Trainersvaardigheden voor Experts

Niveau
Tijdsduur

Trainersvaardigheden voor Experts

karin de galan school voor training
Logo van karin de galan school voor training
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,4 karin de galan school voor training heeft een gemiddelde beoordeling van 9,4 (uit 300 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,0
Gemiddeld cijfer voor Trainersvaardigheden voor Experts
Gebaseerd op 24 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Inge Luyben
Trainer
10
Trainersvaardigheden voor Experts

"Het Train de trainer traject heeft me als beginnend trainer erg veel gebracht: zelfvertrouwen, iedereen in de leerstand kunnen krijgen en je eigen trainingen leren ontwerpen. Enorm goede begeleiding van Leontien: enthousiast, energiek, scherpe feedback en altijd geduldig! Ik kan het traject voor iedere beginnende trainer van harte aanbevelen." - 06-07-2021 14:17

"Het Train de trainer traject heeft me als beginnend trainer erg veel gebracht: zelfvertrouwen, iedereen in de leerstand kunnen krijgen en je… alles lezen - 06-07-2021 14:17

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

karin de galan school voor training biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Brugge, Gent

Beschrijving

Praktisch, persoonlijk, evidence-based

Van deskundige naar trainer

Je bent deskundig in de inhoud van je vak en je geeft er trainingen over of je wilt dat gaan doen. Maar hoe doe je dat zo dat mensen ook écht leren? Als inhoudsdeskundige weet je veel en wil je vaak van alles behandelen in korte tijd. Voor je het weet, ben je zelf steeds aan het woord en leren je deelnemers tóch weinig. Hoe zorg je ervoor dat je de belangrijkste theorie behandelt, zonder de groep te overvoeren? Welke oefeningen kies je zodat je deelnemers actief aan het werk gaan met de stof en ze alles ook echt kunnen toepassen na je training in hun eigen praktijk?

In de opleiding Trainersvaardigheden voor Experts leer je in 4 maanden hoe je selecteert wat er e…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Trainersvaardigheden, Train de trainer, Trainingsacteur, Online / op afstand lesgeven en Coaching.

Praktisch, persoonlijk, evidence-based

Van deskundige naar trainer

Je bent deskundig in de inhoud van je vak en je geeft er trainingen over of je wilt dat gaan doen. Maar hoe doe je dat zo dat mensen ook écht leren? Als inhoudsdeskundige weet je veel en wil je vaak van alles behandelen in korte tijd. Voor je het weet, ben je zelf steeds aan het woord en leren je deelnemers tóch weinig. Hoe zorg je ervoor dat je de belangrijkste theorie behandelt, zonder de groep te overvoeren? Welke oefeningen kies je zodat je deelnemers actief aan het werk gaan met de stof en ze alles ook echt kunnen toepassen na je training in hun eigen praktijk?

In de opleiding Trainersvaardigheden voor Experts leer je in 4 maanden hoe je selecteert wat er echt in je training moet zitten en wat je weglaat. Je leert hoe je je deelnemers motiveert voor jouw onderwerp en hoe je ze gericht laat oefenen met opdrachten die werken. Zodat ze geboeid zijn en ze hun werk beter kunnen doen na jouw training. En jij met plezier je vakkennis overdraagt aan anderen.

Past de opleiding Trainersvaardigheden voor Experts bij jou?

De opleiding Trainersvaardigheden voor Experts is bedoeld voor trainers met een inhoudelijke expertise die hun kennis willen overdragen. Je bent bijvoorbeeld HR-professional en leert anderen sollicitatiebrieven schrijven. Of je bent ervaren in projectmanagement en wil anderen leren een goed projectvoorstel te schrijven. Of je bent super-user van een softwarepakket en moet nieuwe (functioneel) gebruikers trainen.

Geef je trainingen die meer gericht zijn op communicatievaardigheden? Dan is de vakopleiding train de trainer beter geschikt. Afhankelijk van je ervaring kun je dan kiezen uit drie opleidingen voor communicatietrainers: de Vakopleiding train de trainer, de opleiding Excellent trainen of de leergang Didactisch Meesterschap.

Hoe ziet de opleiding Trainersvaardigheden voor Experts eruit?

