Nederlands Intensief voor beginners 1

Niveau
Tijdsduur
Logo van Elbest

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Elbest biedt dit product standaard aan in de volgende regio's:

Beschrijving

Beginnerscursus voor goed-opgeleiden anderstaligen. Cursus maakt o.a. gebruik van de Delftse methode, waarbij u in 6 weken niveau A1 (basiswoordenschat van 1200 woorden) bereikt. Vooraf aan elke les bereidt u 2 teksten voor met behulp van het boek en de CD-ROM of met het computerprogramma. Deze teksten vormen het uitgangspunt bij de conversatietraining in de les. Elke les van 3 uur worden 100 nieuwe woorden toegevoegd aan uw woordenschat. Ook wordt de onderliggende grammatica geleerd. De nadruk ligt op het spreken, begrijpen en de woordenschat. Naar behoefte kunnen de cursisten ook extra aandacht besteden aan de uitspraak, lezen en schrijven. De cursus is modulair, maar elke cursus kan ook a…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Beginnerscursus voor goed-opgeleiden anderstaligen. Cursus maakt o.a. gebruik van de Delftse methode, waarbij u in 6 weken niveau A1 (basiswoordenschat van 1200 woorden) bereikt. Vooraf aan elke les bereidt u 2 teksten voor met behulp van het boek en de CD-ROM of met het computerprogramma. Deze teksten vormen het uitgangspunt bij de conversatietraining in de les. Elke les van 3 uur worden 100 nieuwe woorden toegevoegd aan uw woordenschat. Ook wordt de onderliggende grammatica geleerd. De nadruk ligt op het spreken, begrijpen en de woordenschat. Naar behoefte kunnen de cursisten ook extra aandacht besteden aan de uitspraak, lezen en schrijven. De cursus is modulair, maar elke cursus kan ook als zelfstandige cursus worden gevolgd. Dit is de eerste module die uiteindelijk na 4 tot 5 modules (afhankelijk van de cursist)  moet leiden tot het niveau van het Staatsexamen Nederlands. De studiebelasting voor deze cursus is circa 10 uur per week (6 uur les en 4 uur huiswerk) Na afloop wordt d.m.v. een toets vastgesteld of het nagestreefde niveau gehaald is.

Leer Nederlands in kleine groepjes (4-8), van beginners tot gevorderden, met de nadruk op spreken en grammatica. Een cursus bestaat uit 12 lessen van 3 uur, en na 4 cursussen kent u de 5000 meest frequent gebruikte woorden. Zie www.elbest.nl. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.