Nederlands Intensief voor beginners 2

Niveau
Tijdsduur
Logo van Elbest

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Elbest biedt dit product standaard aan in de volgende regio's:

Beschrijving

Taalcursus Nederlands voor beginners 2 is een vervolg op Nederlands Intensief 1. Deze cursus duurt eveneens 6 weken. Het start niveau is A1 (1200 woorden) en de woordenschat van de cursist wordt verder vergroot  tot circa 2500 woorden (A2) . Er wordt gewerkt met de Delftse methode, waarbij u zelf thuis teksten voorbereidt met behulp van het boek en de CD-ROM, of met de online-versie op de computer. Tijdens de les worden deze teksten als basis gebruikt voor de conversatietraining. De nadruk ligt op het spreken en begrijpen van het Nederlands. Ter ondersteuning wordt ook geoefend met de grammatica. In de les worden hiervoor ook extra oefeningen aangeboden. Bovendien wordt er in de les extra aa…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Taalcursus Nederlands voor beginners 2 is een vervolg op Nederlands Intensief 1. Deze cursus duurt eveneens 6 weken. Het start niveau is A1 (1200 woorden) en de woordenschat van de cursist wordt verder vergroot  tot circa 2500 woorden (A2) . Er wordt gewerkt met de Delftse methode, waarbij u zelf thuis teksten voorbereidt met behulp van het boek en de CD-ROM, of met de online-versie op de computer. Tijdens de les worden deze teksten als basis gebruikt voor de conversatietraining. De nadruk ligt op het spreken en begrijpen van het Nederlands. Ter ondersteuning wordt ook geoefend met de grammatica. In de les worden hiervoor ook extra oefeningen aangeboden. Bovendien wordt er in de les extra aandacht besteed aan de uitspraak, het  lezen en het schrijven van het Nederlands. De cursist kan naar behoefte hierbij eigen keuzes maken. De studiebelasting van deze cursus is 10 uur per week (6 uur les en 4 uur huiswerk) Deze cursus is de tweede cursus van een modulaire opleiding tot het staatsexamen.

Leer Nederlands in kleine groepjes (4-8), van beginners tot gevorderden, met de nadruk op spreken en grammatica. Een cursus bestaat uit 12 lessen van 3 uur, en na 4 cursussen kent u de 5000 meest frequent gebruikte woorden. Zie www.elbest.nl. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.