Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van karin de galan school voor training
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 karin de galan school voor training heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 228 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

8,9
Gemiddeld cijfer voor Trainersopleiding Van deskundige naar trainer
Gebaseerd op 22 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Liese van Dam
Docent Ayurveda
10
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Ik gaf al een jaar of tien les. Ik had geen professionele training gehad, maar had mijzelf aangeleerd de stof over te brengen. Daarbij had ik geluisterd naar feedback van studenten en collega's en verder van alles uitgeprobeerd om dingen te verbeteren. Ik kon inspirerend vertellen en deelnemers waren vrijwel zonder uitzondering positief. Ik bleef echter onzeker en zag regelmatig dat deelnemers dingen anders toepasten dan hoe ik het uitgelegd had. Nadat ik gevraagd werd om les te geven in het tweede jaar van een beroepsopleiding in Ayurveda vond ik het belangrijk meer handvatten te krijgen bij het lesgeven. Ik wilde de studenten helpen de stof goed in de praktijk te gaan toepassen en ik wilde zelf ook meer vertrouwen vinden in het lesgeven, zonder alle onzekerheden en twijfels over wat ik deed. De training 'Van deskundige naar trainer' heeft mij dit beide gebracht. Ik vond het zeer waardevol om een methode te leren die echt heel goed werkt in de praktijk. Ik stel mezelf nu de vraag - wat moeten ze kunnen aan het einde van een training, i.p.v. wat wil ik ze leren. Tijdens de training heb ik veel lesgegeven en ik vond het geweldig te merken dat de studenten net zo enthousiast waren over de lessen als ik zelf! Het is direct merkbaar in een les of iets werkt of niet, en wanneer het niet helemaal soepel verloopt kan ik nu zien wat ik kan aanpassen om het wel te laten werken. De begeleiding van Daan tijdens de opleiding was zeer deskundig en betrokken en heb ik als zeer plezierig ervaren. Het volgen van deze training voelt als een belangrijk omkeerpunt in mijn hoedanigheid als trainer en ik kijk vol vertrouwen uit naar de komende jaren waarin ik met veel plezier zal lesgeven.

" - 14-07-2019 05:15

"Ik gaf al een jaar of tien les. Ik had geen professionele training gehad, maar had mijzelf aangeleerd de stof over te brengen. Daarbij had i… alles lezen - 14-07-2019 05:15

Startdata en plaatsen

placeDoorn (Jachthuis Beukenrode)
18 nov. 2020 tot 22 apr. 2021

Beschrijving

Praktisch, persoonlijk, evidence-based

Giet je vakkennis moeiteloos in een interactieve training

Ben je vanuit je expertise in het trainersvak gerold of heb je die ambitie? Heb je al vaker voor groepen klanten gestaan of word je af en toe gevraagd om collega’s bij te spijkeren? Dan ben je vast veel heel goed in je vak, want anders zou je niet zoveel gevraagd worden.

Maar als vakspecialist die trainingen verzorgt, heb je vast ook gemerkt dat deskundigheid hebben niet hetzelfde is als deskundigheid overdragen. Want hoe ontwerp je eigenlijk een training die aansluit bij de vragen van je deelnemers? Hoe zet je de deelnemers aan het werk en voorkom je dat je zelf steeds aan het woord bent? En hoe krijg je die éne deelnemer mee die m…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Trainersvaardigheden, Train de trainer, Trainingsacteur, Online / op afstand lesgeven en Coaching.

Praktisch, persoonlijk, evidence-based

Giet je vakkennis moeiteloos in een interactieve training

Ben je vanuit je expertise in het trainersvak gerold of heb je die ambitie? Heb je al vaker voor groepen klanten gestaan of word je af en toe gevraagd om collega’s bij te spijkeren? Dan ben je vast veel heel goed in je vak, want anders zou je niet zoveel gevraagd worden.

