Timemanagement met Outlook - Virtual Classroom

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Timemanagement met Outlook - Virtual Classroom

Computrain
Logo van Computrain
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,2 Computrain heeft een gemiddelde beoordeling van 7,2 (uit 26 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual Classroom
11 mrt. 2022
placeVirtual Classroom
15 jun. 2022

Beschrijving

Deze cursus is specifiek ontwikkeld voor professionals, al of niet in een leidinggevende functie, die hun tijd beter willen besteden, en daarbij optimaal gebruik willen maken van de structuur en we...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft Outlook, Time management, Microsoft Office, Excel en Microsoft Office 365.

Deze cursus is specifiek ontwikkeld voor professionals, al of niet in een leidinggevende functie, die hun tijd beter willen besteden, en daarbij optimaal gebruik willen maken van de structuur en we...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Het programma Microsoft Outlook is de meest gebruikte ‘personal information manager’ en e-mailclient ter wereld. In deze cursus leer je om je tijd beter in te delen. Je krijgt praktische handvatten en technieken om effectief en efficiënt om te gaan met Outlook. Onder leiding van professionele Outlook-trainers ga je aan de slag en maak je je binnen een dag de vaardigheden eigen om optimaal gebruik te maken van Outlook.

Voor het succesvol afronden van deze cursus is het gewenst dat je met Windows kunt werken. Heb je nog geen enkele ervaring met e-mailprogramma’s? Dan raden wij je aan eerst de cursus Outlook Basis te volgen.

Na afloop van de cursus ontvang je het certificaat 'Timemanagement met Outlook'.

Tijdens deze klassikale cursus, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, leer je om efficiënter om te gaan met e-mail, hoe je je tijd beter kunt bewaken en ad-hoczaken zo af te handelen dat je toekomt aan je eigen planning. Aan bod komen onder andere het besluitvormingsdiagram om je werkstroom te verwerken en organiseren, de 5 stadia om je werkstroom te beheersen en het plannen en beheersen van projecten.
Tijdens de cursus wordt gewerkt met Outlook 2013. Ook voor gebruikers van Outlook 2010 of Outlook 2016 is deze cursus zeer geschikt. Je kunt kiezen of je met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken.

Inhoud


Berichten verwerken

(Mail, vergader- en taakverzoeken)
o Werken met berichtmarkeringen
o Indelen van Postvak IN en .pst-bestanden
o Instellen van regels en waarschuwingen
o Werken met Taken
o Werken met de Agenda
o Snelle stappen instellen (versie-afhankelijk)

Mailbox opruimen

o Opruimen (postbus opruimen, conversaties opschonen, organiseren items, mappen maken, grote items zoeken)
o Items verplaatsen of kopiëren (type veranderen, sorteren)
o Zoekmappen en direct zoeken (bestaande zoekmap toevoegen, zelfgemaakte zoekmap toevoegen, bestaande zoekmap aanpassen, zoekmap verwijderen, direct zoeken)

Regels en afwezigheidsassistent

o Regels
o Quicksteps (maken, wijzigen en beheren, versieafhankelijk)

1 dagen

Trainingen

C-ORG1102|Timemanagement met Outlook

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.