E-learning EHBO - geen praktijk

Type product

E-learning EHBO - geen praktijk

ehbocollege.nl
Logo van ehbocollege.nl
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 ehbocollege.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 33 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Roep geen help, maar biedt hulp!

EHBO volgen in jouw eigen tempo? Vanuit je luie stoel? En zo vaak herhalen als je zelf wil? Dan is een e-learning opleiding Eerste hulp bij ongelukken ideaal voor jou!

Bij deze variant volg je géén praktijkdagen. Daar zit een groot voordeel aan: je doet ook geen spannend en best pittig praktijkexamen. Wel leer je de beginselen van EHBO en weet je na de e-learning opleiding wat je moet doen. De e-learningmodule is perfect als je wel kennis wil, maar niet kunt of wil deelnemen aan de 3-daagse cursus. Ook is de e-learning EHBO uitstekend als opfrisser, als het al wat langer geleden is dat je een opleiding  of EHBO herhaling hebt gevolgd. Tot slot kun je de module goed gebruiken als voorbereidin…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: EHBO herhaling, EHBO, BHV (Bedrijfshulpverlener), BHV basis en BHV herhaling.

Roep geen help, maar biedt hulp!

EHBO volgen in jouw eigen tempo? Vanuit je luie stoel? En zo vaak herhalen als je zelf wil? Dan is een e-learning opleiding Eerste hulp bij ongelukken ideaal voor jou!

Bij deze variant volg je géén praktijkdagen. Daar zit een groot voordeel aan: je doet ook geen spannend en best pittig praktijkexamen. Wel leer je de beginselen van EHBO en weet je na de e-learning opleiding wat je moet doen. De e-learningmodule is perfect als je wel kennis wil, maar niet kunt of wil deelnemen aan de 3-daagse cursus. Ook is de e-learning EHBO uitstekend als opfrisser, als het al wat langer geleden is dat je een opleiding  of EHBO herhaling hebt gevolgd. Tot slot kun je de module goed gebruiken als voorbereiding op een basiscursus EHBO dus voorafgaand aan de praktijkdagen. Check dan natuurlijk wel of jouw opleider de e-learningcursus niet al standaard aanbiedt als onderdeel van de opleiding.

Hoe werkt een e-learning opleiding EHBO?

Een e-learningmodule bestaat uit interactieve inhoud. Dat betekent dat je niet alleen maar leest. De kennis krijg je ook met duidelijke video's, afbeeldingen, schema's en toetsvragen. Aan het einde van elke module kun je jouw kennis laten zien met een eindtoets. Heb je voor alle onderdelen voldoende resultaat behaald? Dan krijg je een certificaat! De inhoud is gebasseerd op de Richtlijnen eerste hulp 2016. Dat zijn (ook in 2019) de meest actuele richtlijnen die worden gevolgd door het Oranje Kruis en het Rode Kruis. Anders dan bij andere modules leer je dus geen vreemde zaken of eigen interpretaties, maar de stof zoals die écht is.

Heb je een volledig Oranje Kruis diploma nodig? Dan heb je aan deze e-learningmodule niet voldoende. Kijk dan bij de basiscursus EHBO in drie dagen (begeleid met een uitstekend cursusboek) of de basiscursus EHBO in drie dagen, met deze e-learningmodule vooraf (bij die cursus is de e-learningmodule al inbegrepen in de prijs).

Hoe werkt e-learning EHBO?

Je kunt de e-learningmodule op elk gewenst moment starten of stoppen, om op een ander moment weer verder te gaan. De inhoud is 3 maanden lang dag en nacht beschikbaar. 

De e-learningcursus bestaat uit twee onderdelen

  • Reanimatie en gebruik van de AED
  • Eerste hulp bij ongelukken

De inhoud van de beide onderdelen kun je vinden onder het tabblad 'programma'.

Voor wie is de e-learning EHBO?

De e-learning is geweldig als laagdrempelige introductie, opfrisser of voorbereiding. Maar let op, je haalt niet een volledig EHBO diploma. Wil je bijvoorbeeld doktersassistente worden of wil je solliciteren bij een ambulancedienst? Dan heb je aan deze module niet voldoende.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.