Microsoft Identity and Access Administrator (SC-300) - Virtual Classroom

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Microsoft Identity and Access Administrator (SC-300) - Virtual Classroom

Computrain
Logo van Computrain
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,2 Computrain heeft een gemiddelde beoordeling van 7,2 (uit 26 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual Classroom
14 feb. 2022 tot 17 feb. 2022
placeVirtual Classroom
17 mei. 2022 tot 20 mei. 2022

Beschrijving

Deze training is bedoeld voor mensen die Identity and Access taken uitvoeren in hun dagelijkse werk. Ook is deze training geschikt voor beheerders of ingenieurs die zich willen specialiseren in het...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Deze training is bedoeld voor mensen die Identity and Access taken uitvoeren in hun dagelijkse werk. Ook is deze training geschikt voor beheerders of ingenieurs die zich willen specialiseren in het...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Tijdens deze praktijkgerichte training ga je aan de slag met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om Identity and Access-oplossingen te kunnen implementeren met Microsoft Azure AD. Je gaat onder begeleiding van een IT-securityprofessional aan de slag met identiteitscontent voor Azure AD, registratie van bedrijfstoepassingen, voorwaardelijke toegang, identiteitsbeheer en andere identiteitstools. Je sluit de training af met het officiële Microsoft-examen dat is inbegrepen bij de training.

Voor het volgen van deze training zijn de volgende vereisten benodigd:
o Kennis op het gebied van beveiliging en brancheveiligheidsvereisten zoals diepgaande verdediging, minst bevoorrechte toegang, gedeelde verantwoordelijkheid en zero trust-model
o Vertrouwd met identiteitsconcepten zoals authenticatie, autorisatie en active directory
o Enige ervaring met het implementeren van Azure-workloads zoals de basisprincipes van Azure-beheer
o Enige ervaring met Windows- en Linux-besturingssystemen en scripttalen is nuttig, maar niet vereist. Cursuslabs kunnen PowerShell en de CLI gebruiken

Met deze training ben je uitstekend voorbereid op het examen 'Microsoft Identity and Access Administrator'. Dit examen is inbegrepen in de kosten. Je kunt je voor dit examen aanmelden via Examen boeken. Je kunt zelf bepalen op welk tijdstip en locatie je een examen aflegt.
Met dit examen ontvang je de Microsoft-certificering Microsoft Identity and Access Administrator.

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze toe te passen in de praktijk. Je gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding tussen theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Inhoud

o Module 1: Implement an identity management solution
o Implement Initial configuration of Azure AD
o Create, configure, and manage identities
o Implement and manage external identities
o Implement and manage hybrid identity
o Module 2: Implement an authentication and access management solution
o Secure Azure AD user with MFA
o Manage user authentication
o Plan, implement, and administer conditional access
o Manage Azure AD identity protection
o Module 3: Implement access management for Apps
o Plan and design the integration of enterprise for SSO
o Implement and monitor the integration of enterprise apps for SSO
o Implement app registration
o Module 4: Plan and implement an identity governancy strategy
o Plan and implement entitlement management
o Plan, implement, and manage access reviews
o Plan and implement privileged access
o Monitor and maintain Azure AD

4 dagen

Trainingen

C-MOCSC-300|Microsoft Identity and Access Administrator (SC-300)

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.