Virtuele Intervisie sessie

Type product
Tijdsduur

Virtuele Intervisie sessie

deVernieuwers
Logo van deVernieuwers

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Onze trainingen, interventies en verandertrajecten kenmerken zich door ervaren, creativiteit en spel

Hoe houd je je team momenteel gemotiveerd en betrokken? Hoe zorg je voor de next step in de doelen die je wilt bereiken? Hoe zorg je voor een effectieve vergadering? Hoe zorg je ervoor dat de overdracht van kennis en oplossingen binnen het team nog plaatsvindt? Allemaal vragen, die momenteel naar boven komen voor leidinggevende, die geheel of gedeeltelijk op afstand hun teams moeten aansturen. Inmiddels is er al veel geëxperimenteerd en collega’s kunnen je hierin ondersteunen.  In deze Intervisiesessie ga je met enkele collega’s je buigen over vraagstukken, die bij jullie momenteel leven. Je leert daarbij gelijk wat je met intervisie methodes zou kunnen doen, om binnen je eigen team te zorge…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Intervisie, Lean, Kaizen, Lean Six Sigma Black Belt en Lean Six Sigma Green Belt.

Onze trainingen, interventies en verandertrajecten kenmerken zich door ervaren, creativiteit en spel

Hoe houd je je team momenteel gemotiveerd en betrokken? Hoe zorg je voor de next step in de doelen die je wilt bereiken? Hoe zorg je voor een effectieve vergadering? Hoe zorg je ervoor dat de overdracht van kennis en oplossingen binnen het team nog plaatsvindt? Allemaal vragen, die momenteel naar boven komen voor leidinggevende, die geheel of gedeeltelijk op afstand hun teams moeten aansturen. Inmiddels is er al veel geëxperimenteerd en collega’s kunnen je hierin ondersteunen.  In deze Intervisiesessie ga je met enkele collega’s je buigen over vraagstukken, die bij jullie momenteel leven. Je leert daarbij gelijk wat je met intervisie methodes zou kunnen doen, om binnen je eigen team te zorgen voor het gezamenlijk oplossen van elkaars vraagstukken.

In een online sessie gaan we met elkaar aan de slag met vraagstukken rondom virtueel leiderschap. We gebruiken hiervoor diverse intervisie methodieken en gaan op die manier van elkaar leren. Intervisie is een stapsgewijze methodiek, waarbij je meer diepgang en duidelijkheid brengt in het dilemma en mogelijke oplossingen. Qua methodieken werken we met een basis stappenplan, maar ook met online brainstorm tools en mogelijk ook LEGO® SERIOUS PLAY®. Na de intervisie sessies gaan we met elkaar ook kijken hoe je dit kunt toepassen in je eigen team, om zo het leren binnen het team te blijven activeren en een afwisseling in het online vergaderen te kunnen brengen.

Kenmerken Virtuele Intervisie

 • Voor de workshop krijg je de theorie grotendeels als zelfstudie;
 • In de workshop leer je diverse online intervisiemethodieken door ze te doen;
 • We staan stil bij vraagstukken rondom virtueel leiderschap en leren van elkaar middels deze methodiek;
 • We staan stil bij wat intervisie op dit moment voor je team kan betekenen en hoe je dat in kunt zetten;
 • Is geschikt voor groepen tot 6 personen;
 • De intervisiesessie duurt 2 uur;
 • De intervisie vindt online plaats;
 • Activeert leren van elkaar in een virtuele omgeving.

Toepassingen Virtuele Intervisie

 • Voor leidinggevenden, die virtueel of blended leiding moeten geven;
 • Voor leidinggevenden, die inzicht willen krijgen hoe hun team online van elkaar kan leren.
Er zijn nog geen ervaringen.
 • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Intervisie.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.