De opleiding Trainersvaardigheden voor Experts is een combinatie van 6 praktische trainingsdagen met 4 maanden intensieve persoonlijke begeleiding. De tijdsinvestering voor de opleiding is 96 uur: 48 uur voor de trainingsdagen plus 48 uur voor de zelfstudie-opdrachten met persoonlijke begeleiding. Hieronder vatten we de bijzonderheden van de opleiding samen in 7 punten. 

1. Een praktisch en evidence-based fundament

In de opleiding Trainersvaardigheden voor Experts leer je werken met de methode van Karin de Galan. Dat is een methode die zich ruimschoots bewezen heeft in de praktijk én die wetenschappelijk onderbouwd is.

2. Persoonlijke intake

We starten met een persoonlijke telefonische intake. Daarin kijken we samen wat je wilt leren en of de opleiding Trainersvaardigheden voor Experts bij je past. Als we van beide kanten ja zeggen, weet je dus zeker dat je goed zit.

3. Zes dagen: op locatie én online

Je krijgt in totaal 6 dagen training. Alle technieken die je leert, kun je zowel online gebruiken als in het zaaltje. Omdat het essentieel is dat je als trainer beide varianten beheerst, verzorgen we de opleiding Trainersvaardigheden voor Experts blended. Concreet krijg je 3 hele dagen training op locatie en 6 dagdelen training via Zoom.

Je leert elke keer nieuwe aanpakken en technieken om je training te ontwerpen en goed uit te voeren. We zetten de nodige theorie kort op een rij en besteden het grootste deel van de tijd aan oefenen en feedback daarop. Je oefent met je eigen trainingsinhoud, zodat de stap naar je eigen praktijk klein is.

4. Vier maanden intensieve persoonlijke begeleiding

Na elke trainingsdag van de opleiding Trainersvaardigheden voor Experts pas je meteen toe wat je hebt geleerd. In een praktische opdracht werk je een onderdeel uit van een eigen training. Daarop krijg je elke keer uitgebreid persoonlijke feedback van één van de trainers. Of je reflecteert op een trainersvaardigheid, waarbij er steeds een trainer is die met je meedenkt. In totaal krijg je 8 keer feedback op een eigen uitwerking. Bovendien zijn de trainers tussendoor bereikbaar voor vragen die je hebt. Dat is fijn als je vastloopt of als je even wilt sparren.

5. Drie ervaren trainers: Jaco, Marleen en Daan

De opleiding Trainersvaardigheden voor Experts wordt gegeven door Marleen de Bruijn, Daan Rookmaaker en Jaco Friedrich. We zijn experts in het helpen vertalen van jouw (complexe) inhoud in praktische en leuke trainingen. Je krijgt afwisselend training en feedback van ons alle drie, zodat je optimaal profiteert.

Bovendien krijg je zo meerdere rolmodellen te zien. We trainen allemaal met de methode van Karin de Galan én we hebben onze eigen unieke stijl. Dat maakt het gemakkelijker om zelf je eigen stijl verder te ontwikkelen.

6. Twee minitrainingen

Tijdens de opleiding Trainersvaardigheden voor Experts geef je twee keer een deel van de training die je ontwerpt; de minitraining. Daarin integreer je wat je tot dan toe geleerd hebt. Tijdens de minitrainingen werken we in kleinere groepen, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Je krijgt persoonlijke feedback en oogst elke keer wat je al beheerst en waaraan je nog kan werken.

7. Een eigen leeromgeving

Je krijgt een heel jaar toegang tot een digitale leeromgeving met voorbeelden en extra uitleg over de theorie. Hierdoor kun je jezelf scherp houden en leer je de vaardigheden nóg beter toepassen.

Erkend diploma

Heb je alle trainingsdagen gevolgd, alle opdrachten gemaakt, de leeromgeving gebruikt en de kennistoets gehaald? Dan krijg je een erkend diploma van de Stichting Post HBO. Daarmee kun je voor de dag komen. Het diploma geeft je een vrijstelling voor de audit ‘docent’ bij het CRKBO en maakt dat je gemakkelijker lid kunt worden van de Nobtra, de beroepsvereniging voor trainers.

Wat levert de opleiding Trainersvaardigheden voor Experts op?

Je maakt je trainingen praktijkgericht

Je kunt meteen de aandacht van de deelnemers trekken en vasthouden. Doordat je concrete situaties uit hun praktijk gebruikt, maak je de stof herkenbaar. Met praktijkopdrachten maak je de vertaalslag van theorie naar concreet handelen.

