Opleiding Transformatie Trainer Coach

Niveau
Tijdsduur
Logo van De Academie voor Innovatief Trainen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 De Academie voor Innovatief Trainen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 197 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,2
Gemiddeld cijfer voor Opleiding Transformatie Trainer Coach
Gebaseerd op 6 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
Afke Fokma
starstarstarstarstar
Afke Fokma
Trainer, Facilitator, Coach
10
Opleiding Transformatie Trainer Coach

"De afgelopen maanden heb ik de opleiding tot transformatie trainer coach bij de Academie voor Innovatief trainen gevolgd. Elke dag was een feestje, waarbij ik mezelf en anderen steeds beter ben gaan begrijpen en steeds een stapje dichter ben gekomen bij wie ik werkelijk ben.
Ik ben dankbaar voor deze mooie ervaring!" - 15-12-2019 20:10

"De afgelopen maanden heb ik de opleiding tot transformatie trainer coach bij de Academie voor Innovatief trainen gevolgd. Elke dag was een f… alles lezen - 15-12-2019 20:10

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

De Academie voor Innovatief Trainen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Luik, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Opleiding tot Transformerend Trainer/Coach

De wereld zit in een groot transformatieproces. Er is de afgelopen jaren veel geleerd en gereorganiseerd, maar het is duidelijk geworden dat gedragsverandering alleen dan blijvend kan plaatsvinden als die van binnenuit komt, alle reorganisaties en veranderingsprocessen ten spijt. Ook bedrijven en organisaties krijgen er zicht op dat veel energie en potentieel vastzit in het systeem van het bedrijf, maar ook in de systemen van individuele mensen.

Als energie vastzit, kunnen we niet meer stromen, dus niet meer bewegen, dus niet meer ontwikkelen en dus niet meer verder. Belangrijk in deze tijd is dus, dat we leren hoe we vastzittende energie vrij ku…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Train de trainer, Coaching, Co-actief coachen, Trainersvaardigheden en Didactische vaardigheden.

Opleiding tot Transformerend Trainer/Coach

De wereld zit in een groot transformatieproces. Er is de afgelopen jaren veel geleerd en gereorganiseerd, maar het is duidelijk geworden dat gedragsverandering alleen dan blijvend kan plaatsvinden als die van binnenuit komt, alle reorganisaties en veranderingsprocessen ten spijt. Ook bedrijven en organisaties krijgen er zicht op dat veel energie en potentieel vastzit in het systeem van het bedrijf, maar ook in de systemen van individuele mensen.

Als energie vastzit, kunnen we niet meer stromen, dus niet meer bewegen, dus niet meer ontwikkelen en dus niet meer verder. Belangrijk in deze tijd is dus, dat we leren hoe we vastzittende energie vrij kunnen maken. Energie kan vastzitten in verzet, in angst, in boosheid, in gewoontes, in vaste programma’s en patronen. We kunnen dan wel ander gedrag aanleren, maar wil een ontwikkeling of verandering werkelijk slagen dan heeft het een vrije, levende energie nodig. Pas als de energie werkelijk vrij kan stromen, is er weer vertrouwen en levenslust en kunnen we ook weer de regie voor ons eigen leven in handen nemen.

Transformatieprocessen dringen door tot de essentie van de zaak en zetten een blijvende verandering in gang, zowel voor individuen als binnen teams of organisaties. De hele maatschappij zit midden in een transformatieproces. Mensen oriënteren zich opnieuw op de zin van hun leven, zijn opnieuw op zoek naar werkelijke vervulling, contact, zinvol werk en hogere waardes. Dat is de reden dat de vraag naar trainers en coaches die mensen bij deze processen kunnen begeleiden, steeds meer toeneemt.

