Training Normkennis FSSC v5.1 en ISO 22000

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van DNV Business Assurance B.V.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 DNV Business Assurance B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVan der Valk Hotel Ridderkerk
9 feb. 2022
placeChateau Marquette, te Heemskerk
5 sep. 2022
placeVan der Valk Hotel Ridderkerk
3 nov. 2022

Beschrijving

ISO 22000

Alle eisen in deze internationale norm zijn algemeen en bedoeld om van toepassing te zijn op alle organisaties in de voedselketen, ongeacht omvang en complexiteit. Dit omvat organisaties die direct of indirect betrokken zijn bij 1 of meerdere stappen in de voedselketen.

Inhoud
Laat uw HACCP voedselveiligheidssysteem doorgroeien naar een volwaardig managementsysteem volgens de internationale erkende ISO 22000 en FSSC norm.

De training biedt praktische uitleg van de eisen van de norm door middel van theorie en praktijk. Vanuit de achtergronden en de inhoud van de normeisen wordt zoveel mogelijk de vertaalslag gemaakt naar uw dagelijkse praktijk. In de training wordt ook stil gestaan …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: ISO 27701, Informatiemanagement, Privacy (algemeen overzicht), ISO 9001 en ISO/ IEC 20000.

ISO 22000

Alle eisen in deze internationale norm zijn algemeen en bedoeld om van toepassing te zijn op alle organisaties in de voedselketen, ongeacht omvang en complexiteit. Dit omvat organisaties die direct of indirect betrokken zijn bij 1 of meerdere stappen in de voedselketen.

Inhoud
Laat uw HACCP voedselveiligheidssysteem doorgroeien naar een volwaardig managementsysteem volgens de internationale erkende ISO 22000 en FSSC norm.

De training biedt praktische uitleg van de eisen van de norm door middel van theorie en praktijk. Vanuit de achtergronden en de inhoud van de normeisen wordt zoveel mogelijk de vertaalslag gemaakt naar uw dagelijkse praktijk. In de training wordt ook stil gestaan bij de overeenkomsten en verschillen met de andere normen voor systeemmanagement en voedselveiligheid (in het bijzonder ISO 9001 en HACCP/BRC/IFS).

Leerdoel 
Kunnen omgaan met de basisprincipes van voedselveiligheid, managementsysteem eisen en “de eisen voor good practices”.

Bestemd voor
Deze training is geschikt voor alle partijen die betrokken zijn bij de voedselketen.

Instroomniveau
Voor deze training is geen specifieke kennis vereist.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met DNV Business Assurance B.V., om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.