Maar als vakspecialist die trainingen verzorgt, heb je vast ook gemerkt dat deskundigheid hebben niet hetzelfde is als deskundigheid overdragen. Want hoe ontwerp je eigenlijk een training die aansluit bij de vragen van je deelnemers? Hoe zet je de deelnemers aan het werk en voorkom je dat je zelf steeds aan het woord bent? En hoe krijg je die éne deelnemer mee die maar vragen blijft stellen en kritisch blijft fronsen?

Meer houvast, meer resultaat met de trainersopleiding

In de trainersopleiding Van deskundige naar trainer leer je trainen met de methode van Karin de Galan. Dat is een breed geaccepteerde en toegepaste methode die je alle handvatten en structuur geeft voor het ontwerpen en uitvoeren van effectieve trainingen. De methode biedt je veel praktische instrumenten die hun nut bewezen hebben en waarmee je meteen aan de slag kunt.

Je maakt de trainingen praktijkgericht

Je kunt meteen de aandacht van de deelnemers trekken en vasthouden. Doordat je concrete situaties uit hun praktijk gebruikt, maak je de stof herkenbaar. Met praktijkopdrachten maak je de vertaalslag van theorie naar concreet handelen.

Je kunt deelnemers motiveren en omgaan met weerstand

Je weet hoe je deelnemers prikkelt en aanzet tot een actieve deelname aan de training. Wanneer je weerstand krijgt, weet je hoe je die ombuigt zonder dat je je gedraagt als een juf of meester.

Je ontwerpt snel en effectief

Doordat je snapt hoe mensen leren, kost de voorbereiding je minder tijd. Dankzij een goede start, herkenbare praktijkcases en afwisselende werkvormen bouw je een interactieve en uitdagende training op.

Je maakt een goede diagnose van de leerbehoefte

Met het diagnoseschema stel je scherp vast wat de deelnemers precies te leren hebben. Daardoor ga je veel gerichter te werk en maak je in trainingen onderscheid tussen need to know en nice to know.

Je staat ontspannen voor de groep

Je laat de deelnemers effectief werken en snapt hoe je hen faciliteert. Schakelen in je rol is geen probleem: je gaat van deskundige naar procesbegeleider en weer terug. Lastige situaties brengen je niet meer van je stuk.

Beschermd diploma

Na de trainersopleiding Van deskundige naar trainer heb je alle vaardigheden die je als trainer nodig hebt. Je kunt nog een stap verder gaan en je laten certificeren. Dan ontvang je een beschermd diploma van de Stichting Post HBO. Dat diploma geeft je een vrijstelling voor de audit ‘docent’ bij het CRKBO.

Hoe ziet de trainersopleiding Van deskundige naar trainer eruit?

Hieronder vatten we de bijzonderheden van de trainersopleiding Van deskundige naar trainer samen in 8 steekwoorden. Wil je alle informatie over het programma, het competentieprofiel en nog veel meer? Download dan de folder op onze website www.schoolvoortraining.nl.

1. Super praktische en effectieve inhoud

In de trainersopleiding Van deskundige naar trainer leer je werken met de methode van Karin de Galan. Dat is een super praktische manier van trainen die zich ruimschoots bewezen heeft in de praktijk.

2. Persoonlijke intake

We starten met een persoonlijke intake. Daarin kijken we samen wat je wilt leren en of wij de passende trainersopleiding voor je zijn. Als we van beide kanten ja zeggen, weet je dus zeker dat je goed zit.

3. Kern: 8½ intensieve trainingsdagen

Je krijgt in totaal 8½ dag training. Daarin leer je telkens weer nieuwe aanpakken en technieken. We zetten de theorie kort op een rij en besteden het grootste deel van de tijd aan oefenen. Je oefent met eigen voorbeelden, zodat de stap naar je eigen praktijk klein is.

4. Ontwerpopdrachten

Tussen de trainingsdagen door maak je regelmatig ontwerpopdrachten. Dat doe je eerst voor een trainingsonderdeel en daarna voor een heel trainingstraject. Op elke ontwerpopdracht krijg je uitgebreid feedback van je trainer.

