Uw eigen werk verbeteren met Lean Six Sigma

Type product
Tijdsduur
Logo van Consulean B.V.

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Leer van de experts door zelf te doen! Lean Six Sigma in de praktijk;

Maak van je eerste project meteen een succes met begeleiding door ervaren MBB's.

Lean Six Sigma Green Belt training inclusief praktijkbegeleiding.  

De Green Belt opleiding is bedoeld voor mensen die verbeterprojecten (gaan) uitvoeren binnen hun eigen werkomgeving naast hun operationele werkzaamheden. Tijdens de training wordt stap voor stap de Lean Six Sigma basis theorie behandeld, geoefend in cases,  toegepast in een management game, en bovenal in het eigen verbeter project waaraan zij gedurende de trainingsperiode 1 á 2 dagen per week moeten kunnen werken. Op deze wijze zullen de cursisten tijdens de ca. 3 maanden durende trainingsperiode hun (eerste) verbeterproject in de eigen organisatie uitvoeren onder begeleiding van ervaren (Master) Black Belt's gedurende de t…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Lean Six Sigma, Six Sigma, Lean, Lean Six Sigma Champion en Kaizen.

Leer van de experts door zelf te doen! Lean Six Sigma in de praktijk;

Maak van je eerste project meteen een succes met begeleiding door ervaren MBB's.

Lean Six Sigma Green Belt training inclusief praktijkbegeleiding.  

De Green Belt opleiding is bedoeld voor mensen die verbeterprojecten (gaan) uitvoeren binnen hun eigen werkomgeving naast hun operationele werkzaamheden. Tijdens de training wordt stap voor stap de Lean Six Sigma basis theorie behandeld, geoefend in cases,  toegepast in een management game, en bovenal in het eigen verbeter project waaraan zij gedurende de trainingsperiode 1 á 2 dagen per week moeten kunnen werken. Op deze wijze zullen de cursisten tijdens de ca. 3 maanden durende trainingsperiode hun (eerste) verbeterproject in de eigen organisatie uitvoeren onder begeleiding van ervaren (Master) Black Belt's gedurende de trainingsdagen. 

De Green Belt opleiding wordt gegeven door (Master) Black Belts die zelf hun sporen hebben verdiend in de praktijk. Doordat onze trainers ook dagelijks in contact staan met de praktijk door het coachen van Green Belts en Black Belts bij het uitvoeren van verbeterprojecten en implementeren van verbeterprogramma's, en met regelmaat zelf verbeterprojecten en -programma’s uitvoeren worden onze opleidingen naast een gedegen theoretisch kader vooral gekenmerkt door een zeer praktijk- en resultaatgerichte aanpak. 

De praktijktraining bestaat uit een collectief deel en een individueel deel. In het collectieve deel van 5 blokken van twee dagen wordt stap voor stap de voortgang van het eigen project besproken, worden ervaringen gedeeld en de benodigde theorie voor de volgende fase behandeld en geoefend. In het individuele deel wordt het geleerde meteen in de eigen praktijksituatie toegepast in het eigen verbeterproject.

De cursisten dienen vooraf in samenspraak met hun eigen organisatie een verbeterproject te kiezen met een potentieel van ca. 25000,- euro dat zij zelf gedurende de training (onder begeleiding) zullen gaan realiseren. De haalbaarheid van het verbeterproject zal voorafgaand aan de cursus in een intake worden beoordeeld om zeker te stelen dat de cursisten voldoende tijd en medewerking van hun eigen organisatie krijgen en het voorgestelde project ook binnen drie maanden realiseerbaar is. Omdat het succesvol afronden van het (eerste) verbeterproject een belangrijk leerdoel van de cursus is bieden  wij indien gewenst exclusief voor deelnemers aan deze cursus extra ondersteuning on site door onze ervaren (Master) Black Belt's tegen een aantrekkelijk tarief. 

* Voor de training en projectuitvoering is de beschikking over een laptop met minimaal MS Excel (2007 of later) noodzakelijk. Om optimaal voorbereid te zijn worden MS Project (2007 of later) en het statistische softwarepakket Minitab (16) aanbevolen.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.