Privacy & Data Protection Foundation - Dag

Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats

Privacy & Data Protection Foundation - Dag

Computrain
Logo van Computrain
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,5 Computrain heeft een gemiddelde beoordeling van 7,5 (uit 32 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeWoerden
10 feb. 2022 tot 17 feb. 2022
placeWoerden
16 mei. 2022 tot 23 mei. 2022
placeWoerden
12 okt. 2022 tot 19 okt. 2022

Beschrijving

Deze training is bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken krijgt met het verzamelen, bewerken of beheren van persoonsgegevens en die wil of moet weten hoe met persoonsgegevens moet worden om...

Privacywet- en regelgeving (onder andere de Wbp) is voor elk bedrijf van belang en er wordt steeds strikter op naleving gecontroleerd door de Autoriteit Persoonsgegevens. Het is dus belangrijk dat je organisatie daar op de juiste manier mee omgaat. In deze training krijg je een overzicht van de plichten die je organisatie heeft ten opzichte van de rechten van diegenen waarvan je persoonsgegevens verzamelt. Zodat je in je eigen omgeving adequaat advies kunt geven over hoe hiermee om te gaan.

Voo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Data protection, Privacy (algemeen overzicht), IT Beveiliging / Security, CISM en Cyber Security.

Deze training is bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken krijgt met het verzamelen, bewerken of beheren van persoonsgegevens en die wil of moet weten hoe met persoonsgegevens moet worden om...

Privacywet- en regelgeving (onder andere de Wbp) is voor elk bedrijf van belang en er wordt steeds strikter op naleving gecontroleerd door de Autoriteit Persoonsgegevens. Het is dus belangrijk dat je organisatie daar op de juiste manier mee omgaat. In deze training krijg je een overzicht van de plichten die je organisatie heeft ten opzichte van de rechten van diegenen waarvan je persoonsgegevens verzamelt. Zodat je in je eigen omgeving adequaat advies kunt geven over hoe hiermee om te gaan.

Voor deze training is geen bijzondere voorkennis vereist. Enige affiniteit met privacy, beleid en informatiebeveiliging verdient echter wel de voorkeur.

Deze training bereidt je voor op het officiële examen Privacy & Data Protection Foundation. Deze certificering is erkend door het Cyber Security & Governance Certification Program (SECO Institute) en maakt onderdeel uit van de Privacy & Data Protection Certification Track.
Na voltooiing van de training ben je volledig voorbereid om deel te nemen aan het examen Privacy & Data Protection Foundation. Dit examen wordt afgenomen bij EXIN en is inbegrepen bij deze training.

Doel van deze klassikale training is dat je kennis en vaardigheden ontwikkelt waarmee je organisaties optimaal kunt helpen met digitale beveiligingsvraagstukken. Na afloop van deze praktijkgerichte en boeiende training heb je kennis in alle facetten waar je mee te maken krijgt op het gebied van informatiebeveiliging. Ervaren en deskundige docenten informeren je over de meest recente ontwikkelingen binnen dit vakgebied.

Inhoud


Privacy Fundamentals


o Privacy
o Algemene regelgeving databescherming
o Definities
o Rechtmatigheid van verwerking
o Datalekken
o Privacy begeleiding

Privacy in de praktijk


o Beleidsregels
o Social media en marketing
o Privacy effect beoordeling

Organiseren van privacy


o Taken, rollen en verantwoordelijkheden
o Overeenkomst met betrekking tot verwerking data
o Data verwerken

2 dagen

Trainingen

C-PDPF|Privacy & Data Protection Foundation

Brand Partner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.