5. Kleine groepen

Je zit in een groep van maximaal 12 deelnemers en 1 trainer. Een groot deel van de tijd werk je in kleinere subgroepen (meestal 3 of 4 mensen) zodat je veel tijd hebt om zelf te oefenen.

6. Intervisiegroep

Na de eerste twee dagen training kom je bij elkaar met een intervisiegroep. Samen bespreek je elkaars ontwerpen en leg je je eigen mening naast die van de trainer. Zo leer je sneller hoe je goede werkvormen ontwerpt.

7. Twee minitrainingen

Tijdens de trainersopleiding geef je twee keer een minitraining: halverwege en aan het eind. Beide dagen werken we in kleinere groepen, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Je krijgt persoonlijke feedback en oogst elke keer wat je al beheerst en waaraan je nog kan werken.

8. Certificering met erkend post-HBO diploma

Na de trainersopleiding kun je je ook laten certificering. Daardoor haal je nog meer uit de trainersopleiding en groeit je zelfvertrouwen. Wanneer je slaagt, ontvang je een erkend diploma van de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs.

Praktische informatie

De trainersopleiding Van deskundige naar trainer kost €3250. Er komt geen btw bovenop de prijs, want daarvan zijn we vrijgesteld. Alle reguliere kosten zijn inbegrepen in de prijs: begeleiding, zaalhuur, lunch en studiemateriaal. Voor de certificering, het boek en eventuele overnachtingen betaal je apart.

8,9
Gemiddeld cijfer voor Trainersopleiding Van deskundige naar trainer
Gebaseerd op 22 ervaringen
starstarstarstarstar
Liese van Dam
Docent Ayurveda
10
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Ik gaf al een jaar of tien les. Ik had geen professionele training gehad, maar had mijzelf aangeleerd de stof over te brengen. Daarbij had ik geluisterd naar feedback van studenten en collega's en verder van alles uitgeprobeerd om dingen te verbeteren. Ik kon inspirerend vertellen en deelnemers waren vrijwel zonder uitzondering positief. Ik bleef echter onzeker en zag regelmatig dat deelnemers dingen anders toepasten dan hoe ik het uitgelegd had. Nadat ik gevraagd werd om les te geven in het tweede jaar van een beroepsopleiding in Ayurveda vond ik het belangrijk meer handvatten te krijgen bij het lesgeven. Ik wilde de studenten helpen de stof goed in de praktijk te gaan toepassen en ik wilde zelf ook meer vertrouwen vinden in het lesgeven, zonder alle onzekerheden en twijfels over wat ik deed. De training 'Van deskundige naar trainer' heeft mij dit beide gebracht. Ik vond het zeer waardevol om een methode te leren die echt heel goed werkt in de praktijk. Ik stel mezelf nu de vraag - wat moeten ze kunnen aan het einde van een training, i.p.v. wat wil ik ze leren. Tijdens de training heb ik veel lesgegeven en ik vond het geweldig te merken dat de studenten net zo enthousiast waren over de lessen als ik zelf! Het is direct merkbaar in een les of iets werkt of niet, en wanneer het niet helemaal soepel verloopt kan ik nu zien wat ik kan aanpassen om het wel te laten werken. De begeleiding van Daan tijdens de opleiding was zeer deskundig en betrokken en heb ik als zeer plezierig ervaren. Het volgen van deze training voelt als een belangrijk omkeerpunt in mijn hoedanigheid als trainer en ik kijk vol vertrouwen uit naar de komende jaren waarin ik met veel plezier zal lesgeven.

