Consciousness CoachingTraining by Creative Consciousness (ICF ACTP geaccrediteerd, coaching, coach opleiding, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, effectieve communicatie, assertiviteit)

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Creative Consciousness the Netherlands
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,5 Creative Consciousness the Netherlands heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 33 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,4
Gemiddeld cijfer voor Consciousness CoachingTraining by Creative Consciousness (ICF ACTP geaccrediteerd, coaching, coach opleiding, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, effectieve communicatie, assertiviteit)
Gebaseerd op 3 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Vanity
9,6
Consciousness CoachingTraining by Creative Consciousness (ICF ACTP geaccrediteerd, coaching, coach opleiding, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, effectieve communicatie, assertiviteit)

"De coaching opleiding via Consciousness Coaching heb ik als zeer leerzaam ervaren, hun manier van training geven is geheel anders dan wat ik gewend ben en dat maakt het juist interessant om het zo te volgen." - 17-06-2010 12:28

"De coaching opleiding via Consciousness Coaching heb ik als zeer leerzaam ervaren, hun manier van training geven is geheel anders dan wat ik… alles lezen - 17-06-2010 12:28

Startdata en plaatsen

Leuven (Engelstalig)
16 mei. 2019 tot 19 mei. 2019
Maastricht (Nederlandstalig)
27 jun. 2019 tot 30 jun. 2019
Leuven (Engelstalig)
11 jul. 2019 tot 14 jul. 2019
Maastricht (Nederlandstalig)
22 aug. 2019 tot 25 aug. 2019
Centraal in Nederland (Nederlandstalig)
24 okt. 2019 tot 27 okt. 2019
Maastricht (Engelstalig)
7 nov. 2019 tot 10 nov. 2019

Beschrijving

Welkom! (FOR ENGLISH SEE BELOW) 

Wat leuk dat je interesse hebt in de nummer 1 opleiding tot Coach. De opleiding is ACTP geaccrediteerd door de ICF (International Coach Federation) - dus je kiest voor een opleiding die niet alleen scherp geprijsd is in de markt, maar dus ook het hoogste keurmerk van kwaliteit heeft gekregen door het ICF. En die dit keurmerk al jaren mag dragen!

Het belangrijkste verschil met andere coachingsopleidingen is dat Creative Consciousness coaching benadert vanuit een holistisch perspectief waarin bewustwording centraal staat. Ook combineert het de praktische kant van het coachen vanuit de Westerse filosofie met de ontologie (filosofie van het zijn) vanuit de Oost…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Welkom! (FOR ENGLISH SEE BELOW) 

Wat leuk dat je interesse hebt in de nummer 1 opleiding tot Coach. De opleiding is ACTP geaccrediteerd door de ICF (International Coach Federation) - dus je kiest voor een opleiding die niet alleen scherp geprijsd is in de markt, maar dus ook het hoogste keurmerk van kwaliteit heeft gekregen door het ICF. En die dit keurmerk al jaren mag dragen!

Het belangrijkste verschil met andere coachingsopleidingen is dat Creative Consciousness coaching benadert vanuit een holistisch perspectief waarin bewustwording centraal staat. Ook combineert het de praktische kant van het coachen vanuit de Westerse filosofie met de ontologie (filosofie van het zijn) vanuit de Oosterse traditie.

Je leert om te coachen en te leven vanuit een diep vertrouwen dat iemand alle antwoorden al in zich heeft en, met behulp van goede coaching, de mogelijkheden gaat ervaren om zijn of haar doelen en daarmee blijvende verandering in zijn of haar leven te realiseren. Het is een kracht die in eenieder van ons ligt opgeslagen en door het proces van bewustwording kan worden aangeboord en ingezet. De praktische bewustzijnstools die je de cliënt in elke sessie geeft (en die uniek zijn voor de Creative Consciousness coaching methode) helpen hierbij.

