Zelfvertrouwen & Faalangst Training voor Jongeren

Tijdsduur
Logo van SelfSecurity

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

SelfSecurity biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Amsterdam

Beschrijving

SelfSecurity biedt een programma aan voor jongeren om hen een mogelijkheid te bieden om meer zelfvertrouwen te verkrijgen. Het programma richt zich op het gepersonaliseerd verstevigen van de zelfverzekerdheid van de deelnemers. Gedurende het programma worden verschillende aspecten benaderd om het tekort in zelfvertrouwen vanuit verschillende invalshoeken te tackelen. Focuspunten zijn o.a. trainingen aangaande: faalangst, zelfverzekerdheid, ambities en weerbaarheid. Tijdens dit programma zullen de deelnemers technieken toegewezen krijgen die hen verder helpen aan het vergroten van hun zelfverzekerheid en zelfbeeld. Het programma is opgebouwd vanuit verschillende invalshoeken, waaronder: Zelfb…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

SelfSecurity biedt een programma aan voor jongeren om hen een mogelijkheid te bieden om meer zelfvertrouwen te verkrijgen. Het programma richt zich op het gepersonaliseerd verstevigen van de zelfverzekerdheid van de deelnemers. Gedurende het programma worden verschillende aspecten benaderd om het tekort in zelfvertrouwen vanuit verschillende invalshoeken te tackelen. Focuspunten zijn o.a. trainingen aangaande: faalangst, zelfverzekerdheid, ambities en weerbaarheid. Tijdens dit programma zullen de deelnemers technieken toegewezen krijgen die hen verder helpen aan het vergroten van hun zelfverzekerheid en zelfbeeld. Het programma is opgebouwd vanuit verschillende invalshoeken, waaronder: Zelfbescherming, Persoonlijkheidspsychologie, Sociale Psychologie, Persoonlijke Groei & Ontwikkeling. Vanuit iedere vakgebied hebben specialisten bijgedragen om het beste uit hun vakgebied aan het programma toe te voegen. Kortom, zullen er intensieve groepslessen gegeven worden waarin verschillende essentiële elementen aan bod komen om de zelfverzekerdheid en ontwikkeling van de jongeren te stimuleren. Secure confidence with SelfSecurity!

Hoe ziet een training eruit?

Het programma bestaat uit verscheidene trainingen die over 1 gehele dag verspreid zullen worden. Naast de verschillende trainingen bevat het programma ook 2 pauzes , waarin de jongeren kunnen lunchen (Dit zal Gratis worden aangeboden door SelSecurity).Het programma is verdeelt over onderdelen die zowel binnen als buiten plaatsvinden, het is dus gewenst om naast reguliere kledij ook sportieve kledij in een tas mee te nemen.  

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE TRAININGEN

> ZELFVERTROUWEN

> WEERBAARHEID & FAALANGST

> SOCIALE INTERACTIES & ZELFBEELD

> AMBITIES

ZELFVERTROUWEN

Voor jongeren is het hebben van zelfvertrouwen een enorm belangrijk aspect voor hun ontwikkeling alsook de manier waarop ze in het leven zullen staan als zij ouder zijn. Gedurende de training "Zelfvertrouwen" zullen jongeren leren hoe zij hun zelfvertrouwen een boost kunnen geven. Deze training zal jongeren een beter beeld geven van wat zelfvertrouwen precies is en welke zaken Zij in eigen handen hebben om  hier invloed op uit te oefenen.Naast het bewuster maken van de jongeren zullen er ook real-life scenarios nagespeeld worden die de deelnemers voorbereid op mogelijke situaties die zij (mogelijk) kunnen ervaren. 

WEERBAARHEID & FAALANGST

Een gezond en sterk lichaam en geest kan enorm bijdragen aan het zelfvertrouwen van een persoon. Gedurende deze training zullen de jongeren de kennis krijgen om zichzelf zowel fysiek en mentaal te ontwikkelen. Deze training focust zicht tevens op faalangst, waarin de deelnemers vaardigheden aangeleerd krijgen om faalangst te verminderen.Deze training een theoretisch onderdeel en praktisch onderdeel waarin zij op zowel korte termijn als lange termijn de tools krijgen om meer zelfvertrouwen uit te stralen. 

SOCIALE INTERACTIES & ZELFBEELD

Een gezonde zelfbeeld kan cruciaal zijn voor het zelfvertrouwen van een individu.Door erachter te komen wat het beeld is dat mensen van je hebben en hoe dit verandert kan worden kun je op een relatief simpel wijze grote stappen maken in het verwerven van meer zelfvertrouwen. De focus in deze training ligt op het ontwikkelen van de sociale intelligentie van jongeren, waardoor zij o.a.: makkelijker kunnen interacteren met mensen om zich heen, een gezonder zelfbeeld krijgen en af komen van nerveusiteit aangaande hun zelfbeeld.

AMBITIES

De behoefte om ambities te hebben die je kunt nastreven is cruciaal voor jongeren, aangezien zij zich bevinden in een leeftijd waarin zij op zoek zijn naar zichzelf. Het hebben van doelen en deze vervolgens behalen kan een persoon enorme zelfvertrouwen geven. Daarnaast helpt het stellen van doelen een persoon om optimistich te blijven en niet op te geven tijdens tegenslagen. Deze training zal jongeren helpen met het vinden van hun ambities en het maken van een plan om hier naartoe te werken. Verder zal er gefocust worden op het leren omgaan met teleurstellingen en tegenslagen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.