" - 14-07-2019 05:15

"Ik gaf al een jaar of tien les. Ik had geen professionele training gehad, maar had mijzelf aangeleerd de stof over te brengen. Daarbij had i… alles lezen - 14-07-2019 05:15

starstarstarstarstar
Nicole de Boer
freelancer communicatie & PR
10
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Ik geef al jaren workshops en trainingen, dit vloeit voort uit mijn werk als communicatie- & PR-adviseur. In mijn vakgebied ben je altijd bezig hoe je iets overbrengt aan je publiek, maar toch had ik bij het geven van trainingen het idee dat er meer mogelijk was. Na een inspirerende open dag (hands-on, meteen aan de slag) heb ik me opgegeven voor deze opleiding. Wat een fijne ervaring: vanaf het begin een goed gevoel over zowel de inhoud van de training, de trainer(s) als de cursisten. Ik kon wat ik leerde meteen toepassen op bestaande trainingen en een nieuwe aanvraag. Ook leuk om te beseffen: je doet al veel goed, maar het kan nog beter. Ik heb nu beter inzicht in de opbouw van trainingen (vooraf en tijden), kan op meta-niveau schakelen tijdens het geven van de training en snap waarom dingen gaan zoals ze gaan. Bijkomend voordeel is dat ik er veel meer energie uit haal, een bonus. De evaluaties van mijn trainingen zijn vooruit gegaan! Naast glijbaan, trap en andere zaken van de methode is vooral ook de professionele liefde mij bijgebleven. Dit hebben we mogen ervaren en geven we nu als trainers zelf verder. Hoe fijn is dat!" - 27-06-2019 09:28

"Ik geef al jaren workshops en trainingen, dit vloeit voort uit mijn werk als communicatie- & PR-adviseur. In mijn vakgebied ben je altijd be… alles lezen - 27-06-2019 09:28

Trijntje Kootstra
starstarstarstarstar
Trijntje Kootstra
Eigenaar Trijntje Kootstra Consultancy
10
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Ik heb een fantastische opleiding 'Van deskundige naar trainer' gevolgd bij Daan Rookmaaker, die is verbonden aan Karin de Galan's School voor Training (www.schoolvoortraining.nl). Ik heb veel expertise op het gebied van mensenrechten, mensenhandel, huiselijk geweld, ongedocumenteerden en project management en word regelmatig gevraagd 'Kun je niet een training geven?' Waarop ik dan zei: 'Maar dat is een vak op zich!' Dat vak heb ik nu geleerd, dankzij deze opleiding. Het is een hele inspirerende 'hands on' manier van trainen, waarbij je echt leert hoe je op een creatieve manier mensen kunt verleiden om te willen leren. En vervolgens heel veel praktische tools in handen krijgt om een levendige training te ontwerpen en uit te voeren. Inmiddels heb ik getraind in Nederland, Macedonië en Hongarije en overal zijn mensen enthousiast en voelen ze zich echt betrokken bij de training. En Daan is een geweldige leermeester, psycholoog van huis uit en intussen met meer dan 25 jaar ervaring als trainer. Een echte aanrader!" - 26-06-2018 06:58

"Ik heb een fantastische opleiding 'Van deskundige naar trainer' gevolgd bij Daan Rookmaaker, die is verbonden aan Karin de Galan's School vo… alles lezen - 26-06-2018 06:58

Alex van Gilst.nl
starstarstarstarstar_half
Alex van Gilst.nl
Advies, training & coaching | Projectmanager at Movares | Coach at Qredits
9
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Je gaat naar een training en na een uur weet je het al, dit wordt niks... Je kent dat wel, hé? Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: de training van De Galan, van deskundige naar trainer, is een absolute aanrader voor iedereen die zijn of haar deskundigheid op een professionele en gestructureerde wijze wil delen. Deze training houd je van begin tot eind scherp. Dynamisch, uitdagend, confronterend, voortdurend leren, typeren deze training. Daan Rookmaaker was onze hoofdtrainer, een gave kerel! weet waar het om gaat in een training en voor deelnemers, de trainers in spe. Ja, natuurlijk ook Karin is een toptrainer. De variatie tussen de trainingsdagen met Karin en Marleen erbij maakt het helemaal af. Bedankt voor jullie inspiratie en onvermoeibaar doorzetten!
Wat een verschil tussen de confrontatie op de eerste dag, hier heb ik echt wat aan!! en de laatste trainingsdag! Een verschil als tussen je eerste en laatste autorijles! Een prachtige training! 👌👍" - 24-05-2016 15:17

