Opleiding Arbeidshygiëne (AH)

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Opleiding Arbeidshygiëne (AH)

Copla Opleiding - Training - Consultants
Logo van Copla Opleiding - Training - Consultants
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,5 Copla Opleiding - Training - Consultants heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 (uit 157 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeRidderkerk
22 feb. 2022 tot 20 sep. 2022
placeZeist
2 mei. 2022 tot 23 nov. 2023
placeZeist
23 mei. 2022 tot 9 jan. 2023
placeEindhoven
19 okt. 2022 tot 13 jul. 2023

Beschrijving

Wil je als HBO-er aan de slag als Arbeidshygiënist? Wilt u zo goed en volwaardig mogelijk worden opgeleid en kunnen werken met een praktisch meetinstrument? Volg de Opleiding Arbeidshygiëne in Zeist deze start 2 mei 2022. Meer startdata op de website.

Wij merken dat er steeds vaker vragen ontstaan rondom de gezondheidsrisico’s van gevaarlijke stoffen op de werkvloer. De Arbeidshygiënist is verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid op het werk. Beschikt u of uw organisatie niet over voldoende deskundigheid om deze risico's te beheersen en te analyseren en het praktische meetwerk uit te voeren? Samen met praktijkdocenten en vakspecialisten hebben wij een zeer compleet programma ontwik…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: HVK (Hogere Veiligheidskunde), Veiligheidskunde, VCA, MVK (Middelbare Veiligheidskunde) en Veiligheidsmanagement.

Wil je als HBO-er aan de slag als Arbeidshygiënist? Wilt u zo goed en volwaardig mogelijk worden opgeleid en kunnen werken met een praktisch meetinstrument? Volg de Opleiding Arbeidshygiëne in Zeist deze start 2 mei 2022. Meer startdata op de website.

Wij merken dat er steeds vaker vragen ontstaan rondom de gezondheidsrisico’s van gevaarlijke stoffen op de werkvloer. De Arbeidshygiënist is verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid op het werk. Beschikt u of uw organisatie niet over voldoende deskundigheid om deze risico's te beheersen en te analyseren en het praktische meetwerk uit te voeren? Samen met praktijkdocenten en vakspecialisten hebben wij een zeer compleet programma ontwikkeld, met maar liefst 12 verschillende modules! In dit programma komen alle onderwerpen aan bod waar u mee te maken krijgt binnen uw organisatie.

Arbeidshygiëne succesvol integreren in alle bedrijfsprocessen.
Dat is de verantwoordelijkheid van de Arbeidhygiënist.

Verkorte Opleiding Arbeidshygiëne van Copla start 22 februari 2022

Binnen 9 maanden Arbeidshygiënist worden, volg dan de nieuwe én meest praktische post HBO opleiding Arbeidshygiëne van Nederland bij Copla. Verkorte opleiding speciaal voor de gediplomeerd HVK’er. Verkorte Opleiding Arbeidshygiëne ook ingepland voor de locatie  Locatie Ridderkerk start 22 februari, Zeist start 23 mei en Eindhoven start 19 oktober 2022.

Onze AH-opleiding start in Zeist op 2 mei 2022. Wil je een persoonlijk opleidingsadvies, bezoek gratis de informatie-avond. Kijk in onze agenda op de website of maak een afspraak met onze docent Ronald Meijer. 

Wil je deze professional worden in bijvoorbeeld:

  • de industrie
  • de arbodienstverlening
  • de zorg
  • de agrarische sector
  • de overheid

Dan is onze posthbo-opleiding AH (erkenning aangevraagd bij Hobéon SKO) iets voor je. Ook als vervolg op de hbo-opleiding Integrale Veiligheid is de AH een uitermate geschikte opleiding. Meer informatie hierover vindt je op onze website.

Resultaat

De opleiding Arbeidshygiëne (AH) leidt op tot intern of extern adviseur. In deze rol kunt u na de opleiding:

  • Fysische-, chemische-, biologische- en fysieke belastende factoren te analyseren.
  • De arbeidsorganisatie op overtuigende wijze adviseren over beheersing van benoemde risico’s.
  • Arbeidshygiëne succesvol integreren in alle bedrijfsprocessen.
  • Inschrijven persoonsregister voor de Arbeidshygiënist (Hobéon SKO en SVK).

Relatie MVK-HVK

De inhoud van de opleiding AH sluit naadloos aan op de HVK-opleiding. Hiermee wordt het voor cursisten van één van beide opleidingen mogelijk via een verkort traject tevens de andere opleiding te volgen.

Voor deelname aan de AH Opleiding is een hbo-denkniveau en/of hbo-werkniveau noodzakelijk. MVK-ers kunnen deelnemen wanneer zij over dit niveau beschikken.

Onze aanpak
Wij werken met kleine groepen van maximaal 14 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding en interactie. De opleiding wordt afgesloten met een afstudeeropdracht. Copla is een Cedeo-erkend opleidingsinstituut. We begeleiden je persoonlijk voor, tijdens en ook na de opleiding.

Onze cursusprijs is exclusief btw, lesmateriaal, examen en overnachting. Voor onze opleiding AH geldt een cursusprijs van € 13.450,--. Vraag voor een compleet overzicht van de cursusplanning, modules en kosten de uitgebreide cursusinformatie aan via onze website. Gespreid betalen is mogelijk.

Op één vaste dag in de week wordt de cursus volledig verzorgd in dagonderwijs. Van 9.00 uur tot 17.00 uur in ons opleidingscentrum in Harderwijk of regio Rotterdam en in de regio Groningen (Appingedam). De eerste module wordt op locatie uitgevoerd en omvat tevens een avondprogramma met overnachting.

Voor onze opleiding HVK en MVK geldt:

Gratis lidmaatschap op vakbladen NVVK, Arbo.

Gratis toegang tot actueel lesmateriaal en 1 jaar toegang portaal Sdu HSE en Toxic Chemiekaarten®.

Persoonlijke begeleiding bij studie en werk.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Copla Opleiding - Training - Consultants, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.