Interne Auditor training

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van DNV Business Assurance B.V.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 DNV Business Assurance B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placePostillion Hotel Amersfoort Veluwemeer (te Putten)
6 okt. 2021 tot 7 okt. 2021
Vol
check_circle Startgarantie
placePostillion Hotel Deventer
10 nov. 2021 tot 11 nov. 2021
Vol
check_circle Startgarantie
placeLandgoed de Rosep (te Oisterwijk)
2 dec. 2021 tot 3 dec. 2021

Beschrijving

In deze zeer interactieve training leert u auditvaardigheden, inclusief de risico benadering.

Auditeren is een vaardigheid! Daarom bestaat deze training vrijwel geheel uit oefeningen en rollenspellen. In de training worden audits bij een fictief bedrijf voorbereid, gepland, uitgevoerd en gerapporteerd in teamverband. Dit fictieve bedrijf heeft een gedocumenteerd managementsysteem, procedures, werkinstructies, archieven met registraties en computersystemen ter beschikking. Hierdoor kunt u zich niet alleen bekwamen in het voeren van audit-interviews, maar ook in het dossieronderzoek en het verzamelen van informatie uit computerbestanden. In onze training worden onder andere project- & keuring…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

In deze zeer interactieve training leert u auditvaardigheden, inclusief de risico benadering.

Auditeren is een vaardigheid! Daarom bestaat deze training vrijwel geheel uit oefeningen en rollenspellen. In de training worden audits bij een fictief bedrijf voorbereid, gepland, uitgevoerd en gerapporteerd in teamverband. Dit fictieve bedrijf heeft een gedocumenteerd managementsysteem, procedures, werkinstructies, archieven met registraties en computersystemen ter beschikking. Hierdoor kunt u zich niet alleen bekwamen in het voeren van audit-interviews, maar ook in het dossieronderzoek en het verzamelen van informatie uit computerbestanden. In onze training worden onder andere project- & keuringsplannen, bedrijfsrisico’s, leveranciersbeoordelingen en het inkoopproces, meetmiddelenbeheer, beheersing van documenten en registraties, registraties van afwijkingen, corrigerende/preventieve maatregelen, opvolging van interne auditresultaten en klantenklachten door u geauditeerd. 

De volgende onderwerpen worden behandeld: 

 • Audits en auditvragenlijsten; In dit onderdeel wordt het auditeren gepositioneerd binnen procesmanagement, bedrijfsrisico’s en de rol van het management. De verschillende soorten audits en de inzet van elk soort worden behandeld. Ook komt de organisatie van een audit aan bod en wordt de structuur en toepassing van auditvragenlijsten behandeld.
 • Oefening kwalitatieve auditvragenlijst opstellen
 • Oefening auditplan opstellen met een juiste rolverdeling binnen het auditteam
 • Rollenspel audit-uitvoering. U wordt intensief getraind in interviewtechnieken
 • Valkuilen die de samenwerking tussen de auditors en geauditeerden kunnen verstoren
 • Kritische succesfactoren voor een goede auditrappotage
 • Rollenspel audit-uitvoering deel 2 en 3
 • Het voeren van een geslaagde eindbespreking tussen auditor en geauditeerden en het management

TRAINING IS INCLUSIEF GRATIS ONLINE TERUGKOM-SESSIE!

De enige manier om een goede (interne) auditor te worden is de vaardigheden uit de training in de praktijk te brengen. Hiervoor moet u, in uw eigen organisatie, aan de slag. Gaandeweg zult u merken dat u nog moeilijkheden tegenkomt, of de scherpe lijntjes van de theorie niet meer goed weet. 

Enkele malen per jaar organiseren we een aantal (online) terugkom-sessies van een halve dag.

In deze sessies is ruimte voor:

 • Het stellen van uw specifieke vragen (deze gelieve van tevoren aan te leveren)
 • Het schrijven van bevindingen oefenen
 • Het beoordelen van de reacties op uw bevindingen
 • Wat er gedaan moet worden om een audit bevinding af te kunnen sluiten

Deze sessies zullen sterk leunen op de wensen en de vragen van u als deelnemer. Het gaat er vooral om dat u in de gelegenheid wordt gesteld in te gaan op de obstakels die u tegenkomt tijdens het uitvoeren van uw audits. 

Tijdens de training kunnen we u de instrumenten geven en uitleggen hoe ze werken. De handigheid moet u opdoen in de praktijk. Met onze terugkom sessies willen we hulp bieden om uw vaardigheden op een nog hoger niveau te krijgen.

Na de interne auditor training zullen wij contact met u opnemen over de data van de terugkom-sessies. U kunt dan zelf kiezen welke datum u het beste uitkomt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met DNV Business Assurance B.V., om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.