Verandervaardig worden - De BegripsCode

Type product
Tijdsduur

Verandervaardig worden - De BegripsCode

De BegripsAcademie
Logo van De BegripsAcademie

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Organisaties zijn voortdurend in verandering en dat vergt veel van mensen. Toch wordt over het algemeen maar heel weinig aandacht besteed aan de vaardigheid van leidinggevenden en medewerkers om lenig met verandering om te gaan. Met als gevolg: weerstand, afhaken, een stijgend ziekteverzuim en vertrek van gewaardeerde collega’s. Torenhoge kosten, veel ontevredenheid en van de gewenst verandering komt maar weinig terecht. De BegripsCode voor Verandervaardigheid is een bijzonder effectief instrument om mensen een nieuwe kijk op verandering en veranderen te geven. Het stimuleert mentale en emotionele flexibiliteit. En daarnaast geeft het een krachtige impuls om van probleemdenken te komen tot p…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Organisaties zijn voortdurend in verandering en dat vergt veel van mensen. Toch wordt over het algemeen maar heel weinig aandacht besteed aan de vaardigheid van leidinggevenden en medewerkers om lenig met verandering om te gaan. Met als gevolg: weerstand, afhaken, een stijgend ziekteverzuim en vertrek van gewaardeerde collega’s. Torenhoge kosten, veel ontevredenheid en van de gewenst verandering komt maar weinig terecht. De BegripsCode voor Verandervaardigheid is een bijzonder effectief instrument om mensen een nieuwe kijk op verandering en veranderen te geven. Het stimuleert mentale en emotionele flexibiliteit. En daarnaast geeft het een krachtige impuls om van probleemdenken te komen tot perspectiefdenken. Het in de veranderpraktijk ontwikkelde programma wordt steeds toegespitst op de verandervraag waar de organisatie voor staat. Naast de training voor medewerkers biedt de BegripsAcademie een separate training voor leidinggevenden, waarin de klemtoon ligt op het aansturen van medewerkers in het veranderproces. De training heeft zijn positieve effect op tal van plaatsen bewezen en is echt een krachtig, positief veranderinstrument.

 

De BegripsCode Verandervaardigheid puntsgewijs

 • Voor wie: medewerkers en leidinggevenden van organisaties in verandering
 • Doel voor medewerkers: vergroting van de verandervaardigheid
 • Doel voor leidinggevenden: vergroting van de vaardigheid om medewerkers door verandering te begeleiden
 • Duur: vanaf 3 dagdelen
 • Groepsgrootte: minimaal 7, maximaal 12 (simultaantrainingen zijn uiteraard mogelijk)
 • Borging: bijblijfprogramma via e-mail van 25 weken
 • Resultaatmeting (facultatief): vooraf en achteraf, via anoniem online onderzoek
 • Kosten: vanaf € 515,= excl. BTW per deelnemer   
Er zijn nog geen ervaringen.

  Deel je ervaring

  Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

  Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.