VKI Basistraining Verslavingskunde (EACI Addiction Counseling I)

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Elsden training
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 Elsden training heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 55 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,1
Gemiddeld cijfer voor VKI Basistraining Verslavingskunde (EACI Addiction Counseling I)
Gebaseerd op 36 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_border
Juul van den Elsen
Cursiste
8
VKI Basistraining Verslavingskunde (EACI Addiction Counseling I)

"Goede basisopleiding, prettige groepsgrootte,veel ruimte voor eigen inbreng, duidelijke en heldere lesstof en topdocenten! Ook zijn zij ook buiten de lestijden altijd goed bereikbaar voor feedback en ondersteuning.
Op naar de vervolgopleiding EACII 😊
" - 29-01-2020 16:07

"Goede basisopleiding, prettige groepsgrootte,veel ruimte voor eigen inbreng, duidelijke en heldere lesstof en topdocenten! Ook zijn zij ook … alles lezen - 29-01-2020 16:07

Startdata en plaatsen

place Almere
8 sep. 2020 tot 5 jan. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 3 september 2020, 09:15-16:15, dag 1
event 22 september 2020, 09:15-16:15, dag 2
event 6 oktober 2020, 09:15-16:15, dag 3
event 20 oktober 2020, 09:15-16:15, dag 4
event 3 november 2020, 09:15-16:15, dag 5
event 17 november 2020, 09:15-16:15, dag 6
event 1 december 2020, 09:15-16:15, dag 7
event 5 januari 2021, 09:15-16:15, Certificering

Beschrijving

Basistraining Verslavingskunde

VKI - EACI

- Bijscholing voor (woon)begeleiders en behandelaren

- Nascholing voor verpleegkundigen en mede behandelaren

- Basisscholing voor starters

- Geschikt voor ervaringsdeskundigen en niet-ervaringsdeskundigen

- Gericht om samenwerking bij gedragsverandering te bevorderen

- Deskundigheidsbevordering, beroepstraining

- Introductie en vaardigheidstraining

- Bijscholing in abstinentie gerichte technieken voor ervaren professionals   

Het doel van de training is het effectief leren communiceren met clienten in abstinentie gerichte begeleiding en behandeling ten behoeve van het behandelproces of begeleidingsplan. Een curatieve doelstelling staa…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

"Is de Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I) geaccrediteerd?"

Gevraagd door Sanne - 18-07-2019 11:51
Ja, de Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I) wordt geaccrediteerd door de volgende instanties: • HBO conform erkend door Stichting Nederlandse Registeropleidingen in Integrale en complementaire zorg , accreditatie 5,4 EC 151 SBU. • HBO conform erkend door KTNO. • Erkend als bijscholing BATC. Registratie kort beroeps onderwijs in Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).
Nick Huiberts
Beantwoord door Nick Huiberts (Springest adviseur)

"Is de Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I) ook mogelijk voor mij als verpleegkundige met een inservice opleiding? "

Gevraagd door Lisa - 18-07-2019 07:35
EACI is geschikt voor wie verdieping zoekt, zowel onervaren als ervaren professionals, naasten van verslaafden, (hoofd) behandelaren, (verslavings) artsen, (woon) begeleiders en ervaringsdeskundigen. Dus ja ook als verpleegkundige met een inservice opleiding, kun je de Verslaving Basistraining volgen.
Nick Huiberts
Beantwoord door Nick Huiberts (Springest adviseur)

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Verslavingszorg, Zorg en Welzijn, Jeugdzorg, Counseling en Psychologie.

Basistraining Verslavingskunde

VKI - EACI

- Bijscholing voor (woon)begeleiders en behandelaren

- Nascholing voor verpleegkundigen en mede behandelaren

- Basisscholing voor starters

- Geschikt voor ervaringsdeskundigen en niet-ervaringsdeskundigen

- Gericht om samenwerking bij gedragsverandering te bevorderen

- Deskundigheidsbevordering, beroepstraining

- Introductie en vaardigheidstraining

- Bijscholing in abstinentie gerichte technieken voor ervaren professionals   

Het doel van de training is het effectief leren communiceren met clienten in abstinentie gerichte begeleiding en behandeling ten behoeve van het behandelproces of begeleidingsplan. Een curatieve doelstelling staat centraal. De training is tevens toepasbaar in praktische vormen van hulpverlening waarbij gedragsverandering centraal staat.  EACI is een intensieve beroepstraining, bestaande uit zeven trainingsdagen en een terugkomdag. De cursusduur is 18 weken. De dagen zijn afwisselend en gericht op veel interactie en kennisoverdracht door lezingen, presentaties en workshops. Voor iedere trainingsdag wordt een voorbereidende opdracht gemaakt. Tijdens de dagen werken ervaringsdeskundigen en niet-ervaringsdeskundigen met elkaar samen om van elkaar te leren. 

