Agile Scrum Product Owner (ook Live Online)

Tijdsduur
Logo van D-ICT Solutions
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 D-ICT Solutions heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 266 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

D-ICT Solutions biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht

Beschrijving

Wij zijn pas tevreden als u het bent !

Inhoud van de training

Bij Agile Scrum gaat het om ontwikkelactiviteiten binnen de context van een algehele Service and Product Lifecycle, op een wijze die de klant de grootst mogelijke waarde biedt. De Product Owner verschaft daarvoor aanwijzingen, maakt definitieve beslissingen en zorgt ervoor dat het Team de juiste doelstellingen hanteert. De Product Owner is actief betrokken bij, communiceert duidelijk met en luistert zorgvuldig naar de argumenten van het Team. Binnen de context van de grotere bedrijfsdoelen van de organisatie verschaft de Product Owner niet alleen de visie, maar ook de grenzen waarbinnen deze visie gerealiseerd moet worden. Dat wordt bereikt door het creëren, bijhouden…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Scrum Product Owner, Scrum, Agile (algemeen), Scrum Master en Kanban.

Wij zijn pas tevreden als u het bent !

Inhoud van de training

Bij Agile Scrum gaat het om ontwikkelactiviteiten binnen de context van een algehele Service and Product Lifecycle, op een wijze die de klant de grootst mogelijke waarde biedt. De Product Owner verschaft daarvoor aanwijzingen, maakt definitieve beslissingen en zorgt ervoor dat het Team de juiste doelstellingen hanteert. De Product Owner is actief betrokken bij, communiceert duidelijk met en luistert zorgvuldig naar de argumenten van het Team. Binnen de context van de grotere bedrijfsdoelen van de organisatie verschaft de Product Owner niet alleen de visie, maar ook de grenzen waarbinnen deze visie gerealiseerd moet worden. Dat wordt bereikt door het creëren, bijhouden en prioriteren van de waardegedreven Product Backlog. Het is de verantwoordelijkheid van de Product Owner om ervoor te zorgen dat het project een goed rendement oplevert.

Een goede Product Owner kent het bedrijf en de markt, fungeert als de stem van de klant (intern of extern), beheert de levensduur van het product of de service en weegt de behoefte aan zowel functionele als niet-functionele vereisten af.

Tot de Scrum-werkwijzen behoort het opzetten van multidisciplinaire en zelfsturende teams, die aan het eind van elke iteratie of Sprint een werkend product leveren. De certificering richt zich op het implementeren van Agile of Scrum op de werkplek en het aannemen van de rol van Product Owner.

Het examen EXIN Agile Scrum Product Owner maakt deel uit van het EXIN-kwalificatieprogramma en is ontwikkeld in samenwerking met internationale deskundigen op dit gebied.

U kunt deze training nu ook Live Online vanuit huis volgen met (bijna) alle voordelen van beide situaties:

  • U kunt vragen stellen
  • De trainer zal u uitdagen om uw begrip te testen
  • U heeft contact met medecursisten die zowel in de klas zitten als zelf ook thuis zijn.
  • U hoeft niet te reizen

Het enige dat u mist is onze lekkere koffie!Doelgroep
De Agile-denkwijze is vooral bekend binnen het domein van softwareontwikkeling, maar de principes ervan worden steeds vaker toegepast in andersoortige projecten, waardoor Agile snel een algemeen gebruikte techniek voor projectmanagement aan het worden is. Scrum is de meest gebruikte Agile-methodologie en is geschikt voor alle professionals die hun kennis up-to-date willen houden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT en projectmanagement, en dan met name voor degenen die projecten leiden of eraan deelnemen. De rol van Product Owner richt zich op het bieden van waarde voor de klant en waarde voor het bedrijf door middel van technieken voor projectmanagement.

De certificering is met name geschikt voor professionals op het gebied van projectmanagement, softwareontwikkeling, IT-servicemanagement en bedrijfsmanagement.

Voorkennis en niveau
Kennis van Scrum terminologie wordt verondersteld. Een examen Agile Scrum Foundation of vergelijkbaar is sterk aangeraden.

Duur
2 dagen, optioneel kan op de laatste dag het examen gedaan worden.

Examenonderwerpen
Agile-manier van denken
Rol van Product Owner
Beheer van de Product Backlog
Complexe projecten
Waarde toevoegen

Examendetails
Aantal vragen: 40

Cesuur: 65 % (26 van 40)
Open boek/notities: Nee
Elektronische hulpmiddelen toegestaan: Nee
Praktijkpopdrachten: Ja, in de verplichte training.
Examenduur: 90 minuten

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met D-ICT Solutions, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.