De gehele opleiding bestaat uit de 4 modules van telkens 4 aaneengesloten trainingsdagen De eerste Module is de zg. Master 1 - Het IK Proces training, gevolgd door nog 3 modules van telkens 4 trainingsdagen gericht op coaching. De informatie over de Master 1 training wordt ook apart gepresenteerd op de website van Springest en is ook eerst als losse training te volgen. Zo kun je ons eerst leren kennen, en de impact van onze training ervaren, en daarna pas de keuze maken voor de drie vervolg modules. De prijs die hier vermeld staat is dus voor de eerste stap, en is de prijs voor corporate deelname. Ben jij een particulier, dan kun je de eerste stap meedoen obv Registratiekosten vooraf (voor het complete arrangement) en Waardebepaling achteraf. Ben jij particulier, schrijf je dan niet in via Springest, svp, anders wordt je het zakelijke tarief in rekening gebracht. Schrijf je als particulier dus direct in via onze eigen website.

Om een goede coach te kunnen zijn is het een voorwaarde dat je jezelf eerst heel goed leert kennen. Dat je eerlijk kijkt naar wie jij in essentie bent en hoe je daarin kan groeien. Waar je tegenaan loopt in de relatie met jezelf, maar juist ook in de interactie met anderen. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel heel erg waardevol en iets waar je je leven lang profijt van hebt als je je ervoor openstelt. De Master 1 - Het IK Proces is daarmee de basis van de opleiding. 

De overige 3 Modules zijn verdeeld in blokken van 4 dagen, die met een tussenpoos van 4-6 weken gehouden worden (dus 3x 4 dagen, doorlooptijd maximaal 6 maanden). De trainingsdagen zijn altijd van donderdag tot en met zondag.

Je kunt kiezen om de 16 daagse opleiding te doen en zo de vaardigheden om te coachen vergroten en je deze zeer krachtige ACTP geaccrediteerde methodiek eigen maken. Voor mensen die met mensen werken, bijv. als teamleider, als leidinggevende nieuwe stijl, als coördinator, etc. Je verder bekwamen in coaching als een manier van communiceren die empowert, bijvoorbeeld voor hulpverleners en dienstverleners.

Je kunt ook kiezen om niet alleen de opleidingsdagen te volgen, maar ook het examenpakket te doen. Met de voorbereiding op het examen ben je minimaal 3 bezig, en daarin word je ook gementord. Behaal je het examen dan krijg je het diploma dat je direct toegang geeft tot registratie bij het ICF zelf als gecertificeerd coach. Voor de mensen die coaching als hun professie (willen gaan) doen.  Het examenpakket kun je apart inkopen en is op te starten na de derde module. Het examenpakket kun je niet op de Springest site inkopen, wij zijn slechts intermediar voor de internationale Creative Consciousness Academy. Aanschaf van het examen pakket gaat daarom buiten Springest om. De geldigheid van het examenpakket is 18 maanden.

Het examen zelf bestaat uit een schriftelijk gedeelte (theorie) en een mondeling (via Skype) examen (een echte coaching sessie). Het examen kun je doen nadat je aan bepaalde eisen voldoet (vergelijk met het rijbewijs halen - je hebt eerst een aantal rijlessen gehad voor je daadwerkelijk je praktijkexamen gaat doen).

Let op wij bieden deze opleiding zowel in het Engels als in het Nederlands aan.

DATA   2018-2019 VAN DE EERSTE MODULE, DE MASTER 1 TRAINING: 

Master 1: 

7 t/m 10 februari, Nederlandstalig (in Leuven, Belgie)

21 t/m 24 april Nederlandstalig, in Maastricht

16 t/m 19 april, Engelstalig, in Leuven, Belgie

SVP: houd de website in de gaten voor alle data van de Master 1 training.

DATA Vervolgmodules :

ENGELSTALIGE ROUTE 2019

21-24 Feb. 2019, 4-7 April 2019 and 9-12 May 2019

NEDERLANDSTALIGE ROUTE 2019

5-8 september, 17-20 oktober en 21-23 november 2019

Location:

The Master 1 can be done in The Netherlands, in Amsterdam or Maastricht or in Leuven, in Belgium.

Trainingslokaties:

Maastricht : Venue De witte Schuur, Buitenplaats Vaeshartelt, Maastricht

Accommodatie is niet inbegrepen, we helpen je met boeken door het verstrekken van tiips voor accommodatie, van duur tot budget. Alle andere kosten zijn inbegrepen.  

