Peer review

Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Dialogue BV

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeBussum
11 mrt. 2022 tot 1 apr. 2022
Toon rooster
event 11 maart 2022, 13:00-17:00, Bussum , Dag 1 - Dagdeel 2/2
event 11 maart 2022, 09:00-12:00, Bussum , Dag 1 - Dagdeel 1/2
event 1 april 2022, 13:00-17:00, Bussum , Dag 2 - Dagdeel 1/1
placeBussum
22 nov. 2022 tot 22 dec. 2022
Toon rooster
event 22 november 2022, 13:00-17:00, Bussum , Dag 1 - Dagdeel 2/2
event 22 november 2022, 09:00-12:00, Bussum , Dag 1 - Dagdeel 1/2
event 22 december 2022, 13:00-17:00, Bussum , Dag 2 - Dagdeel 1/1

Beschrijving

De training Peer review voorziet je in de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om als reviewer te kunnen functioneren. De training voldoet aan de voorwaarden van de NOvA.

Over de training</</p>

De training Peer review voorziet je in de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om als reviewer te kunnen functioneren. De training voldoet aan de voorwaarden van de NOvA.

Over de training


Peer review of collegiale toetsing is een kwaliteits- en ontwikkelinstrument om de vakbekwaamheid van de advocaat te vergroten, zowel op het gebied van de (juridische) deskundigheid als op het functioneren van de advocaat. Bij peer review vindt, aan de hand van een aantal vastgestelde criteria, inhoudelijk…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Business Analyse, Onderhandelen (verkoop), Business intelligence, BABOK en Datavisualisatie.

De training Peer review voorziet je in de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om als reviewer te kunnen functioneren. De training voldoet aan de voorwaarden van de NOvA.

Over de training</</p>

De training Peer review voorziet je in de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om als reviewer te kunnen functioneren. De training voldoet aan de voorwaarden van de NOvA.

Over de training


Peer review of collegiale toetsing is een kwaliteits- en ontwikkelinstrument om de vakbekwaamheid van de advocaat te vergroten, zowel op het gebied van de (juridische) deskundigheid als op het functioneren van de advocaat. Bij peer review vindt, aan de hand van een aantal vastgestelde criteria, inhoudelijke beoordeling plaats van de (juridische) dossierinhoud van een advocaat.

De beoordeling wordt gevolgd door een gesprek tussen de advocaat en de reviewer. Uitgebreide feedback, beoordeling van dossiers, evaluatiegesprek en zelfreflectie vormen de essentie van peer review. Ter voorbereiding van de review voert de advocaat een zelfevaluatie uit.

In deze training leer je op te treden als reviewer bij peer review.

Trainer
Judith Veldhuis-Lampe is geboren in Amsterdam (1972). Zij studeerde Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds het jaar 2000 is zij advocaat, sinds 2007 tevens als ondernemer. Judith is een echte onderhandelaar, die gra

Advocatuur

Bedrijfsjuridisch

T_Beroepsvaardigheden

T_Communicatie

T_Ethiek en integriteit

T_Persoonlijke ontwikkeling

Dialogue is een bureau voor talent- en organisatieontwikkeling voor organisaties met professionals. Met advies, coaching, mediation en training ondersteunen wij organisaties in hun organisatieontwikkeling en professionals in hun persoonlijke- en vaardighedenontwikkeling. Dialogue heeft ruime ervaring in het trainen van vaardigheden en het ontwikkelen van maatwerkprogramma’s. Al onze trainingen kunnen ook in-company en op maat worden aangeboden.

Punten voor permanente educatie zijn of kunnen worden aangevraagd.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.