De Academie voor Innovatief Trainen heeft de eerste en enige erkende opleiding tot Transformatietrainer en coach. Op deze opleiding leer je transformerend trainen en coachen, leer je systemisch werken (werken met opstellingen), mindfulness / soulfulness, werken met creatieve middelen, intuïtieve ontwikkeling, intuïtief coachen, groepsdynamica, werken met het Enneagram, creatieregie, discreëren van beperkende overtuigingen en transformerend leiderschap. Na de opleiding doe je examen, zowel als coach als als trainer en krijg je een erkend diploma waarmee je direct aan de slag kunt.

In de opleiding zit ook de optie voor een transformatiereis naar Marokko. Deze is met name gericht op je persoonlijke transformatie. Je krijgt tijdens de reis training en ook veel persoonlijke begeleiding en coachgesprekken.

Deze opleiding leidt tevens op tot Systemisch Werker. Je kunt na deze opleiding familie-opstellingen, organisatie-opstellingen, gezondheids-opstellingen, abstracte opstellingen, lijnopstellingen en flitsopstellingen begeleiden en zelf als Systemisch Werker (opsteller) aan de slag.

Klein

De opleiding

De opleiding tot Transformatie Trainer/Coach bestaat uit 2 Basisdagen, 4 Modules naar keuze, 1 Opleidingsdag  en een 7-daagse Transformatiereis naar de Sahara. Dit zijn (afgezien van de uren van de Transformatiereis) 54 lesuren. Dat is precies het pakket wat je nodig hebt om een erkend diploma te krijgen als Transformatie-trainer en -coach.

Daarnaast kan je gratis nog extra modules kiezen als je je nog meer wil specialiseren (zie hiervoor extra modules van de Academie. Je kan deze extra modules op het inschrijfformulier onder "Opmerkingen" aanmelden. 2 Basisdagen

Op deze dagen maak je kennis met je medecursisten en de docenten. Verder gaan wij aan de slag met de vraag: wat is transformeren? We maken een begin met het werken met Opstellingen (Systemisch Werken) om patronen helder te krijgen en te kunnen transformeren. Je leert hoe je als trainer opstellingen kan gebruiken bij het oplossen van tal van problemen (tussen personen onderling en ook binnen organisaties), maar ook hoe je systemisch werk kunt inzetten om persoonlijke blokkades helder te krijgen en te transformeren.

Oude gedragspatronen doorbreken om denken, voelen en handelen op één lijn te brengen, zijn de eerste stappen in een transformatieproces. Zowel individuen als organisaties merken in de loop der jaren dat ze herhaaldelijk tegen dezelfde problemen aanlopen. Een individu of zelfs een hele organisatie kan zonder het te beseffen verstrikt raken in de patronen van het organisatiesysteem.

Klein

Modules Transformatie-opleiding

Je kunt in deze opleiding kiezen uit 4 modules. En als je daar behoefte aan hebt, mag je ook nog gratis extra modules uitzoeken. Deze modules heb je dus in principe niet nodig om eindexamen te kunnen doen, maar zijn extra (zie hiervoor extra modules van de Academie). 

 1. Intuïtief Trainen/Coachen: za 7 maart  
  Het is in deze tijd steeds belangrijker dat je gebruik leert maken van je intuïtie. In deze module leer je hoe je meer en meer kan luisteren naar je gevoel, hoe je je eigen intuïtie meer kan ontwikkelen en hoe je  je intuïtieve vermogens van een ander kan aanwakkeren.

  Intuïtief Coachen is een vorm van begeleiding waarbij het intuïtieve vermogen van de mens ruimte krijgt om samen te werken met het praktische en verstandelijke. Bij Intuïtief Coachen leer je spelenderwijs gebruik te maken van je intuïtieve vermogens. De één heeft hier meer aanleg voor dan de ander, maar als je intuïtie en aanvoelend vermogen sterk ontwikkeld is, kan dit je veel opleveren. Je leert in deze vorm van coachen werken met visualisatie en beelden. Niet iedereen is in staat om zijn gevoelens en gedachten goed onder woorden te brengen. Daarom zijn intuïtieve  werkvormen zeer geschikt om bij deze vorm van coachen in te zetten. We werken met beelden, vormen, kleuren, foto’s, film, muziek e.d. om innerlijke beelden tot uitdrukking te brengen.