****ENGLISH ****

For those who wish to increase their awareness or who wish to become a professional Consciousness Coach themselves, Creative Consciousness offers a leading-edge coach training that has the highest level of ICF (International Coach Federation) accreditation as ACTP – accredited diploma coach training program.

The diploma coach training program includes:

  • 4 modules of each 4 consecutive days:
  • Module 1 is the foundation training, the training Master 1 - The I Process (4 consecutive days / Thursday-Sunday), followed by another 
  • 3 Modules, together 12 training days (4 days each, with several weeks of practice period in between)
  • Exam preparation component: peer coaching practice, observed coaching sessions with a mentor coach, self-study
  • Written and oral parts of the exam

​Successful completion of the training curriculum and passing the exam leads to obtaining your Diploma in Professional Coaching by Creative Consciousness®. With this diploma you are able to professionally practice coaching in any field of your choice, be that life coaching, business coaching, or any other coaching area, and are eligible to become a member of ICF and apply for their credentials. Here is how your coach training will look like in steps:

STEP 1: FOUNDATION TRAINING Master 1 - The I Process

STEP 2: the other 3 MODULES on coaching

STEP 3: EXAM PREPARATION

The Exam Package is optional, if you sign up for the exam component, you get allocated a mentor coach, who will conduct 6 observed coaching sessions with you. Your mentor coach will observe your sessions with real clients and provide in-depth feedback to support you in getting your coach competences to the next level. You will also engage in extensive peer coaching practice as well as self-study and integration of everything that you have learned. In this process you are also encouraged to work with real clients.

To enter the exam, you are required to give at least

  • 8 sessions to paying clients
  • 8 sessions to your peers
  • receive at least 8 sessions as a client
  • complete 6 observed coaching sessions
  • 3 peer observed coaching sessions

Normally, the process of exam preparation itself takes at least 3 months – it can be more, depending on your individual learning style, schedule, and pace. The Exam Package is valid for 18 months.

STEP 4: EXAM

Once you have accomplished practice hours needed to enter the exam, you submit your documents and participate in the written part of the exam. It is a 50 minutes test, containing multiple choice and open questions that cover theory, core notions of coaching, and key Consciousness Coaching® distinctions. If you successfully pass the written part, you are invited for the oral part, where you need to demonstrate your coaching skills in a coaching session. You will receive immediate feedback and, if you pass, will be awarded the Diploma in Professional Consciousness Coaching®. 

​Individual Participation:

​The coach training program of Creative Consciousness Netherlands for individuals is offered for the following investments:

Module 1 as as stand alone, to get to know us and experience for yourself our impactfull way of training, being the Master 1 – The I Process training: €1.195 (price rate 2018)

Followed by the other 3Modules coach training (12 days : €3.900 (not to be booked over Springest website)

(optional) 6 Coaching Sessions by a Professional Consciousness Coach: €660 (VAT incl.)

(optional) ICF Exam Package: €1.445,95 (VAT incl.)

DATA / DATES   2018-2019

Master 1: 

25-28 October 2018 (in English, in Amsterdam,the Netherlands)

24-27 January 2019 (in English, in Maastricht,the Netherlands)

7-10 February in Dutch (in Leuven, Belgium)

21-24 April in Dutch, in Maastricht the Netherlands

16-19 April in English, in Leuven, Belgium

DATA / DATES MODULES :

NEDERLANDSTALIG / DUTCH SPOKEN MODULES 2018

13-16 september 2018 , 8-11 november 2018 en 3-6 januari 2019

ENGLISH SPOKEN MODULES

21-24 Feb. 2019, 4-7 April 2019 and 9-12 May 2019

NEDERLANDSTALIG / DUTCH SPOKEN  MODULES 2019

5-8 september, 17-20 oktober en 21-23 november 2019

Location:

The Master 1 can be done in The Netherlands, in Amsterdam or Maastricht or in Leuven, in Belgium.