Je kunt deelnemers motiveren en omgaan met weerstand

Je weet hoe je deelnemers prikkelt en aanzet om actief mee te doen aan de training. Wanneer je weerstand krijgt, weet je hoe je die ombuigt zonder dat je je gedraagt als een juf of meester.

Je ontwerpt snel en effectief

Doordat je snapt hoe mensen leren, kost de voorbereiding je minder tijd. Dankzij een goede start, herkenbare praktijkcases en afwisselende werkvormen bouw je een interactieve en uitdagende training op.

Je maakt een goede diagnose van de leerbehoefte

Met het diagnoseschema stel je scherp vast wat de deelnemers te leren hebben. Daardoor ga je veel gerichter te werk en maak je in trainingen onderscheid tussen need to know en nice to know.

Je staat ontspannen voor de groep

Je laat de deelnemers effectief werken en je snapt hoe je hen hierbij kan ondersteunen. Schakelen in je rol is geen probleem: je gaat van deskundige naar procesbegeleider en weer terug. Lastige situaties brengen je niet meer van je stuk.

Investering

Meedoen aan de opleiding Trainersvaardigheden voor Experts vraagt een investering van € 3600. Wat krijg je daarvoor?

  • 6 intensieve en hoogwaardige trainingsdagen: 3 trainingsdagen op locatie, 4 online dagdelen, 2 dagdelen minitrainingen.
  • 3 ervaren trainers die met je meedenken.
  • 4 maanden individuele begeleiding op je ontwerpen, je verslagen en je tussentijdse vragen.
  • Ons eigen werkvormenboek met ruim 50 werkvormen waardoor je heel makkelijk kunt variëren in je training.
  • Het checklistenboek vol checklisten die je houvast geven bij ontwerpen en begeleiden van alle werkvormen.
  • 1 jaar lang toegang tot onze digitale leeromgeving die gevuld is met opnames waarin je ziet hoe de vaardigheden in de praktijk gaan. Ook zie je daarin extra uitleg over de theorie.
  • Beoordeling van je portfolio en van de kennistoets en aanvragen van het SPHBO-diploma plus inschrijven in het register.
  • 3 dagen verblijf in een trainingsaccommodatie met koffie, thee en lekkere lunch.

Praktische zaken

Tijdens de opleiding Trainersvaardigheden voor Experts gebruik je het boek ‘Van Deskundige naar Trainer’ van Karin de Galan (2e editie, Thema, 2015). Je schaft het boek zelf aan, zodat je ze al voor de opleiding kunt lezen.

9,0
Gemiddeld cijfer voor Trainersvaardigheden voor Experts
Gebaseerd op 24 ervaringen
starstarstarstarstar
Inge Luyben
Trainer
10
Trainersvaardigheden voor Experts

"Het Train de trainer traject heeft me als beginnend trainer erg veel gebracht: zelfvertrouwen, iedereen in de leerstand kunnen krijgen en je eigen trainingen leren ontwerpen. Enorm goede begeleiding van Leontien: enthousiast, energiek, scherpe feedback en altijd geduldig! Ik kan het traject voor iedere beginnende trainer van harte aanbevelen." - 06-07-2021 14:17

"Het Train de trainer traject heeft me als beginnend trainer erg veel gebracht: zelfvertrouwen, iedereen in de leerstand kunnen krijgen en je… alles lezen - 06-07-2021 14:17

starstarstarstarstar
Melvin Kruin
Trainer/Coach
10
Trainersvaardigheden voor Experts

"Als trainer ben je zoekende. Hoe krijg ik het vak beter in de vingers. Hoe verlies ik mij niet in theoretische modellen maar blijf ik in contact met mijn deelnemers? Hoe sluit ik aan op hun praktijk? Hoe houd ik het leuk voor de deelnemers maar ook voor mijzelf. Geïnspireerd door een workshop van Karin de Galan ben ik de opleiding gaan volgen. Vakkundig en super enthousiast begeleid door o.a. skills trainer Leontien Kramer ben ik tot het inzicht gekomen dat trainen nog leuker is dan ik al dacht te weten. De praktische onderbouwden handvatten van de Galan methode geven je de benodigde ingrediënten om stevig, voorbereid, zelfverzekerd en als nodig ook kwetsbaar voor de groep te staan met als rode draad: aansluiten op de praktijk van je deelnemers. Wat wil je meer als trainer!!! Dank aan Team Galan, dit was/is echt goed! " - 05-07-2021 20:52

