Open inschrijving Inzicht in gedrag met MapsTell

Tijdsduur
Trainer
Anita van Veen

Open inschrijving Inzicht in gedrag met MapsTell

deVernieuwers
Logo van deVernieuwers

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

deVernieuwers biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Utrecht

Beschrijving

Onze trainingen, interventies en verandertrajecten kenmerken zich door ervaren, creativiteit en spel

Met honderden woorden, metaforen, kaartsymbolen en hier en daar een knipoog, is de op DISC gebaseerde Wereld van Verschil een positief en veilig middel om direct een dialoog aan te gaan. De namen van de steden, bergen en rivieren in deze wereld vertellen van alles over de verschillen in gedrag. De kaart nodigt uit om op ontdekking te gaan naar het eigen gedrag en vervolgens, over de grenzen van de hokjes heen, letterlijk in de wereld van een ander te stappen. Hiermee bieden wij een eigentijds, positief en impactvol alternatief voor lange (en vaak ietwat complexe en saaie) rapporten. Van persoonlijke ontwikkeling, het samen behalen van doelstellingen tot het letterlijk in kaart brengen van le…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: NLP Practitioner, NLP, NLP Master Practitioner, NLP Business Practitioner en NLP Coach.

Onze trainingen, interventies en verandertrajecten kenmerken zich door ervaren, creativiteit en spel

Met honderden woorden, metaforen, kaartsymbolen en hier en daar een knipoog, is de op DISC gebaseerde Wereld van Verschil een positief en veilig middel om direct een dialoog aan te gaan. De namen van de steden, bergen en rivieren in deze wereld vertellen van alles over de verschillen in gedrag. De kaart nodigt uit om op ontdekking te gaan naar het eigen gedrag en vervolgens, over de grenzen van de hokjes heen, letterlijk in de wereld van een ander te stappen. Hiermee bieden wij een eigentijds, positief en impactvol alternatief voor lange (en vaak ietwat complexe en saaie) rapporten. Van persoonlijke ontwikkeling, het samen behalen van doelstellingen tot het letterlijk in kaart brengen van leiderschapsstijlen, de Wereld van Verschil biedt grenzeloze mogelijkheden. Het is dus een bijzondere en beeldende manier om inzicht te krijgen in gedrag met MapsTell (DISC).

Op basis van een door jou ingevulde vragenlijst is er een routebeschrijving gemaakt van jouw gedrags- en communicatievoorkeuren. Bovendien hebben wij deze gegevens verwerkt in een schitterende landkaart: Jouw PersonalMap. De namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën in jouw kaart vertellen van alles over jouw gedragsstijl. Daarnaast toont de kaart hoe anderen jouw gedrag ervaren en waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen. Je leert daardoor jezelf (nog) beter kennen en anderen echt begrijpen! Je zet jezelf dus letterlijk op de kaart!

In de bijeenkomst gaan we hierop verdiepen. Leren herkennen van je eigen gedrag en wat je daarmee kunt. Daarna ga je met elkaar ervaren hoe je kunt schakelen in gedrag en inzicht kunt krijgen in gedrag van de ander.

De wereld van Verschil is gebaseerd op het door William Marston ontwikkelde DISC-model. Dit model maakt onderscheid tussen 16 verschillende gedragsstijlen, die vallen binnen de vier hoofdstijlen: Daadkrachtig, Invloedrijk, Stabiel & Consciëntieus. Verschillen in perceptie staan hierin centraal. We kijken anders naar situaties en reageren vervolgens verschillend (commerciële activiteiten, communiceren, managementstijl, sterke en zwakke punten, hoe anderen je zien en ervaren).

Kenmerken van MapsTell

  • Is er een hele visuele manier om gedrag in kaart te brengen;
  • Werkt met dezelfde assen en 4 hoofdkleuren als DISC;
  • Werkt met een op DISC gebaseerde vragenlijst;
  • Heeft men op de kaart gestaan, om fysiek te ervaren waar je staat;
  • Heeft men inzicht gekregen in de eigen perceptie en gedragsvoorkeur;
  • Heeft men een 1e inzicht gekregen in het herkennen van gedrag van de ander en de afstemming hierop;
  • Heeft men d.m.v. veel oefeningen en spelelementen ervaren wat de verschillen in gedrag zijn.

Afh van de Corona richtlijnen wordt de training live of online aangeboden. Wordt het online dan worden de kosten omgezet naar 425 pp

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Anita van Veen
Anita van Veen
Verandering is onvermijdelijk, groei is een keuze.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met deVernieuwers, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.