Planning and Administering Microsoft Azure for SAP Workloads (AZ-120) - Virtual Classroom

Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats
Logo van Computrain
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,0 Computrain heeft een gemiddelde beoordeling van 7,0 (uit 22 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: Virtual Classroom
15 feb. 2021 tot 18 feb. 2021
computer Online: Virtual Classroom
25 mei. 2021 tot 28 mei. 2021

Beschrijving

Je bent een Azure-beheerder die SAP-solutions op Azure migreert en beheert. Je bent bekend met programma's als Azure Portal, PowerShell en Command Line Interface.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: SAP, Microsoft Azure, Business intelligence, SAP Crystal Reports en SAP NetWeaver.

Je bent een Azure-beheerder die SAP-solutions op Azure migreert en beheert. Je bent bekend met programma's als Azure Portal, PowerShell en Command Line Interface.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Tijdens deze training ontwikkel je je als IT-professional door Azure-bronnen optimaal te benutten waaronder implementaties, configuraties van virtuele machines, virtuele netwerken, storage accounts en Azure AD. Door middel van verschillende cases en praktische opdrachten raak je bekend met de migratie van SAP-solutions en het implementeren hiervan. Je gaat onder andere aan de slag met het implementeren van storage solutions, het beheren van netwerkverkeer en Azure Active Directory.

Voorafgaand aan deze training is het een vereiste dat je de training Azure Administrator (AZ-103) of Azure Solutions Architext (AZ-300) hebt gevolgd.


Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. Je gaat aan de slag met verschillende oefeningen, waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Inhoud

o Introduction
o Foundations of SAP on Azure
o SAP Certified Offerings on Azure
o SAP on Azure Reference Architecture
o Planning for Implementing SAP Solutions on Azure
o Planning for Migrating SAP Workloads to Azure
o Implementing Azure VM-based SAP Solutions
o Deploying HANA Large Instances (HLI)
o Migrating SAP Workloads to Azure
o Maintaining SAP on Azure
o Monitoring and Troubleshooting SAP on Azure

4 dagen

Trainingen

C-MOCAZ-120|Planning and Administering Microsoft Azure for SAP Workloads (AZ-120)

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.