Voor wie?

EACI is geschikt voor wie verdieping zoekt, zowel onervaren als ervaren professionals, naasten van verslaafden, (hoofd) behandelaren, (verslavings) artsen, (woon) begeleiders en ervaringsdeskundigen. De methodiek van de training biedt de mogelijkheid tot het vergroten van kennis en vaardigheden op individueel niveau. De training EACI is inpasbaar bij iedere vorm van behandeling of begeleiding waarbij abstinentie een doel is. De training is geschikt als basismodule of bijscholing.

Erkenning en accreditatie

HBO conform erkend door Stichting Nederlandse Registeropleidingen in Integrale en complementaire zorg , accreditatie 5,4 EC 151 SBU. Registratie kort beroeps onderwijs in Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Accreditatie KTNO

De training

In de training komen de volgende onderwerpen aanbod.

- Fasen van gedragsverandering

- Familie therapie

- Motiverende Gespreksvoering

- Groepspsychotherapie

- Reality Therapy

- Zelfontwikkeling

- Cognitieve Gedragstherapie

- Ethiek

- Counseling

- Terugvalpreventie

- Het ziekte concept

- Sterktes Zwaktes

- Opstellen van een behandelplan

- Farmacologie

- Workshop Trauma & Verslaving

- Het Multidisciplinair Overleg (MDO)

- DSM V

De training bestaat uit zeven lesdagen. De lesdagen zijn eens per twee weken. In de tussenliggende periode wordt er gewerkt aan opdrachten. Deze opdrachten bestaan uit inzichtvragen, (oefen)gespreksverslagen en terugkoppeling van de gegeven theorie. De opdrachten zijn uiteenlopend en worden door de cursisten als 'goed te doen' ervaren. De gemiddelde studiedruk is vijf tot zeven uur per week.

Tijdens de lesdagen worden er presentaties en gastcolleges gegeven. Deze worden afgewisseld met veel praktijkoefeningen in de klas en interactieve opdrachten.

Op de eerste dag wordt uitgelegd hoe de training verloopt. Het transtheoretisch model waarin de fasen van verandering vastgelegd zijn vormt de basis van de counseling volgens empowerment. Er wordt in de volgende lesdagen geleerd om specifieke technieken per fase te gebruiken. De cursist leert het toepassen van motiverende gesprekvoering (MI) , basistechnieken cognitieve gedragstherapie (CGT) en Reality Therapy. Deze technieken vormen de basis voor counseling in abstinent gerichte behandelingen. Voor deze training is het praktisch toepassen van de basisvaardigheden een doel.

De docenten werken met voorbeelden uit de praktijk om de theorie te verduidelijken. Voor casus specifieke vragen van de cursisten wordt graag ruimte gemaakt, ook buiten de lestijden. Er is geen limiet gesteld aan studiebegeleiding of vragen anderszins aan de docenten.

De training is praktijkgericht beroepsonderwijs voor directe toepassing in het werkveld.

Kosten

De kosten voor deelname aan EACI zijn € 1.885,00, hierin is inbegrepen:

- Vakliteratuur

- Lesbenodigdheden

- 7 trainingsdagen, gastcolleges en de terugkomdag

- 12 weken individuele (ongelimiteerde) studiebegeleiding

- Lunches, koffie/thee/water

Regulier opgeleid of ervaringsdeskundige ?

Naast regulier opgeleide professionals bieden we ervaringsdeskundigen de mogelijkheid deel te nemen. De samenwerking tussen regulier opgeleide professionals en ervaringsdeskundigen leidt tot diversiteit in begeleidingteams en behandelteams.

Voor ervaringsdeskundigen hebben we een aantal aanvullende uitgangspunten.

Je bent bereid om andere standpunten dan je eigen herstelproces te respecteren ten aanzien van te leren vaardigheden als professional.

Je durft en kunt het aan om onderscheid te maken tussen tussen de rol van ex-client, ervaringsdeskundige en hulpverlener.

Je werkt actief aan je zelfreflectie. Dit houdt in dat jij je eigen zwaktes, valkuilen en sterktes leert ontdekken en deze uitschrijft in een ontwikkelingsplan.

Je maakt gebruik van de (gratis) aangeboden coachingsgesprekken door je docent en bent bereid de adviezen op te volgen. Deze impliceren bij herstel korter dan 1,5 jaar in ieder geval dat je geen praktijkoefeningen doet met clienten (fellows geen probleem uiteraard).

Je hebt een MBO+ niveau.

Studiedruk

Gedurende de periode van 12 weken word je geacht alle zeven lesdagen aanwezig te zijn.

