gratis proefles coaching 'hoe word ik een coach in 12 weken?"

Type product
Niveau

gratis proefles coaching 'hoe word ik een coach in 12 weken?"

de Ontwikkelingsreis
Logo van de Ontwikkelingsreis

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis proefles en kennismaking met de cursus 'hoe word ik een coach in 12 weken/ POST HBO. De proefles vindt plaats op 10 juli 2020 en 31 juli 2020, en zal via zoom/microsoft teams of skype gegeven worden, afhankelijk van mogelijkheden deelnemers. Er zal informatie over cursus en coachingsmodellen met oefeningen gegeven worden. De trainer geeft een training zoals in het Post HBO onderwijs van een Hogeschool gegeven wordt. De cursus heeft echter een betere prijs/kwaliteitverhouding. Er wordt verder verwezen naar de informatie die staat bij de cursus hoe word ik een coach in 12 weken. De cursus zal bestaan uit het "hoe boek voor de coach",  coachingstechnieken, coachingsmodellen met als resul…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Life Coach, Coaching, Co-actief coachen, Business / Executive Coaching en Loopbaancoaching.

Gratis proefles en kennismaking met de cursus 'hoe word ik een coach in 12 weken/ POST HBO. De proefles vindt plaats op 10 juli 2020 en 31 juli 2020, en zal via zoom/microsoft teams of skype gegeven worden, afhankelijk van mogelijkheden deelnemers. Er zal informatie over cursus en coachingsmodellen met oefeningen gegeven worden. De trainer geeft een training zoals in het Post HBO onderwijs van een Hogeschool gegeven wordt. De cursus heeft echter een betere prijs/kwaliteitverhouding. Er wordt verder verwezen naar de informatie die staat bij de cursus hoe word ik een coach in 12 weken. De cursus zal bestaan uit het "hoe boek voor de coach",  coachingstechnieken, coachingsmodellen met als resultaat dat de deelnemer als coach zelf aan de slag kan op de werkplek, als leidinggevende, als eigen ondernemer. Er zijn vervolgopleidingen mogelijk. Er wordt gebruik gemaakt van diverse technieken uit NLP, cognitieve therapie, stressmodellen, geweldloze communicatie. De trainer is aangesloten bij en geverifieerd door Coachfinder van Psychologie Magazine en geverifieerd als geregistreerd eerstegraads docent door het Register CRKBO, Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.