CPO (Radboud Universiteit)

Adres:

Thomas van Aquinostraat 8
6525 GD Nijmegen

Beschrijving

Het CPO verzorgt als onderdeel van de Radboud Universiteit Nijmegen postacademisch onderwijs en is sinds 1979 gevestigd op de campus van de universiteit. Wij ontwikkelen en organiseren de Voortgezette Stagiaire Opleiding (VSO), PAO-cursussen, symposia, in company-cursussen en beroepsopleidingen. Verder verzorgt het CPO voor diverse beroepsverenigingen en stichtingen het (onderwijs-)management. Wij…

Lees de volledige beschrijving

Het CPO verzorgt als onderdeel van de Radboud Universiteit Nijmegen postacademisch onderwijs en is sinds 1979 gevestigd op de campus van de universiteit. Wij ontwikkelen en organiseren de Voortgezette Stagiaire Opleiding (VSO), PAO-cursussen, symposia, in company-cursussen en beroepsopleidingen. Verder verzorgt het CPO voor diverse beroepsverenigingen en stichtingen het (onderwijs-)management. Wij organiseren bijvoorbeeld specialisatieopleidingen in opdracht van de Stichting Grotius Academie en beroepsopleidingen voor de Stichting Beroepsopleiding Notariaat en Stichting Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen. 

Iedere juridische professional, op elk moment in zijn of haar carrière, kan bij ons instituut terecht. Het CPO biedt een full service pakket op maat. Wij zijn bereid én in staat om op opleidingsgebied het door u gewenste maatwerk te leveren. Daarnaast richt het CPO zich op voortdurende innovatie; of het nu gaat om het invoeren van e-learning of het uitzetten van individuele leertrajecten. Ook ontwikkelt het CPO nieuwe opleidingen en houden wij ons bezig met relevante beleidsonderwerpen.

Ervaring met CPO (Radboud Universiteit)?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij CPO (Radboud Universiteit)? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten (61)

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 90.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!