IT-Security Foundation - Online - PLUS - Virtual Classroom

Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats

IT-Security Foundation - Online - PLUS - Virtual Classroom

Computrain
Logo van Computrain
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,2 Computrain heeft een gemiddelde beoordeling van 7,2 (uit 26 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual Classroom
16 mrt. 2022
placeVirtual Classroom
14 jun. 2022

Beschrijving

Deze training is bedoeld voor functionarissen die een beperkte technische achtergrond hebben, maar in hun werk wel met technici in gesprek dienen te kunnen gaan. Je bent bijvoorbeeld:
o Aankomend i...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Sollicitatiegesprek afnemen, Solliciteren, Schriftelijke communicatie, Personal branding en Elevator pitch.

Deze training is bedoeld voor functionarissen die een beperkte technische achtergrond hebben, maar in hun werk wel met technici in gesprek dienen te kunnen gaan. Je bent bijvoorbeeld:
o Aankomend i...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Meer inzicht in de technische kant van informatiebeveiliging? Leren in je eigen tempo, wanneer het jou het beste uitkomt? Wil je daarbij wel een terugkoppeling van een docent? Kies dan voor deze training. Je krijgt inzicht in de technische hulpmiddelen bij het beveiligen van informatie, zonder er tot in detail op in te gaan. Het programma bestaat uit een combinatie van online zelfstudie en een aanvullende praktijkdag.

Voor het volgen van de training is het wenselijk dat je een aantal basisbegrippen omtrent IT kent. Denk hierbij aan IP-adres, netwerk enzovoort. Verder is er geen voorkennis nodig om aan deze training op Foundation-level deel te nemen.

De training IT-Security Foundation - Online - PLUS is onderdeel van het SECO-Institute Cyber Security & Governance Certification program. Binnen dit programma volg je de IT-Security Track, die bestaat uit de Foundation-, Practitioner- en Expert-training. Samen met voldoende ervaring kun je je uiteindelijk opwerken tot Certified Officer IT-Security.
Het SECO-Institute-examen IT-Security Foundation wordt extern afgenomen door het SECO-Institute en bestaat uit multiplechoicevragen. Het examen is inbegrepen bij de training. Na succesvolle afronding van het examen ontvang je het certificaat ‘IT-Security Foundation’ van het SECO-Institute en kun je je digitale S-ITSF badge aanvragen bij het SECO-Institute.

Met deze online training leer je in je eigen tempo op het tijdstip en de plek die jou het beste uitkomen. Je gaat aan de slag met de technische kant van informatiebeveiliging. Je leert snel aan de hand van professionele en Engelstalige e-learning en bijbehorende oefeningen. Binnen het studieprogramma ben je flexibel in welke onderwerpen je wilt bestuderen. Onderwerpen die je al kent, sla je over.
Bij deze variant is ook een praktijkdag inbegrepen. De aanwezige docent maakt lastige onderwerpen duidelijk en geeft verschillende verbanden aan. Je kunt hem de vragen stellen waar je mee zit. Zo weet je zeker dat je goed inzicht krijgt in de technische kant van informatiebeveiliging.

Inhoud


Security in networks, systems and software

o TCP/IP networking
o Computer systems
o Applications and databases

Assuring security through crypto and access control

o Cryptography
o Identity and access management

Common (ab)use cases

o Cloud computing
o Exploiting vulnerabilities

3 maanden

Trainingen

C-SFONPL|IT-Security Foundation - Online - PLUS

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.