De Vertrouwenspersoon

Adres:

Marktweg 75
8444AC Heerenveen

Beschrijving

De Vertrouwenspersoon

De Vertrouwenspersoon, met kantoorlocaties in Heiloo en Heerenveen, ondersteunt organisaties en instellingen bij het opstellen en uitvoeren van het beleid ‘voorkomen ofwel beperken van Ongewenste Omgangsvormen’ en ‘Integriteitsbevordering’. Wij leiden op, maken beleid en werken bovendien dagelijks zélf als vertrouwenspersoon.

De Vertrouwenspersoon opereert landelijk. Wij he…

Lees de volledige beschrijving

De Vertrouwenspersoon

De Vertrouwenspersoon, met kantoorlocaties in Heiloo en Heerenveen, ondersteunt organisaties en instellingen bij het opstellen en uitvoeren van het beleid ‘voorkomen ofwel beperken van Ongewenste Omgangsvormen’ en ‘Integriteitsbevordering’. Wij leiden op, maken beleid en werken bovendien dagelijks zélf als vertrouwenspersoon.

De Vertrouwenspersoon opereert landelijk. Wij hebben een duidelijke visie op het werk, volgen de ontwikkelingen op het terrein van wet- en regelgeving op de voet, en zijn steeds in dialoog met de landelijke beleidsmakers. 

De Vertrouwenspersoon werkt voor organisaties in alle denkbare sectoren, van kleinmetaal tot semi-overheid. Een bijzondere specialisatie is het onderwijs. 

Opleidingen en trainingen

De Vertrouwenspersoon is erkend door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen. De basisopleiding leidt dus tot de kwalificatie 'gecertificeerd vertrouwenspersoon'. Ook zijn wij erkend als instelling voor kort beroepsonderwijs (CRKBO), zodat wij opleidingen en trainingen kunnen aanbieden met vrijstelling van BTW.

Het opleiden van vertrouwenspersonen is een logisch uitvloeisel van onze lange praktijkervaring. Wij zijn relatief nieuw op Springest maar verzorgen al jarenlang opleidingen en trainingen, zowel in-company als op basis van open inschrijving. 

De trainers zijn dan ook niet alleen ervaren docenten, maar behandelen ook dagelijks praktijkcasuïstiek. Dat geeft de opleidingen meerwaarde: er zijn weinig praktijksituaties te bedenken, die de trainers niet zelf al eens bij de hand hebben gehad. 

Voor het onderdeel 'juridische aspecten' maken wij gebruik van de diensten van een arbeidsjurist, die zich al meer dan 30 jaar nagenoeg uitsluitend bezig houdt met het onderwerp ongewenste omgangsvormen. 

De Vertrouwenspersoon biedt:

 • Liefde voor het werk: enthousiasme, bevlogenheid, humor, integriteit
 • Trainers met diepe ervaring, niet alleen als opleider maar ook als vertrouwenspersoon
 • Landelijke organisatie met kleinschalige benadering: Kleine groepen, individuele aandacht
 • Vrijstelling van BTW
 • Scherpe prijs
 • Reële voorstelling van zaken (zie 'opleiding vertrouwenspersoon omgangsvormen en integriteit')

'Opleiding vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit'

Omdat over deze gecombineerde opleiding enige onduidelijkheid heerst, gaan we hier wat dieper op in. Een gecombineerde BASISopleiding ongewenste omgangsvormen en integriteit is momenteel NIET erkend door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen. De vereniging beschikt nog niet over een toetsingskader voor de integriteitsopleiding. Dit geldt voor ons, maar ook voor onze concurrenten.

Om die reden bieden wij de basisopleiding niet in die vorm aan. Maar uiteraard kan je wel bij ons terecht voor het hele pakket! Het onderdeel 'integriteit' verzorgen wij op een aparte dag, die je desgewenst wel of niet kan volgen. Wij doen dit in de vorm van een 'bij- en nascholing'. Dit betekent niet alleen keuzevrijheid, maar ook verwerven de deelnemers onmiddelijk de eerste PE-punten. N.b.: de op deze wijze verkregen certificering is momenteel de maximaal haalbare. 

Vragen?

Bel ons gewoon even of stuur een mail. We staan je met alle plezier vrijblijvend te woord. 

Ervaring met De Vertrouwenspersoon?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij De Vertrouwenspersoon? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 87.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 108.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!