 2. Doel en oplossingsgericht Trainen/Coachen: do 19 maart 
  Bij oplossingsgericht coachen gaat het er niet om wat er niet goed gaat, maar juist wat wel goed gaat. Oplossingsgericht coachen richt zich dus direct op de oplossing en op het doel zonder zich op het probleem te richten. Analyseren van wat wel werkt, wat wel goed gaat, wat wel resultaat oplevert en wat het doel precies is, is de essentie van oplossingsgericht coachen. Het resultaat van oplossingsgericht werken is, dat mensen vaak in snel tempo weer gebruik kunnen maken van hun eigen hulpbronnen en hun zelfvertrouwen terug kunnen vinden. Ze zien hun doel weer helder voor ogen en hebben de energie weer terug om dat bereiken wat ze van plan waren.

  In deze module leer je als coach oplossingsgericht vragen te stellen, fris te kijken en te analyseren welke ingrediënten personen en teams in hun ontwikkeling kunnen helpen.

 3. Systemisch Trainen/Coachen: vrij 20 maart
  Systemen zijn magische netten van energie. Vaak zijn we ons niet of nauwelijks bewust hoe belangrijk de plek is die we ten opzichte van elkaar in een systeem innemen. Iedereen maakt deel uit van verschillende systemen, waarin je steeds een andere positie lijkt in te nemen: je familie-systeem, het systeem van je werkomgeving, je sociale systeem, etc.

  Je kunt ook onbewust gevangen zitten in een systeem of onbewust een ander gevangen houden. Dan zet je energie vast in de verwachtingen en beelden die je van elkaar vastgezet hebt. Met systemisch werk kan je deze energieën losmaken. Dit betekent vaak dat er heel veel energie kan vrijkomen om nieuwe wegen te bewandelen en nieuwe plannen uit te voeren.

  In deze module leer je systemisch werk te begeleiden. We werken zowel met familie-opstellingen als organisatie-opstellingen, abstracte opstellingen, flits-opstellingen, maar ook systemisch werk met bord-opstellingen.

 4. Creatief Trainen/Coachen: za 21 maart
  In deze module leer je hoe je als coach interactieve, creatieve media kunt integreren binnen coachingsessies. Er wordt gewerkt met verschillende creatieve werkvormen zoals bijv. beelddenken, kunst, kleuren, schilderen, tekenen, muziek, film, fotografie, theater, koken en andere creatieve vormen, die een coachingssessie kunnen verrijken en die je in kunt zetten om creatieve output te stimuleren.

  Je leert in deze module hoe en wanneer je creatieve sessies kunt inzetten binnen coaching en welke werkvormen je hierbij kunt gebruiken.

 5. Inspirerend Trainen/Coachen: do 26 maart 
  Voor een coach is het belangrijk om ook een stukje inspiratie mee te geven. Inspiratie is voeding voor de geest en vormt vaak de eerste zaadjes om mensen in beweging te krijgen. In deze module leer je hoe je mensen kunt inspireren, kunt motiveren, kunt enthousiasmeren en in beweging kunt zetten. Je maakt hierbij gebruik van verhalen, beelden, metaforen.

  Ook maken we in deze module gebruik van Creatieregie en de Future Focus Field methode, waarmee je samen met degenen die je coacht nieuwe toekomstbeelden kunt creëren. Met behulp van inspirerende werkvormen worden nieuwe ideeën, idealen en wegen ontdekt, waardoor de geest gevoed en gemotiveerd kan worden in een bepaalde richting.

 6. Tranformerend Trainen/Coachen: vr 27 maart
  Fundamentele transformatie is een verandering van binnenuit, waardoor een vernieuwde visie en beleving gaan ontstaan. Bij transformatie gaat het erom dat denken, voelen en handelen op één lijn gebracht worden, zodat er een verandering van binnenuit kan ontstaan. Een verandering die onomkeerbaar is.