"Je gaat naar een training en na een uur weet je het al, dit wordt niks... Je kent dat wel, hé? Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen… alles lezen - 24-05-2016 15:17

starstarstarstarstar_border
Lidy Stassen
Loopbaancoach
8
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Leerzame en leuke training op alle fronten: filosofie van trainen, ontwerpen, oefenen, met de billen bloot, feedback van twee trainers en stapje voor stapje toewerkend naar de eindopdracht. Absolute aanrader!" - 19-06-2015 12:05

"Leerzame en leuke training op alle fronten: filosofie van trainen, ontwerpen, oefenen, met de billen bloot, feedback van twee trainers en st… alles lezen - 19-06-2015 12:05

starstarstarstarstar
Hendrien Maat
Education Specialist at Edukans
10
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Ik heb uit de training een aantal nieuwe technieken en vaardigheden geleerd die ik goed kan gebruiken in mijn trainingen die ik geef aan docenten in het buitenland, zoals het werken met de glijbaan en de trap, het stellen van een goede startvraag in een nabespreking, het begeleiden van ontdekkend leren, en het leiden en begeleiden van discussies. Het succes van de training is vooral te danken aan het werk van de trainer: Daan Rookmaaker die ons heeft geleerd hoe we betere trainers worden. Ik waardeer zijn kennis van zaken, snelle analyses en ingrijpen als het even “mis” ging. Ik heb door de training meer zelfvertrouwen gekregen en ben nu hard bezig om het geleerde toe te passen in Rwanda, Ethiopië en vanaf mei dit jaar ook in Bolivia. Een training bij de Galan school is echt het investeren waard! Hendrien Maat, Edukans Amersfoort" - 24-04-2014 18:28

"Ik heb uit de training een aantal nieuwe technieken en vaardigheden geleerd die ik goed kan gebruiken in mijn trainingen die ik geef aan doc… alles lezen - 24-04-2014 18:28

Irene Stuitje
starstarstarstarstar_border
Irene Stuitje
Life coach at Change2Ability en Trainer
8
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Ik vond de training zeer inspirerend. De beide trainers waren zeer professioneel. Ze hebben wat mij betreft goed laten zien hoe je als trainer, praktisch, energiek, persoonlijk en met een duidelijke planning een groep kwantitatief en kwalitatief alles mee kan geven! Ik kan verder op mijn eigen pad als trainer, Bedankt Daan en Jacco!" - 06-02-2014 07:37

"Ik vond de training zeer inspirerend. De beide trainers waren zeer professioneel. Ze hebben wat mij betreft goed laten zien hoe je als train… alles lezen - 06-02-2014 07:37

starstarstarstarstar
Gerben Frosters
Trainer at Gemeente Amsterdam loopbaancentrum
10
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Zeer leuke en enthousiaste trainers nemen je echt mee in hun verhaal. Laten je actief stoeien met de stof door gerichte oefeningen. Zijn scherp op feedback en zeer allert. krijgt als deelnemer een gevoel zeer serieus genomen te worden" - 23-01-2014 10:41

"Zeer leuke en enthousiaste trainers nemen je echt mee in hun verhaal. Laten je actief stoeien met de stof door gerichte oefeningen. Zijn sch… alles lezen - 23-01-2014 10:41

starstarstarstarstar
Carla van Wees
10
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Intensieve en leuke training waarin je veel en goed toepasbare zaken leert om te zorgen dat je deelnemers echt dingen gaan leren en toepassen in de praktijk. Heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt. Daan Rookmaker en Jaco Friedrich zijn hele goede trainers die niet alleen inhoudelijk weten waar ze het over hebben, maar ook een goede sfeer weten te creëren." - 21-01-2014 14:43

"Intensieve en leuke training waarin je veel en goed toepasbare zaken leert om te zorgen dat je deelnemers echt dingen gaan leren en toepasse… alles lezen - 21-01-2014 14:43

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Gedegen opleiding waar je (beter) leert te trainen door te doen. Je leert stap voor stap een training maken. De diversiteit aan trainingen is enorm inspirerend. De trainers zijn vakkundig en enthousiast. " - 16-03-2013 14:31

