NLP Master Practitioner Persoonlijke Ontwikkeling en Communicatie

Niveau
Tijdsduur
Trainers
Jolanda van Millingen+2

NLP Master Practitioner Persoonlijke Ontwikkeling en Communicatie

De eerste verdieping
Logo van De eerste verdieping
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 De eerste verdieping heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 14 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

De eerste verdieping biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Delft, Den Haag, Leiden, Utrecht, Zoetermeer

Beschrijving

De eerste verdieping krijgt uit recent onderzoek een aanbevelingsscore van 8,9! 68% van onze cursisten waardeert ons met een 9 of hoger! 

Een NLP Master Practitioner opleiding in Delft zorgt voor nog meer persoonlijke ontwikkeling en professionele groei!

NLP Master Practitioner

“Master your life”

Heb je na de NLP Practitioner de smaak helemaal te pakken? Wil je verbreden en verdiepen? Als NLP Practitioner ben je al veel meer bewust van je communicatie, wat je met informatie van binnen doet. En hoe je contact maakt met jezelf en anderen. Bij de Master Practitioner gaan we nog een stukje dieper. We gebruiken daarom wel eens de term ‘master yourself’ voor NLP practitioner en ‘master your life’ voor de Master Practitioner om de stap die je maakt naar deze opleiding weer te geven.  Hoe klinkt dat? Master your life: we gaan je sm…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: NLP Master Practitioner, Persoonlijke ontwikkeling, NLP, NLP Practitioner en NLP Business Practitioner.

De eerste verdieping krijgt uit recent onderzoek een aanbevelingsscore van 8,9! 68% van onze cursisten waardeert ons met een 9 of hoger! 

Een NLP Master Practitioner opleiding in Delft zorgt voor nog meer persoonlijke ontwikkeling en professionele groei!

NLP Master Practitioner

“Master your life”

Heb je na de NLP Practitioner de smaak helemaal te pakken? Wil je verbreden en verdiepen? Als NLP Practitioner ben je al veel meer bewust van je communicatie, wat je met informatie van binnen doet. En hoe je contact maakt met jezelf en anderen. Bij de Master Practitioner gaan we nog een stukje dieper. We gebruiken daarom wel eens de term ‘master yourself’ voor NLP practitioner en ‘master your life’ voor de Master Practitioner om de stap die je maakt naar deze opleiding weer te geven.  Hoe klinkt dat? Master your life: we gaan je smoezen en talenten, je achilleshiel en je motor in je leven ontdekken. Waar je warm voor loopt, waar je van leegloopt, waar je voor in beweging komt en hoe je dat bij anderen kunt herkennen.  Je zult meer technieken leren maar vooral ook aandacht besteden aan het toepassen van NLP in professionele settings zoals coaching, advisering en werken met teams.

Wat staat centraal in deze opleiding?

Ten opzichte van de NLP practitioner zal het doel verschuiven van het toepassen op jezelf naar het toepassen bij anderen. Alle deelnemers zijn alweer een stuk verder, dus kunnen we in de Master Practitioner snel de diepte in!

Wat komt er aan bod?

 • Metaprogramma’s:  Het bewust worden van jouw metaprogramma’s en die van anderen heeft een ongelooflijk grote impact op je communicatie en persoonlijke ontwikkeling.
 • Taal:  In de Practitioner heb je geoefend met het Meta- en het Miltonmodel. Nu gaan we een stap verder, zodat het gebruik van taalpatronen wordt verdiept. Daarnaast behandelen we nieuwe taalmodellen.
 • Modelleren: We besteden in de opleiding aandacht aan de structuur achter excellent gedrag. De eindopdracht van de opleiding is het zelf modelleren van iemand. Je zoekt iemand die ergens goed in is en aan de hand van alles wat je geleerd hebt ga je ontdekken; hoe doet iemand dat?
 • Metaforen: Hoe kun je je boodschap met de grootst mogelijke kans heeft dat deze aankomt? In de training komt onder andere het maken van metaforen, beeldspraken en verhalen aan de orde.
 • Uitbreiding diverse modellen: Strategieën, submodaliteiten en andere patronen en technieken worden verder uitgewerkt en uitgediept.
 • En ook: Basis-presentatievaardigheden (Presentatie-ontwerp, groepsrapport, Satir-categorieën, congruentie, feedback),

Buiten de bovenstaande NLP-technieken, zullen in deze opleiding onderwerpen aan bod komen uit andere methodieken, zoals:

 • Oplossingsgericht werken (S. de Shazer / I. Kim Berg)
  Door de gewenste situatie als uitgangspunt te nemen, ontstaan krachtige oplossingen voor persoonlijke en zakelijke vraagstukken. In deze training behandelen wij de basis van deze oplossingsgerichte methode.
 • Somatic Experience (P. Levine e.a.)
  De mens wordt in veel gedragspatronen gestuurd door het lichaam. Iedereen kent wel situaties waarbij de hartslag sterk omhoog gaat, terwijl dat eigenlijk niet verklaarbaar is. Blijkbaar reageert het lichaam op die situatie en dat blijkt veelal gestuurd door vroegere ervaring. In de opleiding behandelen we de basis van het oplossen van dergelijke fysieke reacties.
 • Familieopstellingen (B. Hellinger e.a.)
  Iedereen is meer dan zichzelf. Hoe reageren wij in groepen? En hoe kan het dat kleine systeemwijzigingen enorme effecten hebben? In deze Master Practitioneropleiding zal veelvuldig de theorie en toepassing van systeemopstellingen terugkomen. Voor veel mensen een enerverend onderdeel en in ieder geval voor ons onmisbaar.

Voor wie is de opleiding geschikt?

Als je in het bezit bent van een certificaat NLP Practitioner of bezig bent dit te halen, dan kun je meedoen aan de Master Practitioneropleiding. Mocht je het op prijs stellen dan kun je een (vrijblijvend) informatiegesprek met één van de trainers aanvragen.

Praktische informatie

De opleiding Master Practitioner wordt 1 keer per jaar gegeven. 

 • Duur: 16 dagen, verdeeld in 7 blokken van twee of drie dagen. Het laatste blok is een certificeringsblok.
 • Locatie: ons sfeervolle pand in de historische binnenstad van Delft (goed bereikbaar met het OV en nabij diverse parkeergarage's)
 • Tijden:  9:30 tot 17:00 uur, met een ruime (verzorgde) lunch.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Jolanda van Millingen
Jolanda van Millingen
Jolanda van Millingen
Louis Moolenaar
Louis Moolenaar
Trainer&Coach in Persoonlijke- en Team-ontwikkeling
Renée Hilverdink
Renée Hilverdink
‘Er is altijd meer mogelijk dan je denkt’
10

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.