  In deze module leer je wat transformerend coachen inhoudt, wat tijdslijnen zijn en transformatiepunten en leer hoe je wezenlijk een bijdrage kunt gaan leveren aan de transformatie van jezelf en van anderen.

 7. Teams Trainen/Coachen: vr 3 april
  Elk team is anders. Want een team heeft een karakter en met dat karakter moet je als coach aan de slag. In deze module leer je werken met teams, teams trainen, teams coachen, je leert verschillende teambuildingactiviteiten, maar je leert ook kijken naar de dynamiek van een team. Hoe werken ze samen, waar lopen ze vast, hoe kan dit team de maximale prestatie leveren, wat zijn de kwaliteiten van dit team, wat zijn de tekortkomingen en hoe kunnen ze zichzelf verbeteren?

  Door middel van verschillende teambuildingsactiviteiten leer je teams coachen, teams analyseren en feedback geven.Opleidingsdag

De opleidingsdag is vlak voor het examen en is erop gericht je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden. Je kunt op deze dagen ook vragen stellen aan de docenten en onderzoeken op welk vlak je nog hulp nodig hebt of dingen wil leren.
Op deze dagen zijn er ook trainingsacteurs, die je helpen om in de praktijk te oefenen met het voeren van gesprekken, het doen van presentaties of het geven van trainingen. 

Opleidingsdag: Trainen/Coachen met het Enneagram: za 28 maart (nog plek)
Het Enneagram is een eeuwenoud diagnostisch instrument. Men kan het Enneagram met name gebruiken om het zelfinzicht te vergroten. Het systeem is met name in deze tijd zeer doeltreffend voor het in kaart brengen van de menselijke verhoudingen, vooral in werksituaties. De afgelopen jaren hebben dan ook duizenden leidinggevenden over de hele wereld het Enneagram herontdekt als een zeer waardevol management instrument.

Het Enneagram is zeer praktisch hanteerbaar bij het nemen van beslissingen, het vormen en managen van teams, het voeren van evaluatiegesprekken, het coachen van mensen, het begrijpen en het oplossen van problemen en misverstanden op de werkvloer. Kennis hebben van het Enneagram is zeer waardevol als je werkzaam bent als trainer of coach, leidinggevende of trainingsacteur. Kortom voor iedereen die met mensen werkt is het Enneagram een openbaring.

Deze dag eindigt met het grote Enneagramdiner waar we tijdens een feestelijk diner op een ludieke manier kennismaken met de 9 types van het Enneagram, die in een theateract worden uitgebeeld.


Eindexamens

Je doet 2 examens: 

 1. Eindexamen Transformerend Coachen (do 16, vr 17 en za 18 april)

  Dit eindexamen bestaat uit 3 onderdelen:

  • het maken van je eigen coachprofiel (Wat voor soort coach ben jij? Met welke vragen wil je als coach werken? Welke methodes of werkwijzen passen bij jou?)
  • het voeren van een intakegesprek
  • het maken van een plan van aanpak n.a.v. het coachgesprek
   
 2. Eindexamen Transformerend Trainen (do 16, vr 17 en za 18 april)

  Op deze dag oefen je je trainersworkshop en doe je je trainersexamen. Na afloop van je examen is de uitreiking van de diploma's. 
  Je doet je trainersexamen met een eigen korte workshop die je zelf of samen met iemand maakt en daar gaat geven. Hierbij krijg je van ons een persoonlijke begeleider, die je helpt om de workshop neer te zetten. Aan het einde van deze dag krijg je een certificaat waarmee je als transformatie-trainer en coach aan de slag kan. 

Klein


Transformatiereis

De reis begint op dinsdag 31 maart in Eindhoven waar je met de hele groep tezamen naar Marrakech vliegt. De training begint al in het vliegtuig waar je opdrachten krijgt. In Marrakech word je opgehaald van het vliegveld en gebracht naar onze Riad midden in de Oude Medina van Marrakech.

