Masterclass Data Driven Organisaties - Virtual Classroom

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Computrain
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,1 Computrain heeft een gemiddelde beoordeling van 7,1 (uit 24 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual Classroom
8 okt. 2021 tot 19 nov. 2021
placeVirtual Classroom
19 jan. 2022 tot 2 mrt. 2022
placeVirtual Classroom
12 apr. 2022 tot 24 mei. 2022
placeVirtual Classroom
7 jul. 2022 tot 18 aug. 2022

Beschrijving

Je bent hoger opgeleid en wilt weten wat een data driven business is, wat de technologische achtergrond hiervoor is en hoe je een plan kunt maken om hier naartoe te werken als organisatie.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Data Driven, Big Data, Datavisualisatie, Data Science en Data Driven Marketing.

Je bent hoger opgeleid en wilt weten wat een data driven business is, wat de technologische achtergrond hiervoor is en hoe je een plan kunt maken om hier naartoe te werken als organisatie.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
In deze praktijkgerichte Masterclass komen alle relevante aspecten van een data driven organisatie aan de orde. Wij brengen je op de hoogte van de technologische trends en ontwikkelingen en leren je hoe deze te implementeren in de organisatie. Ook komen onderwerpen als cloud computing, big data, AI, process mining en robotic process automation aan bod. Daarnaast verdiep je je in hoe je een veranderprogramma kunt opstellen om naar een data driven organisatie toe te werken.

Dit programma wordt verzorgd op Masterniveau. Je hebt een HBO- of WO-werk- en -denkniveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Je sluit deze opleiding af met een praktijkgerichte opdracht. Wanneer je deze met een voldoende afrondt, ontvang je het diploma 'Masterclass Data Driven Organisaties'.

Deze Masterclass heeft als doel de competenties te versterken die je nodig hebt om te acteren op strategisch niveau. Je kent de achtergrond, technologie en benodigdheden van een data driven organisatie. Je weet wat de mogelijkheden zijn binnen een organisatie om data strategisch in te zetten door het ontwikkelen van een data driven strategie aan de hand van diverse modellen. Je verdiept je in de noodzaak om een data driven strategie te hebben als organisatie.
De Masterclass wordt verzorgd door IT-professionals die midden in de praktijk staan. Daarnaast beschik je over de meest actuele literatuur en kun je gebruikmaken van onze moderne online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie en kun je communiceren met docenten en medestudenten.

Inhoud


Inleiding datagedreven organisaties

o Essentie van datagedreven werken
o Organisatietypen en sectoren waarin datagedreven werken in opkomst is
o Datagedreven werken ten opzichte van 'klassieke' bedrijfsvormen

Technologie om datagedreven te kunnen werken

o Cloud, big data en AI als enablers van datagedreven werken
o Procesoptimalisatie en automatisering door inzet van: process mining en robotic process automation

Hoe word je een datagedreven organisatie?

o Businessmodel definiëren
o Businesscase opstellen
o Transitieplan opstellen
o Veranderings- en cultuurmodellen voor transitie naar een datagedreven organisatie

o Duur van de opleiding: 3 maanden
o Varianten: Dag
o Dag: 4 dagen van 09.30 uur tot 16.30 uur

Vakopleiding

C-MDDO|Masterclass Data Driven Organisaties

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.