"Gedegen opleiding waar je (beter) leert te trainen door te doen. Je leert stap voor stap een training maken. De diversiteit aan trainingen i… alles lezen - 16-03-2013 14:31

starstarstarstarstar_half
Marjolein Stoop
Filmer/Videojournalist
9
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Begonnen als een deskundige zonder enige train-ervaring, voelde ik me na de training van Karin en haar collega's klaar om voor een groep te staan. Je leert om stapje voor stapje je eigen cursus te maken, en daarnaast hoe je je cursisten effectief leert leren en hoe je omgaat met moeilijke situaties. Het enthousiasme van Karin, Alice en Jaco heeft me een flinke push gegeven. Dank!" - 14-01-2013 11:21

"Begonnen als een deskundige zonder enige train-ervaring, voelde ik me na de training van Karin en haar collega's klaar om voor een groep te … alles lezen - 14-01-2013 11:21

starstarstarstarstar_half
Dorine Wijnants
Manager jeugdzorg
9
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Een hele nuttige training voor beginnende trainers! De combinatie van praktijk, veel oefenen en theorie maakt dat ik een hoop wijzer ben geworden. De persoonlijke benadering van de trainer is ook heel prettig. Deze training heeft mij geholpen om de stap naar het geven van trainingen aan te durven." - 19-06-2012 20:38

"Een hele nuttige training voor beginnende trainers! De combinatie van praktijk, veel oefenen en theorie maakt dat ik een hoop wijzer ben gew… alles lezen - 19-06-2012 20:38

starstarstarstarstar_border
Manon
8
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Leuke en goede training.

Duidelijke structuur (qua opzet van lessen en gebruik van boeken) en mooie voorbeelden uit de praktijk.

Erg genoten van de diversiteit van de deelnemers en veel geleerd.

Trainers kwamen erg enthousiast over en gaven activerende lessen. " - 18-06-2012 10:18

"Leuke en goede training. Duidelijke structuur (qua opzet van lessen en gebruik van boeken) en mooie voorbeelden uit de praktijk. Erg gen… alles lezen - 18-06-2012 10:18

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Uitstekende training, zowel de inhoud als de trainers. Ik had voor deelname het boek "Van deskundige naar trainer" van Karin de Galan al gelezen. Toch voegde de training nog echt iets toe, van doen en zien doen leer je toch het meest." - 16-06-2012 20:56

"Uitstekende training, zowel de inhoud als de trainers. Ik had voor deelname het boek "Van deskundige naar trainer" van Karin de Galan al gel… alles lezen - 16-06-2012 20:56

starstarstarstarstar_half
Yvonne de Kort
Stafmedewerker kwaliteit & beleid
9
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Een zeer waardevolle training! In korte tijd echt een heleboel trainingsvaardigheden geleerd. Voel me nu meer een 'deskundige' trainer en het lukt direct mijn deelnemers beter te bereiken en mijn kennis effectiever over te brengen.In de training is er veel ruimte om te oefenen, feedback te geven/krijgen en succeservaringen te beleven.Trainster Marianne van Wagensveld weet met de nodige humor, te inspireren, uit te dagen en te confronteren. " - 24-05-2012 11:44

"Een zeer waardevolle training! In korte tijd echt een heleboel trainingsvaardigheden geleerd. Voel me nu meer een 'deskundige' trainer en he… alles lezen - 24-05-2012 11:44

starstarstarstarstar_half
Kicky Daoud
8,6
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"De training 'van deskundige tot trainer' heb ik erg nuttig gevonden. Er is veel aandacht voor het opzetten van een training, het maken van oefeningen, het nabespreken van oefeningen. Alles is er op gericht om je een training te laten maken en geven waar je deelnemers echt wat aan hebben. Daarnaast was er veel ruimte om te oefenen als trainer. Wat je lastig vind kon je oefenen maar het was ook mogelijk om feedback op de inhoud te krijgen.
De deelnemers waren zeer divers zowel wat achtergrond als ervaring als trainer, wat ik zeer prettig vond. We leerden ook veel van elkaar tijdens de training." - 16-01-2012 12:11