De Riad ligt naast de moskee, heeft een prachtig dakterras met uitzicht op het Atlasgebergte. De eerste dag verken je de Souks van Marrakech en leer je de lokale bevolking kennen. De tweede dag vertrekken we naar het Atlasgebergte en maken we een prachtige tour langs oude Berberdorpen.

Daarna reizen we door het schitterende Atlasgebergte naar de woestijn van Agafay. Hier slapen we in tenten en ontdekken we de schoonheid van dit land. Tijdens de reis werken we elke dag aan je persoonlijke transformatie. Elke ochtend zijn er meditaties, is er yoga en door de dag heen werken we met Systemisch Werk (Opstellingen) en bewustzijnsoefeningen. In de auto’s worden aan de hand van muziek gesprekken gevoerd over ieders leven. Je overnacht op verschillende plekken. Op donderdag 9 april ben je weer terug in Marrakech en vlieg je weer terug naar Eindhoven.

Deze Transformatiereis is enorm waardevol voor je hele proces. In deze reis gaat het met name om je persoonlijke transformatie en zullen we werken met de ziel. We onderzoeken wat je missie is dit leven, hoe je van waarde kunt zijn voor anderen, wat je als talent hebt meegekregen en wat je transformatiepunten zijn. De reis is zeer intensief, je krijgt iedere dag een aantal uren intensief les, je slaapt op verschillende plekken en leert jezelf open te stellen voor hogere inspiratie. We werken aan het ontwikkelen van je eigen intuïtieve vermogens. Tijdens deze reis zal de energie die nog ergens in je systeem vastzit, loskomen en weer vrij beschikbaar komen. Dat wil zeggen dat je met veel meer energie, passie, levenslust en bewustzijn terug zult keren. Van hieruit kun je de opleiding weer verder vorm gaan geven.

Je kan de Transformatieopleiding met transformatiereis doen of zonder reis. De vliegreis naar en van Marokko zit niet bij de prijs inbegrepen en moet je zelf betalen en zelf boeken, maar neem voor je de vlucht boekt nog even contact met ons op, want we vliegen gezamenlijk.

Data

di 31 maart - do 9 april

Alle data op een rij
Basisdagen

 • vr 17 en za 18 januari (VOL)
 • do 5 en vr 6 maart (nog plek) 

Modules

 1. Intuïtief Trainen en Coachen: za 7 maart
 2. Doel en oplossingsgericht Trainen en Coachen: do 19 maart
 3. Systemisch Trainen/Coachen: vr 20 maart
 4. Creatief Trainen/Coachen: za 21 maart
 5. Inspirerend Trainen en Coachen: do 26 maart
 6. Transformerend Trainen/Coachen: vr 27 maart
 7. Teams Trainen/Coachen: vr 3 april

Opleidingsdag

 • Trainen/Coachen met het Enneagram (za 28 maart)

Transformatiereis

 • Transformatiereis (di 31 maart - do 9 april)

Eindexamens

 • Eindexamen Coaching (do 16, vr 17 en za 18 april)
 • Eindexamen Trainer (do 16, vr 17 en za 18 april)

Klein


Na de opleiding Transformerend Trainen/Coachen

 • Ben je in staat mensen in beweging te zetten en mensen te begeleiden bij transformatieprocessen
 • Weet je wat transformerend leiderschap is en heb je een nieuwe visie op trainen en coachen ontwikkeld
 • Heb je kennis van groepsprocessen, groeiprocessen, transformatieprocessen en weet je hoe je omgaat met weerstand en onverwachte interventies
 • Ben je in staat om mensen op een dieper niveau te begeleiden.
 • Ken je veel nieuwe interactieve werkvormen om mensen in contact te brengen met hun essentie, de kern van wie ze zijn en welke richting ze uit willen.
 • Ben je in staat te trainen met systemisch werk (opstellingen).
 • Ben je in staat om vastzittende energie vrij te maken.
 • ken je je eigen passie, sta je in je eigen kracht en ben je in staat ook anderen in hun eigen kracht te zetten.
 • Heb je kennis van kosmische wetten en weet je hoe je moet werken met groepen en energie.
 • Ken je je eigen talenten en tekortkomingen en ben je in staat een trainingsprogramma op te zetten in je eigen specialiteit.
 • Ben je in het bezit van een erkend diploma en kun je gecertificeerd worden bij SPOTCER, één van de grootste certificeringsorganisaties voor trainers en coaches alsmede bij de NOBCO.  