"Als trainer ben je zoekende. Hoe krijg ik het vak beter in de vingers. Hoe verlies ik mij niet in theoretische modellen maar blijf ik in con… alles lezen - 05-07-2021 20:52

starstarstarstarstar
Liese van Dam
Docent Ayurveda
10
Trainersvaardigheden voor Experts

"Ik gaf al een jaar of tien les. Ik had geen professionele training gehad, maar had mijzelf aangeleerd de stof over te brengen. Daarbij had ik geluisterd naar feedback van studenten en collega's en verder van alles uitgeprobeerd om dingen te verbeteren. Ik kon inspirerend vertellen en deelnemers waren vrijwel zonder uitzondering positief. Ik bleef echter onzeker en zag regelmatig dat deelnemers dingen anders toepasten dan hoe ik het uitgelegd had. Nadat ik gevraagd werd om les te geven in het tweede jaar van een beroepsopleiding in Ayurveda vond ik het belangrijk meer handvatten te krijgen bij het lesgeven. Ik wilde de studenten helpen de stof goed in de praktijk te gaan toepassen en ik wilde zelf ook meer vertrouwen vinden in het lesgeven, zonder alle onzekerheden en twijfels over wat ik deed. De training 'Van deskundige naar trainer' heeft mij dit beide gebracht. Ik vond het zeer waardevol om een methode te leren die echt heel goed werkt in de praktijk. Ik stel mezelf nu de vraag - wat moeten ze kunnen aan het einde van een training, i.p.v. wat wil ik ze leren. Tijdens de training heb ik veel lesgegeven en ik vond het geweldig te merken dat de studenten net zo enthousiast waren over de lessen als ik zelf! Het is direct merkbaar in een les of iets werkt of niet, en wanneer het niet helemaal soepel verloopt kan ik nu zien wat ik kan aanpassen om het wel te laten werken. De begeleiding van Daan tijdens de opleiding was zeer deskundig en betrokken en heb ik als zeer plezierig ervaren. Het volgen van deze training voelt als een belangrijk omkeerpunt in mijn hoedanigheid als trainer en ik kijk vol vertrouwen uit naar de komende jaren waarin ik met veel plezier zal lesgeven.

" - 14-07-2019 05:15

"Ik gaf al een jaar of tien les. Ik had geen professionele training gehad, maar had mijzelf aangeleerd de stof over te brengen. Daarbij had i… alles lezen - 14-07-2019 05:15

starstarstarstarstar
Nicole de Boer
freelancer communicatie & PR
10
Trainersvaardigheden voor Experts

"Ik geef al jaren workshops en trainingen, dit vloeit voort uit mijn werk als communicatie- & PR-adviseur. In mijn vakgebied ben je altijd bezig hoe je iets overbrengt aan je publiek, maar toch had ik bij het geven van trainingen het idee dat er meer mogelijk was. Na een inspirerende open dag (hands-on, meteen aan de slag) heb ik me opgegeven voor deze opleiding. Wat een fijne ervaring: vanaf het begin een goed gevoel over zowel de inhoud van de training, de trainer(s) als de cursisten. Ik kon wat ik leerde meteen toepassen op bestaande trainingen en een nieuwe aanvraag. Ook leuk om te beseffen: je doet al veel goed, maar het kan nog beter. Ik heb nu beter inzicht in de opbouw van trainingen (vooraf en tijden), kan op meta-niveau schakelen tijdens het geven van de training en snap waarom dingen gaan zoals ze gaan. Bijkomend voordeel is dat ik er veel meer energie uit haal, een bonus. De evaluaties van mijn trainingen zijn vooruit gegaan! Naast glijbaan, trap en andere zaken van de methode is vooral ook de professionele liefde mij bijgebleven. Dit hebben we mogen ervaren en geven we nu als trainers zelf verder. Hoe fijn is dat!" - 27-06-2019 09:28

"Ik geef al jaren workshops en trainingen, dit vloeit voort uit mijn werk als communicatie- & PR-adviseur. In mijn vakgebied ben je altijd be… alles lezen - 27-06-2019 09:28

starstarstarstarstar
Trijntje Kootstra
Eigenaar Trijntje Kootstra Consultancy
10
Trainersvaardigheden voor Experts