"De training 'van deskundige tot trainer' heb ik erg nuttig gevonden. Er is veel aandacht voor het opzetten van een training, het maken van o… alles lezen - 16-01-2012 12:11

starstarstarstarstar_half
Myrthe Maathuis-Enthoven
9
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"De opleiding van deskundige naar trainer heeft mij veel vaardigheden, kennis, inspiratie en plezier gebracht Tijdens deze opleiding wordt theorie heel concreet toepasbaar gemaakt door oefeningen die betrekking hebben op je eigen praktijk. Er is veel ruimte voor durven, doen en uitproberen! Waarbij de groep een veilige basis vormt waarbij je bovendien ook veel van andermans ervaringen en voorbeelden opsteekt. Trainster Marianne van Wagensveld weet hierbij kennis, humor en een fijne groepsdynamiek op een briljante wijze te combineren." - 13-01-2012 11:18

"De opleiding van deskundige naar trainer heeft mij veel vaardigheden, kennis, inspiratie en plezier gebracht Tijdens deze opleiding wordt th… alles lezen - 13-01-2012 11:18

starstarstarstarstar_border
Marjo Vliegen
8,2
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"De 6 daagse training van Deskundige tot Triner heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik heb in mij 20 jaar ervaring als therapeut/coach nieuwe en meer didactische vaardigheden geleerd. De methode is erg toegankelijk en practisch. Makkelijk toe te passen en zeer breed inzetbaar. De trainster Alice zandbergen is zeer inspirerend, ze leeft je voor hoe je met mensen en groepen om kunt gaan in verschillende situaties. De theorie werd altijd uitgebreid geoefend. In de sfeer van fouten mogen maken kon ieder deelnemer op zijn deskundige vlak leren en oefenen. We hebben veel gelachen om onze eigen fouten en van de successen genoten.
" - 27-04-2011 07:30

"De 6 daagse training van Deskundige tot Triner heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik heb in mij 20 jaar ervaring als therapeut/coach nieuwe … alles lezen - 27-04-2011 07:30

starstarstarstarstar_border
esther van de wouw
8,2
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Esther van de Wouw, WOUW.NU Consultancy (www.wouw.nu)
Een zeer praktische hoogwaardige opleiding. De kern van de Galanmethode is de successpiraal. Die is ook buiten trainingen zeer bruikbaar. Trainees, coachees maar ook medewerkers worden gemotiveerd door een succeservaring..hoe klein soms ook. En dan wil je verder... met leren, leven, werken! Ik gebruik deze methode nu dagelijks in mijn trainingen en in mijn werk als leidinggevende, coach en intervisiebegeleider. Successen ervaren motiveert mensen en zet hen in hun (zelf ontdekte) kracht. " - 19-01-2011 21:46

"Esther van de Wouw, WOUW.NU Consultancy (www.wouw.nu)Een zeer praktische hoogwaardige opleiding. De kern van de Galanmethode is de successpi… alles lezen - 19-01-2011 21:46

starstarstarstarstar_half
Marcia Roozeboom
9,4
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Er is veel direct en persoonlijk contact, waardoor procedures makkelijk en helder verlopen. Zowel met de uitvoerende trainster (Alice Zandbergen) als Karin de Galan zelf is persoonlijk contact en advies makkelijk te verkrijgen. Ze staan open voor alle vragen en feedback.

Het lesmateriaal is onder te verdelen in hand-outs en literatuur. Om je meer te verdiepen in de materie is de literatuur prettig en het is een goed naslagwerk. De hand-outs zijn een praktische basis van de onderdelen die in de training zijn behandeld.

Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng, waardoor de training altijd goed vertaald kan worden naar de eigen praktijk." - 17-01-2011 16:44

"Er is veel direct en persoonlijk contact, waardoor procedures makkelijk en helder verlopen. Zowel met de uitvoerende trainster (Alice Zandbe… alles lezen - 17-01-2011 16:44

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.