The MODULES take place in the venue De witte Schuur, Buitenplaats Vaeshartelt, Maastricht, the Netherlands. It is very good accessible by airplane. 

Accommodation is not included, we do support you with information on accommodation, from high-end to budget. 

Creative Consciousness The Netherlands offers groundbreaking personal development and internationally accredited coach training. Based in Maastrcht, we officially represent Creative Consciousness International and Consciousness Coaching® in The Netherlands.

Foundation; Creative Consciousness International (CCI) was established in 1991 by Marc Steinberg, ICF Master coach, who has committed his life to the study of human consciousness and engaged extensively with countless transformational disciplines, both Eastern and Western. Today, Creative Consciousness trainings are delivered all over the world, from Africa to India to Europe. A database of over 5000 graduates attests to the success of Creative Consciousness and Consciousness Coaching® in designing and delivering leading-edge empowerment that enables individuals and organizations to achieve authentic and sustainable shifts in power, freedom, and competences.

Our method integrates extensive research on Western and Eastern philosophy and psychology (especially building on the work of Martin Heidegger, Edmund Husserl, Carl Gustav Jung, Jiddu Krishnamurti, Sri Nisargadatta Maharaj, Lao Tse, and many other great thinkers), modern brain science, ontology (the science of being), and over 25 years of work experience in the field of human empowerment, coaching, and training.

Trainings and more: In addition to the Creative Consciousness training curriculum and coach training in Consciousness Coaching®, we offer a range of special interest programs, high quality coaching, inspiring workshops, and corporate solutions.

Accreditation: Creative Consciousness trainings are accredited by the ICF (International Coach Federation), which means that our coach training curriculum (starting in Master II) is an ICF Accredited Coach Training Program (ACTP).

9,4
Gemiddeld cijfer voor Consciousness CoachingTraining by Creative Consciousness (ICF ACTP geaccrediteerd, coaching, coach opleiding, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, effectieve communicatie, assertiviteit)
Gebaseerd op 3 ervaringen
starstarstarstarstar
Vanity
9,6
Consciousness CoachingTraining by Creative Consciousness (ICF ACTP geaccrediteerd, coaching, coach opleiding, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, effectieve communicatie, assertiviteit)

"De coaching opleiding via Consciousness Coaching heb ik als zeer leerzaam ervaren, hun manier van training geven is geheel anders dan wat ik gewend ben en dat maakt het juist interessant om het zo te volgen." - 17-06-2010 12:28

"De coaching opleiding via Consciousness Coaching heb ik als zeer leerzaam ervaren, hun manier van training geven is geheel anders dan wat ik… alles lezen - 17-06-2010 12:28

starstarstarstarstar
Kelly
10
Consciousness CoachingTraining by Creative Consciousness (ICF ACTP geaccrediteerd, coaching, coach opleiding, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, effectieve communicatie, assertiviteit)

"Ontzettend mooie ervaring, Ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd en zie nu pas hoe het leven in elkaar zit voor mij. Ik weet nu ook wat mijn doelen zijn en wat ik wel en niet wil bereiken in mijn leven.


Het is een prachtig product dat mij heeft empowerd om alles te kunnen doen wat ik altijd al heb willen doen. Creating the life I love to live.


Dit is een ervaring die ik iedereen gun!
" - 25-05-2010 16:12

"Ontzettend mooie ervaring, Ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd en zie nu pas hoe het leven in elkaar zit voor mij. Ik weet nu ook wat mij… alles lezen - 25-05-2010 16:12

starstarstarstarstar_half
Joris Swinkels
8,6
Consciousness CoachingTraining by Creative Consciousness (ICF ACTP geaccrediteerd, coaching, coach opleiding, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, effectieve communicatie, assertiviteit)

" Zeer indrukwekkende opleiding die veel indruk gemaakt heeft en vernadering gebracht heeft in mijzelf als persoon, als ondernemer en als werkgever." - 24-05-2010 17:06

" Zeer indrukwekkende opleiding die veel indruk gemaakt heeft en vernadering gebracht heeft in mijzelf als persoon, als ondernemer en als wer… alles lezen - 24-05-2010 17:06

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.