Ontdek de kracht van inspirerend coaching: Masteropleiding in Essentie Ontwikkeling

Niveau
Tijdsduur
Logo van Corinor
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,5 Corinor heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 93 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #3 in Persoonlijke Effectiviteit.

Lees meer over Beste Opleider 2019.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Corinor biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amersfoort, Breda, Hilversum, Utrecht

Beschrijving

Hoe ontdek en ontwikkel ik het totale potentieel van mensen, het team en de organisatie?Bij de Masteropleiding in Essentie Ontwikkeling staat deze vraag centraal.

“Bewezen is dat we nog geen 5% van ons potentieel gebruiken. Binnen de Masteropleiding zien we het als een uitdaging om toegang te krijgen tot die overige 95%.”

Wij bieden je een professioneel leertraject aan vanuit de ervaringsgerichte leermethodiek van Corinor waarbij we je geen trucjes leren, maar waarbij we een concrete en pragmatische vertaling van de theorie naar jouw praktijk maken. Een individueel gericht maatwerkprogramma in groepsverband, in een veilige leeromgeving waarin je samen met de coaches gericht op jouw werkomg…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Coaching, Train de trainer, Co-actief coachen, Business / Executive Coaching en Loopbaancoaching.

Hoe ontdek en ontwikkel ik het totale potentieel van mensen, het team en de organisatie?Bij de Masteropleiding in Essentie Ontwikkeling staat deze vraag centraal.

“Bewezen is dat we nog geen 5% van ons potentieel gebruiken. Binnen de Masteropleiding zien we het als een uitdaging om toegang te krijgen tot die overige 95%.”

Wij bieden je een professioneel leertraject aan vanuit de ervaringsgerichte leermethodiek van Corinor waarbij we je geen trucjes leren, maar waarbij we een concrete en pragmatische vertaling van de theorie naar jouw praktijk maken. Een individueel gericht maatwerkprogramma in groepsverband, in een veilige leeromgeving waarin je samen met de coaches gericht op jouw werkomgeving ervaring opdoet. Je krijgt bovendien je eigen stijl in de vingers. Deze breng je direct in de praktijk tijdens opdrachten die zijn gericht op coachen, trainen, begeleiden of procesmatig veranderen.

Resultaat van de opleiding

Na afloop van de opleiding ben jij in staat menselijk potentieel bewust tot ontwikkeling te brengen en in te zetten. Dit leidt tot krachtige persoonlijkheden en teams, die in hun werk, relaties, studie en elk ander aspect van het leven betere resultaten behalen met meer betrokkenheid, intrinsieke motivatie, collectief succes en plezier.

Na afloop van de Masteropleiding in Essentie Ontwikkeling kun je:

  • Individuen coachen op performance en gedragsverandering.
  • Teams coachen en begeleiden.
  • Groepsdynamische processen, trainingen en workshops vormgeven.
  • Procesveranderingen met mensen initiëren.
  • Aan de slag als procesontwerper en regisseur van ontwikkel- en veranderingsprocessen: jij krijgt mensen in beweging en laat ze het beste in zichzelf naar boven halen.

Voor wie

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het ontwikkelen van het potentieel van mensen, teams en organisaties. Denk aan HR-managers, leidinggevenden, verandermanagers, ICT-ers, project- en procesmanagers, adviseurs, (aankomende) coaches, trainers, docenten en vele anderen die zich verder willen bekwamen in het ontwikkelen van menselijk potentieel.

Deze interactieve Masteropleiding bestaat uit 5 modules

Module 1: Inleiding tot potentieel ontwikkeling; een theoretisch kader.

Module 2: Het ontdekken van het potentieel bij anderen; het inzetten van methoden en technieken.

Module 3: Het tot ontwikkeling brengen van het onbenut potentieel in anderen; gericht op ontwikkelbaarheid, ontwikkelbereidheid, groei, vernieuwing en verandering.

Module 4: Procesgerichte aanpak voor teams en organisaties; creeren van randvoorwaarden voor groei en succes.

Module 5: De praktijk; het zelfstandig toepassen!

Praktische informatie

Deze Post-HBO erkende dagopleiding start in september en bestaat uit 17 dinsdagen. De trainingen vinden plaats op een inspirerende plek in Hoeven en wordt afgesloten met een feestelijke diploma-uitreiking op een zaterdag.

Erkenning van het diploma

  • Diplomering leidt tot inschrijving in het wettelijk erkende post-HBO-register van CPION.
  • Na deze masteropleiding kun je door de NOBCO worden geregistreerd als beroepscoach.
  • Dit leidt tot een European Individual Accreditation (EIA) bij de European Mentoring & Coaching Council (EMCC).

Ervaringen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6. Bekijk de ervaringen van oud deelnemers Esther en Annette in de video.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze opleiding. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Coaching.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.