Video's zelf monteren met je smartphone of laptop

Type product
Tijdsduur

Video's zelf monteren met je smartphone of laptop

De Videovakvrouw
Logo van De Videovakvrouw

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

De Videovakvrouw leert je zakelijk vloggen

video's opnemen is zo gedaan, en je kunt ze stukken professioneler en toegankelijker maken door wat eenvoudig of uitgebreid knip- en plak-werk. Wie hiermee aan de slag gaat verbaast zich al snel: als je ziet wat er kan voel je je al snel een filmmaker in plaats van iemand die "maar iets probeert'. Deze training leidt je stap voor stap door je montageprogramma en leert je een video maken die professioneel oogt. De Videovakvrouw heeft niet alleen meer dan 25 jaar ervaring met video's monteren, ze heeft deze training ontwikkeld in samenwerking met een specialist in het ontwikkelen van efficiente trainingen. Je krijgt oefenmateriaal bij deze trainingen, of het maken ervan kan in overleg tevoren …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Breien, SketchUp, Binnenhuisarchitectuur, Google Apps en 3D printing.

De Videovakvrouw leert je zakelijk vloggen

video's opnemen is zo gedaan, en je kunt ze stukken professioneler en toegankelijker maken door wat eenvoudig of uitgebreid knip- en plak-werk. Wie hiermee aan de slag gaat verbaast zich al snel: als je ziet wat er kan voel je je al snel een filmmaker in plaats van iemand die "maar iets probeert'. Deze training leidt je stap voor stap door je montageprogramma en leert je een video maken die professioneel oogt. De Videovakvrouw heeft niet alleen meer dan 25 jaar ervaring met video's monteren, ze heeft deze training ontwikkeld in samenwerking met een specialist in het ontwikkelen van efficiente trainingen. Je krijgt oefenmateriaal bij deze trainingen, of het maken ervan kan in overleg tevoren als opdracht worden meegegeven.

De doelgroep is communicatiemedewerkers, en eigenlijk is deze training voor iedereen met een laptop of smartphone geschikt. Belangrijk is de wens betere, efficiente video's te maken die de doelgroep van de organisatie weten te bekoren.

Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.