CultuurCollege

Adres:

Vossenstraat 6
6811 JL Arnhem

Beschrijving

Voor professionals met ambitie - gevalideerd door het UWV

CultuurCollege biedt praktijkgerichte bij- en nascholing voor professionals in de kunst, erfgoedsector en het cultuuronderwijs. De cursussen en trainingen zijn actueel, relevant en inspirerend. Met de opgedane kennis kun je verrijkt en vernieuwend aan de slag. De nadruk ligt op zelf doen, zelf denken, zelf leren. CultuurCollege sluit flexi…

Lees de volledige beschrijving

Voor professionals met ambitie - gevalideerd door het UWV

CultuurCollege biedt praktijkgerichte bij- en nascholing voor professionals in de kunst, erfgoedsector en het cultuuronderwijs. De cursussen en trainingen zijn actueel, relevant en inspirerend. Met de opgedane kennis kun je verrijkt en vernieuwend aan de slag. De nadruk ligt op zelf doen, zelf denken, zelf leren. CultuurCollege sluit flexibel aan bij ontwikkelingen in de sector, is creatief en bovendien betaalbaar. Bij de ontwikkeling van programma’s werken we samen met hogescholen, culturele locaties en cultuur- en erfgoedexperts. De indrukwekkende branchekennis wordt gevoed door Erfgoed Gelderland en Cultuurmij Oost. Bij hen kun je terecht voor advies op maat.

Advies op maat

Kennis krijgt meer waarde als het gedeeld wordt. Onze moederorganisaties Cultuurmij Oost en Erfgoed Gelderland delen graag hun professionele kennis met je over kunst, cultuureducatie en erfgoed.Bij hen kun je terecht voor advies op maat. Of je nu leerkracht, ondernemer, kunstenaar, beleidsmaker, museumprofessional of bijvoorbeeld een enthousiaste vrijwilliger bent. 

Cultuurmij Oost verbindt kennis over kunst- en cultuureducatie met onderwijs, overheden, cultuurorganisaties, welzijnssector en bedrijven. Cultuurmij Oost verbindt door te delen, te inspireren en te innoveren. Het expertisecentrum versterkt de relatie cultuur en samenleving.

Erfgoed Gelderland ondersteunt erfgoedorganisaties om vanuit hun eigen kracht collecties te beheren en aan een breed publiek te presenteren door scholing, advisering en procesbegeleiding.

Gevalideerd door het UWV

CultuurCollege is als scholingsbureau succesvol gevalideerd door het UWV. Wij bieden trainingen aan die je verder helpen in je professionele ontwikkeling. In goed overleg met jouw UWV-loopbaancoach kunnen er afspraken worden gemaakt over de deelnemersbijdrage van individuele trainingen. In sommige gevallen betaald het UWV namelijk de factuur! 

Ervaring met CultuurCollege?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij CultuurCollege? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 82.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 106.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!