Algemene info

De volledige opleiding is 54 uur (de transformatiereis en de eindexamendag niet meegerekend). Bij 54 lesuren krijg je een door SPOTCER erkend diploma waarmee je professioneel aan de slag kunt. Je kunt deze opleiding als een geheel volgen, maar het is ook mogelijk om de Basisopleiding apart te volgen en later de verdiepingsmodules bij te boeken. 

Mocht je al coach zijn, dan is het ook mogelijk om uitsluitend verdiepingsmodules te volgen. Het eindexamen met erkend diploma kan uitsluitend gedaan worden, als je 54 lesuren van de coachopleiding van de Academie voor Innovatief Trainen gevolgd hebt. 

SPOTCER

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsorganisatie SPOTCER. Deze organisatie controleert coachopleidingen en certificeert coaches, maar helpt ook startende coaches bij het zoeken van passende klanten. Daarnaast is onze coachopleiding ook erkend door de CRKBO. Het instroomniveau van deze opleiding is HBO, maar de opleiding staat ook open voor MBO-ers. Een examenpoging mag 1 keer worden herkanst.

Hoe zet ik mijzelf in de markt?

De Academie organiseert in samenwerking met beroepsorganisatie SPOTCER voor iedereen die een erkend diploma heeft een workshop "hoe zet ik mijzelf in de markt". Op deze dag krijg je allerlei handige tips hoe je als ZZP-er voor jezelf kan beginnen of hoe je samen een groepspraktijk op kan zetten, hoe je aan klanten kan komen, etc. Daarnaast verzorgt beroepsorganisatie SPOTCER in samenwerking met de Academie ook intervisiedagen voor startende trainers en coaches. Ook deze "coaching on the job" is de eerste maanden na je eindexamen gratis.

9,2
Gemiddeld cijfer voor Opleiding Transformatie Trainer Coach
Gebaseerd op 6 ervaringen
Afke Fokma
starstarstarstarstar
Afke Fokma
Trainer, Facilitator, Coach
10
Opleiding Transformatie Trainer Coach

"De afgelopen maanden heb ik de opleiding tot transformatie trainer coach bij de Academie voor Innovatief trainen gevolgd. Elke dag was een feestje, waarbij ik mezelf en anderen steeds beter ben gaan begrijpen en steeds een stapje dichter ben gekomen bij wie ik werkelijk ben.
Ik ben dankbaar voor deze mooie ervaring!" - 15-12-2019 20:10

"De afgelopen maanden heb ik de opleiding tot transformatie trainer coach bij de Academie voor Innovatief trainen gevolgd. Elke dag was een f… alles lezen - 15-12-2019 20:10

starstarstarstarstar_half
Dyone de Bie
IT manager/trainer & coach
9
Opleiding Transformatie Trainer Coach

"Met de opleiding tot transformatie trainer en coach ga je op een ontwikkel reis die veel indruk heeft gemaakt. Bij de Academie voor innovatief trainen leer je door te doen en te beleven. De betrokken en ervaren trainers creëren een klimaat waar je jezelf kunt zijn en waar je jezelf tegen kunt komen. Door de verscheidenheid aan modules kun je je op ieder vlak verder ontwikkelen. De transformatie reis naar Marokko is een essentieel onderdeel van je leerproces en brengt je tevens op prachtige plekken. " - 01-12-2019 12:56

"Met de opleiding tot transformatie trainer en coach ga je op een ontwikkel reis die veel indruk heeft gemaakt. Bij de Academie voor innovati… alles lezen - 01-12-2019 12:56