"Ik heb een fantastische opleiding 'Van deskundige naar trainer' gevolgd bij Daan Rookmaaker, die is verbonden aan Karin de Galan's School voor Training (www.schoolvoortraining.nl). Ik heb veel expertise op het gebied van mensenrechten, mensenhandel, huiselijk geweld, ongedocumenteerden en project management en word regelmatig gevraagd 'Kun je niet een training geven?' Waarop ik dan zei: 'Maar dat is een vak op zich!' Dat vak heb ik nu geleerd, dankzij deze opleiding. Het is een hele inspirerende 'hands on' manier van trainen, waarbij je echt leert hoe je op een creatieve manier mensen kunt verleiden om te willen leren. En vervolgens heel veel praktische tools in handen krijgt om een levendige training te ontwerpen en uit te voeren. Inmiddels heb ik getraind in Nederland, Macedonië en Hongarije en overal zijn mensen enthousiast en voelen ze zich echt betrokken bij de training. En Daan is een geweldige leermeester, psycholoog van huis uit en intussen met meer dan 25 jaar ervaring als trainer. Een echte aanrader!" - 26-06-2018 06:58

"Ik heb een fantastische opleiding 'Van deskundige naar trainer' gevolgd bij Daan Rookmaaker, die is verbonden aan Karin de Galan's School vo… alles lezen - 26-06-2018 06:58

starstarstarstarstar_half
Alex van Gilst.nl
Advies, training & coaching | Projectmanager at Movares | Coach at Qredits
9
Trainersvaardigheden voor Experts

"Je gaat naar een training en na een uur weet je het al, dit wordt niks... Je kent dat wel, hé? Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: de training van De Galan, van deskundige naar trainer, is een absolute aanrader voor iedereen die zijn of haar deskundigheid op een professionele en gestructureerde wijze wil delen. Deze training houd je van begin tot eind scherp. Dynamisch, uitdagend, confronterend, voortdurend leren, typeren deze training. Daan Rookmaaker was onze hoofdtrainer, een gave kerel! weet waar het om gaat in een training en voor deelnemers, de trainers in spe. Ja, natuurlijk ook Karin is een toptrainer. De variatie tussen de trainingsdagen met Karin en Marleen erbij maakt het helemaal af. Bedankt voor jullie inspiratie en onvermoeibaar doorzetten!
Wat een verschil tussen de confrontatie op de eerste dag, hier heb ik echt wat aan!! en de laatste trainingsdag! Een verschil als tussen je eerste en laatste autorijles! Een prachtige training! 👌👍" - 24-05-2016 15:17

"Je gaat naar een training en na een uur weet je het al, dit wordt niks... Je kent dat wel, hé? Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen… alles lezen - 24-05-2016 15:17

starstarstarstarstar_border
Lidy Stassen
Loopbaancoach
8
Trainersvaardigheden voor Experts

"Leerzame en leuke training op alle fronten: filosofie van trainen, ontwerpen, oefenen, met de billen bloot, feedback van twee trainers en stapje voor stapje toewerkend naar de eindopdracht. Absolute aanrader!" - 19-06-2015 12:05

"Leerzame en leuke training op alle fronten: filosofie van trainen, ontwerpen, oefenen, met de billen bloot, feedback van twee trainers en st… alles lezen - 19-06-2015 12:05

starstarstarstarstar
Hendrien Maat
Education Specialist at Edukans
10
Trainersvaardigheden voor Experts

"Ik heb uit de training een aantal nieuwe technieken en vaardigheden geleerd die ik goed kan gebruiken in mijn trainingen die ik geef aan docenten in het buitenland, zoals het werken met de glijbaan en de trap, het stellen van een goede startvraag in een nabespreking, het begeleiden van ontdekkend leren, en het leiden en begeleiden van discussies. Het succes van de training is vooral te danken aan het werk van de trainer: Daan Rookmaaker die ons heeft geleerd hoe we betere trainers worden. Ik waardeer zijn kennis van zaken, snelle analyses en ingrijpen als het even “mis” ging. Ik heb door de training meer zelfvertrouwen gekregen en ben nu hard bezig om het geleerde toe te passen in Rwanda, Ethiopië en vanaf mei dit jaar ook in Bolivia. Een training bij de Galan school is echt het investeren waard! Hendrien Maat, Edukans Amersfoort" - 24-04-2014 18:28

"Ik heb uit de training een aantal nieuwe technieken en vaardigheden geleerd die ik goed kan gebruiken in mijn trainingen die ik geef aan doc… alles lezen - 24-04-2014 18:28

starstarstarstarstar_border
Irene Stuitje
Life coach at Change2Ability en Trainer
8
Trainersvaardigheden voor Experts

