Pitchadvies (in 1,5 uur de Perfecte Pitch)

Tijdsduur
Trainer
Esmeralda Kleinreesink

Pitchadvies (in 1,5 uur de Perfecte Pitch)

De Pitchcoach
Logo van De Pitchcoach
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 De Pitchcoach heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Beschrijving

Moet jij een cruciale pitch geven? Om investeringsgeld binnen te halen, je droomjob je krijgen of om nieuwe klanten binnen te halen? Heb je al een idee voor een pitch? Dan help ik je razendsnel, in slechts anderhalf uur tijd, om die niveaus hoger te tillen. Van matig naar ruim voldoende of van goed naar uitzonderlijk. We kijken zowel naar de inhoud als naar jouw presentatievaardigheid. Dit advies is 100% maatwerk: helemaal op jou en jouw pitch afgestemd. Qua inhoud vertel ik je wat er absoluut moet blijven, welke elementen we kunnen versterken, wat er nog ontbreekt en wat er uit moet. Daarna ga ik met je werken aan je presentatie: hoe beweeg je, wat doe je met je handen, je lijf, je stem. In…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Pitchen, Adviesvaardigheden, Presenteren, Persoonlijke presentatie & uitstraling en Non-verbaal communiceren.

Moet jij een cruciale pitch geven? Om investeringsgeld binnen te halen, je droomjob je krijgen of om nieuwe klanten binnen te halen? Heb je al een idee voor een pitch? Dan help ik je razendsnel, in slechts anderhalf uur tijd, om die niveaus hoger te tillen. Van matig naar ruim voldoende of van goed naar uitzonderlijk. We kijken zowel naar de inhoud als naar jouw presentatievaardigheid. Dit advies is 100% maatwerk: helemaal op jou en jouw pitch afgestemd. Qua inhoud vertel ik je wat er absoluut moet blijven, welke elementen we kunnen versterken, wat er nog ontbreekt en wat er uit moet. Daarna ga ik met je werken aan je presentatie: hoe beweeg je, wat doe je met je handen, je lijf, je stem. In slechts 1,5 uur leer je vaardigheden die je de rest van je leven kunt gebruiken en weet je exact hoe jouw Perfecte Pitch eruit ziet.

Deze 1-op-1 coachingssessie kan op lokatie in Utrecht of online via Zoom of MS Teams.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze Coaching. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Pitchen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Esmeralda Kleinreesink
Esmeralda Kleinreesink
Ik help je binnen 1 dag een perfecte pitch te creëren waarbij het publiek aan je lippen hangt.
10

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met De Pitchcoach, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.