Edith von Berg
starstarstarstarstar
Edith von Berg
Adviseur, Trainer, Coach Financiele Winkel van Delft - Gemeente Delft
10
Opleiding Transformatie Trainer Coach

"Voor mij was deze training een blijvende golf van ervaringen die niemand me nog afneemt. Ik ben mezelf echt zo tegengekomen, op een manier die ik alleen maar als heel bijzonder kan omschrijven. Het hele proces en het zien hoe de mensen in bepaalde situaties reageren en handelen was voor mij onwijs leerzaam. Als je echt de diepte in wil moet ze deze training echt gaan doen! " - 12-07-2018 10:24

"Voor mij was deze training een blijvende golf van ervaringen die niemand me nog afneemt. Ik ben mezelf echt zo tegengekomen, op een manier d… alles lezen - 12-07-2018 10:24

Barbara van der Leeuw - Bierman
starstarstarstarstar_half
Barbara van der Leeuw - Bierman
(Programma) manager
9
Opleiding Transformatie Trainer Coach

"Wat een fantastische levens ervaring! Niet alleen inhoudelijk heel veel geleerd over trainen en coachen, maar ook heel veel inzicht gekregen in mezelf en anderen (die zijn ècht anders). Voor mij een een heel waardevolle transformatie!" - 15-05-2018 11:32

"Wat een fantastische levens ervaring! Niet alleen inhoudelijk heel veel geleerd over trainen en coachen, maar ook heel veel inzicht gekregen… alles lezen - 15-05-2018 11:32

starstarstarstarstar_border
Wilma Hanskamp
adviseur/coach
8
Opleiding Transformatie Trainer Coach

"Ik heb mezelf de afgelopen 2 maanden lekker ondergedompeld in de opleiding transformatie trainer / coach bij de academie voor innovatief trainen. Het was een reis vol mooie bestemmingen en belevenissen en met geweldige ontmoetingen en prachtige mensen. Ik heb door de opleiding de bevestiging gekregen dat ik met het juiste werk en het juiste vak bezig ben. Ik voel me geinspireerd, gemotiveerd en sterk en ga met vernieuwde energie lekker aan de slag!" - 07-04-2017 20:44

"Ik heb mezelf de afgelopen 2 maanden lekker ondergedompeld in de opleiding transformatie trainer / coach bij de academie voor innovatief tra… alles lezen - 07-04-2017 20:44

starstarstarstarstar_half
Lars Emonts
Trainer
9
Opleiding Transformatie Trainer Coach

"Inmiddels is het twee maanden geleden dat ik de opleiding tot transformatie trainer/coach af hebt gerond en nog steeds verbaas ik me erover hoe zeer de opleiding door blijft werken, zowel op het vlak van trainer/coach als op persoonlijk vlak. Geen opleiding heeft me zoveel gebracht als deze!
Met je eigen transformatieproces als leidraad kom je stevig in je eigen kracht te staan en ontdek je jouw persoonlijke en unieke trainer/coach-profiel en de werkvormen die bij je passen.
De kracht van de opleiding zit enerzijds in het team: ervaren, krachtig, betrokken, divers en uitgebalanceerd. Anderzijds is dat het gebruik van werkvormen waarbij het 'beleven' centraal staat.
Tijdens de opleidingsdagen heb ik vaker het gevoel gehad alsof het gezamenlijk bewustzijn op een hoger niveau werd getild om op de diepere lagen te kunnen werken waar de transformatiepunten liggen. Bijzonder inspirerend!
Ik kan alleen maar bevestigen dat de wens van Jac uit is gekomen: een opleiding neerzetten waarvan de deelnemers het erg jammer vinden wanneer ze er klaar mee zijn.
" - 19-02-2017 21:06

"Inmiddels is het twee maanden geleden dat ik de opleiding tot transformatie trainer/coach af hebt gerond en nog steeds verbaas ik me erover … alles lezen - 19-02-2017 21:06

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.