale footprint van jezelf. Ook leer je hoe data gebruikt en gecombineerd kan worden voor verschillende soorten proposities.

Inhoud


Introduction in een data gedreven wereld

o De 4e industriële revolutie
o Opkomst van datagebruik
o Traditionele businessmodellen versus data driven businessmodellen
o Biggest shifts in recent years
o Data driven platform businessmodellen
o Belang van data hierin

Ken je digitale footprint bij

o Google, Microsoft, Apple, Facebook, je eigen browser en meer

Digitale geletterdheid/terminologie

o Van basis- tot big data
o Datadiscipline

Data, big data en analytics inclusief datamanagement

o Data governance
o Data strategy
o Data architecture
o Data storage and sharing
o Data security
o Data quality
o Data management body of knowledge

2 dagen

Trainingen

C-DDBF|Data Driven Business Foundation

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.