"Ik vond de training zeer inspirerend. De beide trainers waren zeer professioneel. Ze hebben wat mij betreft goed laten zien hoe je als trainer, praktisch, energiek, persoonlijk en met een duidelijke planning een groep kwantitatief en kwalitatief alles mee kan geven! Ik kan verder op mijn eigen pad als trainer, Bedankt Daan en Jacco!" - 06-02-2014 07:37

"Ik vond de training zeer inspirerend. De beide trainers waren zeer professioneel. Ze hebben wat mij betreft goed laten zien hoe je als train… alles lezen - 06-02-2014 07:37

starstarstarstarstar
Gerben Frosters
Trainer at Gemeente Amsterdam loopbaancentrum
10
Trainersvaardigheden voor Experts

"Zeer leuke en enthousiaste trainers nemen je echt mee in hun verhaal. Laten je actief stoeien met de stof door gerichte oefeningen. Zijn scherp op feedback en zeer allert. krijgt als deelnemer een gevoel zeer serieus genomen te worden" - 23-01-2014 10:41

"Zeer leuke en enthousiaste trainers nemen je echt mee in hun verhaal. Laten je actief stoeien met de stof door gerichte oefeningen. Zijn sch… alles lezen - 23-01-2014 10:41

starstarstarstarstar
Carla van Wees
10
Trainersvaardigheden voor Experts

"Intensieve en leuke training waarin je veel en goed toepasbare zaken leert om te zorgen dat je deelnemers echt dingen gaan leren en toepassen in de praktijk. Heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt. Daan Rookmaker en Jaco Friedrich zijn hele goede trainers die niet alleen inhoudelijk weten waar ze het over hebben, maar ook een goede sfeer weten te creëren." - 21-01-2014 14:43

"Intensieve en leuke training waarin je veel en goed toepasbare zaken leert om te zorgen dat je deelnemers echt dingen gaan leren en toepasse… alles lezen - 21-01-2014 14:43

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Trainersvaardigheden voor Experts

"Gedegen opleiding waar je (beter) leert te trainen door te doen. Je leert stap voor stap een training maken. De diversiteit aan trainingen is enorm inspirerend. De trainers zijn vakkundig en enthousiast. " - 16-03-2013 14:31

"Gedegen opleiding waar je (beter) leert te trainen door te doen. Je leert stap voor stap een training maken. De diversiteit aan trainingen i… alles lezen - 16-03-2013 14:31

starstarstarstarstar_half
Marjolein Stoop
Filmer/Videojournalist
9
Trainersvaardigheden voor Experts

"Begonnen als een deskundige zonder enige train-ervaring, voelde ik me na de training van Karin en haar collega's klaar om voor een groep te staan. Je leert om stapje voor stapje je eigen cursus te maken, en daarnaast hoe je je cursisten effectief leert leren en hoe je omgaat met moeilijke situaties. Het enthousiasme van Karin, Alice en Jaco heeft me een flinke push gegeven. Dank!" - 14-01-2013 11:21

"Begonnen als een deskundige zonder enige train-ervaring, voelde ik me na de training van Karin en haar collega's klaar om voor een groep te … alles lezen - 14-01-2013 11:21

starstarstarstarstar_half
Dorine Wijnants
Manager jeugdzorg
9
Trainersvaardigheden voor Experts

"Een hele nuttige training voor beginnende trainers! De combinatie van praktijk, veel oefenen en theorie maakt dat ik een hoop wijzer ben geworden. De persoonlijke benadering van de trainer is ook heel prettig. Deze training heeft mij geholpen om de stap naar het geven van trainingen aan te durven." - 19-06-2012 20:38

"Een hele nuttige training voor beginnende trainers! De combinatie van praktijk, veel oefenen en theorie maakt dat ik een hoop wijzer ben gew… alles lezen - 19-06-2012 20:38

starstarstarstarstar_border
Manon
8
Trainersvaardigheden voor Experts

"Leuke en goede training.

Duidelijke structuur (qua opzet van lessen en gebruik van boeken) en mooie voorbeelden uit de praktijk.

Erg genoten van de diversiteit van de deelnemers en veel geleerd.

