Agile HR Online training - 3 dagdelen

Tijdsduur
Logo van Ctrl-Improve BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 Ctrl-Improve BV heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze training

Ctrl-Improve BV biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

De wereld om ons heen vraagt om een andere manier van organiseren. De wensen van medewerkers en van klanten veranderen voortdurend, evenals de mogelijkheden en oplossingen. Werknemers willen niet meer op de traditionele manier werken. Er is een wens naar meer autonomie en talentontwikkeling op de werkvloer. De tijd is aangekomen voor een nieuwe manier van organiseren: Flexibel inspelen op veranderingen en op veranderende behoeften bij zowel de klant als bij medewerker. De HR functie is het onderdeel van de organisatie dat het meeste invloed heeft op de ontwikkeling van de Agile organisatie. Wanneer je als organisatie dus wendbaarder wilt worden kunnen HR taken hierin niet worden genegeerd. T…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Agile HR, Agile Coach, Agile Marketing, Agile Project Management (AgilePM) en Agile Leiderschap.

De wereld om ons heen vraagt om een andere manier van organiseren. De wensen van medewerkers en van klanten veranderen voortdurend, evenals de mogelijkheden en oplossingen. Werknemers willen niet meer op de traditionele manier werken. Er is een wens naar meer autonomie en talentontwikkeling op de werkvloer. De tijd is aangekomen voor een nieuwe manier van organiseren: Flexibel inspelen op veranderingen en op veranderende behoeften bij zowel de klant als bij medewerker. De HR functie is het onderdeel van de organisatie dat het meeste invloed heeft op de ontwikkeling van de Agile organisatie. Wanneer je als organisatie dus wendbaarder wilt worden kunnen HR taken hierin niet worden genegeerd. Tijd voor innovatie … Tijd voor Agile HR!


Omschrijving training: 

Dit is geen standaard Agile training waar het woord ICT vervangen is door HR. Nee, dit is een combinatie van theorie gekoppeld aan eigen praktijk, doe- en interactieopdrachten! Een complete Agile HR training waarin alles voorbijkomt wat nodig is voor de hedendaags HR functie zodat je flexibel kan inspelen op veranderingen en op veranderende behoeften bij zowel de klant als bij medewerker. De HR functie is het onderdeel van de organisatie dat het meeste invloed heeft op de ontwikkeling van de Agile organisatie.


Doel:

Het creëren van bewustzijn ‘Het kan anders en hoe dan’in een online training van 3 dagdelen.De training bestaat uit een afwisseling van theorie gekoppeld aan eigen praktijk, doe- en interactieopdrachten

Doelgroep: 

De training is geschikt voor medewerkers en managers van HR afdelingen. Daarnaast voor alle managers die hiermee te maken krijgen of hierin geïnteresseerd zijn


Inhoud: 
Tijdens online en interactieve Agile HR training behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Wat is Agile werken?

In dit onderdeel scheppen we duidelijkheid rond de term Agile. Bijna iedere organisatie zegt Agile te zijn of te willen zijn, maar vaak weet men, in de praktijk, niet wat ermee wordt bedoeld.

  • HR als Agile-katalysator voor jouw organisatie

Jullie hebben besloten om Agile te worden. Wat doe je dan? Waar begin je? In deze training bespreken we verschillende methoden die je helpen om jouw ouderwetse organisatie stap voor stap meer Agile te maken.

  • Hoe kan je als HR afdeling Agile werken?

Agile werken is een combinatie van mindset en methodieken. In onze Agile HR training komen verschillende methodieken aan bod die je kunt gebruiken als HR afdeling. Je kunt hierbij denken aan Scrum, Kanban, Portfoliomanagement. Maar ook tips voor een goede onderlinge interactie en de wijze van overleggen worden besproken (Deep Democracy en Holacracy)

  • Zelforganisatie binnen Agile organisatie

Bij organisaties die de Agile mindset hebben omarmd, wil je ook graag Zelforganiserende teams zien. Waarom is zelforganisatie belangrijk? Wat is het eigenlijk en hoe kan HR dit stimuleren bij teams?

  • Nieuwe HR- tools

Bij een nieuwe manier van (samen-) werken horen ook nieuwe HR-tools. Op welke wijze haal je nieuwe medewerkers binnen, hoe bind je ze aan de organisatie, hoe zorg je dat mensen zich kunnen ontwikkelen,  hoe zorg je ervoor dat medewerkers hun talenten inzetten, Hoe beloon/waardeer je medewerkers?

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Agile HR.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.