Creatifs

Niveau
Tijdsduur

Creatifs

Creatifs
Logo van Creatifs

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Creatifs is een reizend ensemble waar je 2 tot 3 jaar kan blijven en waarmee je een theatertour en bedrijfsopdrachten doet. Hierin ontwikkelen deelnemers, na hun theater/conservatorium/filmopleiding, hun individuele talent zowel in theater, bedrijfsleven, als voor film & tv. Daarnaast krijgen de deelnemers coaching in het omzetten van hun talent naar het bedrijfsleven, zodat ze zelfstandig verder kunnen. Je leert het vak tijdens de theatertournee en in groepsverband en je maakt een commitment voor minimaal 2 jaar en maximaal 3 jaar. Zodoende blijft de groep zichzelf verversen. De kosten van deelname kunnen laag blijven, omdat deelnemers via opdrachten hun jaargeld terug kunnen verdienen. Rep…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Cameraman, Video Bewerking, Vloggen, Video / Camera en Adobe Premiere.

Creatifs is een reizend ensemble waar je 2 tot 3 jaar kan blijven en waarmee je een theatertour en bedrijfsopdrachten doet. Hierin ontwikkelen deelnemers, na hun theater/conservatorium/filmopleiding, hun individuele talent zowel in theater, bedrijfsleven, als voor film & tv. Daarnaast krijgen de deelnemers coaching in het omzetten van hun talent naar het bedrijfsleven, zodat ze zelfstandig verder kunnen. Je leert het vak tijdens de theatertournee en in groepsverband en je maakt een commitment voor minimaal 2 jaar en maximaal 3 jaar. Zodoende blijft de groep zichzelf verversen. De kosten van deelname kunnen laag blijven, omdat deelnemers via opdrachten hun jaargeld terug kunnen verdienen. Repetities zijn op zondagmiddag. Het is makkelijk te combineren met ander werk of studie. Looptijd is van oktober 2013 t/m december 2014. Dus 1 jaar en 3 maanden!

Voor wie?

·      Voor beginnende theatermakers met humor die willen leren om eigen materiaal te maken en die hun effect op een zaal willen testen.

·      Voor afgestudeerden van theaterscholen die begeleiding willen naar het bedrijfsleven.

·      Voor selfmade helden zonder opleiding, maar met veel vlieguren en een sterke motivatie.

·      Cabaretiers/standuppers/comedians die een voortraject zoeken voor deelname aan een festival.

·      Afgestudeerden van theaterscholen die daar geen kleinkunst kregen

·      ZZP-ers die hun effect op een zaal willen testen.

·      Laatbloeiers.

·      Iedereen die aan de weg wil timmeren.

Wat leer je?

Ongeacht je achtergrond of insteek leer je onder andere:

·        Het ontwikkelen van een idee tot tekst/film.

·        Hoe je van ’niets’ tot ‘iets’ komt.

·        Het ontwikkelen van je eigen kracht en specifieke talent als theaterpersoonlijkheid.

·        Interactie en improvisatie met een zaal en publiek.

·        Hoe je inhoud kan omzetten tot humor.

·        Je leert opnieuw in jezelf geloven en wordt uitgedaagd om jezelf opnieuw uit te vinden.

Wat gaan we doen?

In een aantal maanden wordt een avondvullende voorstelling gemaakt, waarin iedere Creatif de meeste geüpdate versie van zichzelf presenteert in een show van twintig losse, innovatieve, ontroerende of schaamteloze acts.

Creatifs biedt een tournee aan waarin het ontwikkelen van eigen materiaal en van jouw specifieke podiumtalent intensief wordt begeleid. Je krijgt coaching tijdens de optredens en regie op maat. Daarnaast krijg je online begeleiding in het omzetten van jouw talent naar het bedrijfsleven in ‘Wat & Hoe Artiest’ van Marca van den Broek. De organisatie van Creatifs is klein maar maakt naar jou toe ook een commitment door je te helpen met je carriere.

Een repetitie bestaat uit de eerste 1,5 uur les en de laatste 2 uur regie. In de tournee laat je 3 losse nummers van jezelf zien in de eerste 6 optredens, in de optredens daarna wordt er per persoon gekeken wat de vervolgstappen zijn en of iemand nieuw materiaal kan uitproberen, de rol van presentator erbij neemt of het ‘verrassingslied’ gaat doen.

Tijdsbesteding:

·      Ongeveer 20 repetities op zondagmiddagen van 12.00-16.00 uur te Utrecht.

·      Looptijd van oktober 2013 t/m december 2014. Dus een jaar en 3 maanden!

·      Een theatertour van februari t/m december.

·      Een dagdeel per week aan voorbereiding.

·      Online ‘Wat & Hoe Artiest’.

·      Filmweek Frankrijk.

·      Eventueel bedrijfsoptredens.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.