Trainers kwamen erg enthousiast over en gaven activerende lessen. " - 18-06-2012 10:18

"Leuke en goede training. Duidelijke structuur (qua opzet van lessen en gebruik van boeken) en mooie voorbeelden uit de praktijk. Erg gen… alles lezen - 18-06-2012 10:18

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Trainersvaardigheden voor Experts

"Uitstekende training, zowel de inhoud als de trainers. Ik had voor deelname het boek "Van deskundige naar trainer" van Karin de Galan al gelezen. Toch voegde de training nog echt iets toe, van doen en zien doen leer je toch het meest." - 16-06-2012 20:56

"Uitstekende training, zowel de inhoud als de trainers. Ik had voor deelname het boek "Van deskundige naar trainer" van Karin de Galan al gel… alles lezen - 16-06-2012 20:56

starstarstarstarstar_half
Yvonne de Kort
Stafmedewerker kwaliteit & beleid
9
Trainersvaardigheden voor Experts

"Een zeer waardevolle training! In korte tijd echt een heleboel trainingsvaardigheden geleerd. Voel me nu meer een 'deskundige' trainer en het lukt direct mijn deelnemers beter te bereiken en mijn kennis effectiever over te brengen.In de training is er veel ruimte om te oefenen, feedback te geven/krijgen en succeservaringen te beleven.Trainster Marianne van Wagensveld weet met de nodige humor, te inspireren, uit te dagen en te confronteren. " - 24-05-2012 11:44

"Een zeer waardevolle training! In korte tijd echt een heleboel trainingsvaardigheden geleerd. Voel me nu meer een 'deskundige' trainer en he… alles lezen - 24-05-2012 11:44

starstarstarstarstar_half
Kicky Daoud
8,6
Trainersvaardigheden voor Experts

"De training 'van deskundige tot trainer' heb ik erg nuttig gevonden. Er is veel aandacht voor het opzetten van een training, het maken van oefeningen, het nabespreken van oefeningen. Alles is er op gericht om je een training te laten maken en geven waar je deelnemers echt wat aan hebben. Daarnaast was er veel ruimte om te oefenen als trainer. Wat je lastig vind kon je oefenen maar het was ook mogelijk om feedback op de inhoud te krijgen.
De deelnemers waren zeer divers zowel wat achtergrond als ervaring als trainer, wat ik zeer prettig vond. We leerden ook veel van elkaar tijdens de training." - 16-01-2012 12:11

"De training 'van deskundige tot trainer' heb ik erg nuttig gevonden. Er is veel aandacht voor het opzetten van een training, het maken van o… alles lezen - 16-01-2012 12:11

starstarstarstarstar_half
Myrthe Maathuis-Enthoven
9
Trainersvaardigheden voor Experts

"De opleiding van deskundige naar trainer heeft mij veel vaardigheden, kennis, inspiratie en plezier gebracht Tijdens deze opleiding wordt theorie heel concreet toepasbaar gemaakt door oefeningen die betrekking hebben op je eigen praktijk. Er is veel ruimte voor durven, doen en uitproberen! Waarbij de groep een veilige basis vormt waarbij je bovendien ook veel van andermans ervaringen en voorbeelden opsteekt. Trainster Marianne van Wagensveld weet hierbij kennis, humor en een fijne groepsdynamiek op een briljante wijze te combineren." - 13-01-2012 11:18

"De opleiding van deskundige naar trainer heeft mij veel vaardigheden, kennis, inspiratie en plezier gebracht Tijdens deze opleiding wordt th… alles lezen - 13-01-2012 11:18

starstarstarstarstar_border
Marjo Vliegen
8,2
Trainersvaardigheden voor Experts

"De 6 daagse training van Deskundige tot Triner heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik heb in mij 20 jaar ervaring als therapeut/coach nieuwe en meer didactische vaardigheden geleerd. De methode is erg toegankelijk en practisch. Makkelijk toe te passen en zeer breed inzetbaar. De trainster Alice zandbergen is zeer inspirerend, ze leeft je voor hoe je met mensen en groepen om kunt gaan in verschillende situaties. De theorie werd altijd uitgebreid geoefend. In de sfeer van fouten mogen maken kon ieder deelnemer op zijn deskundige vlak leren en oefenen. We hebben veel gelachen om onze eigen fouten en van de successen genoten.
" - 27-04-2011 07:30

"De 6 daagse training van Deskundige tot Triner heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik heb in mij 20 jaar ervaring als therapeut/coach nieuwe … alles lezen - 27-04-2011 07:30

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.