De dagen zijn intensief en bestaan naast presentaties, gastcolleges en kennisoverdracht uit het oefenen en toetsen van opgedane kennis en vaardigheden. Buiten de lesdagen om is de studiedruk ongeveer 5/7  uur per week, waarbij naast individuele opdrachten, de mogelijkheid bestaat op deel te nemen een oefengroep (eens per twee weken, uitgaande van initiatief van de klas).

Toetsing

Toetsing  vindt plaats door

  • Beoordeling van alle opgegeven individuele opdrachten, met minimaal een voldoende per opdracht. 
  • Beoordeling van de theoretische eindtoets op de laatste lesdag met minimaal een voldoende.
  • Waardering van de praktische eindopdracht met minimaal een cijfer zes. Deze eindopdracht bestaat uit het aanleveren van een persoonlijke weergave omtrent verslaving, drie beknopte gespreksverslagen en driemaal een tweewekelijkse doelstelling. 
  • Wanneer een opdracht als onvoldoende geldt, is er een mogelijkheid tot herkansing in de week opvolgend aan die van de gegeven uitslag.
  •  Het cursusgeld is inclusief alle herkansingen. 

Algemeen en perspectief

Deze training levert geen volleerde begeleiders of counselors af, maar leert basisvaardigheden abstinentie gericht begeleiden met daarin veel aandacht voor het professioneel counselen en begeleiden van clienten met een verslaving volgens evidence based behandelmethoden. Voor een volledige opleiding tot Addiction Counselor is het volgen van de basis training (EACI) en de vervolgtraining (EACII) gewenst, in combinatie met een stage of ervaringsplaats.  

Voor het slagen van je training en het functioneren als Addiction Counselor is het van belang dat je geheelonthouding bij verslaafden ziet als enige manier om langdurig herstel te kunnen behouden.

Je kunt je voorkeur aangeven voor de donderdag training of de vrijdag training, afhankelijk van open plaatsen.

Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk aspect van de training evenals je motivatie om deel te nemen. Na inschrijving volgt een kennismaking (veelal telefonisch) waarin we je geschiktheid bespreken. In het kader van persoonlijke ontwikkeling verwachten we tevens dat je deelneemt aan de groepstherapie tijdens de training.

9,1
Gemiddeld cijfer voor VKI Basistraining Verslavingskunde (EACI Addiction Counseling I)
Gebaseerd op 36 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Juul van den Elsen
Cursiste
8
VKI Basistraining Verslavingskunde (EACI Addiction Counseling I)

"Goede basisopleiding, prettige groepsgrootte,veel ruimte voor eigen inbreng, duidelijke en heldere lesstof en topdocenten! Ook zijn zij ook buiten de lestijden altijd goed bereikbaar voor feedback en ondersteuning.
Op naar de vervolgopleiding EACII 😊
" - 29-01-2020 16:07

"Goede basisopleiding, prettige groepsgrootte,veel ruimte voor eigen inbreng, duidelijke en heldere lesstof en topdocenten! Ook zijn zij ook … alles lezen - 29-01-2020 16:07

Hille Obbels
starstarstarstarstar
Hille Obbels
10
VKI Basistraining Verslavingskunde (EACI Addiction Counseling I)

"Top ervaring. Lesgevers zijn stuk voor stuk mensen die met enorme passie de lessen geven. Boeiend en leerrijk! Dankbaar dat ik deze studie kon volgen bij Elsden training . En er staan er nog op mijn verlanglijstje! " - 25-01-2020 22:22

"Top ervaring. Lesgevers zijn stuk voor stuk mensen die met enorme passie de lessen geven. Boeiend en leerrijk! Dankbaar dat ik deze studie k… alles lezen - 25-01-2020 22:22

starstarstarstarstar
Angela Koster
Counseler
10
VKI Basistraining Verslavingskunde (EACI Addiction Counseling I)

"Mooie training met fijne trainers. De training werd gegeven in een kleine groep waar de sfeer veilig was. Het voelde persoonlijk en er was plek voor een ieder om te delen en van elkaar te leren. Veel gesprekstechnieken geoefend. En er mocht gelachen worden! Kortom een aanrader!" - 24-01-2020 17:35

"Mooie training met fijne trainers. De training werd gegeven in een kleine groep waar de sfeer veilig was. Het voelde persoonlijk en er was p… alles lezen - 24-01-2020 17:35

starstarstarstarstar_half
Mieneke Eilander
9
VKI Basistraining Verslavingskunde (EACI Addiction Counseling I)

"Super opleiding! Veel ervaring opgedaan, veel geleerd. Lieve trainers met veel professionaliteit.

Tip: de laatste dag na het tentamen was te lang - over ethiek & daarna nog over verschillende soorten drugs. Zeker dit laatste element was teveel.

Verder is de training heel fijn om in contact te komen met anderen, een netwerkje. Top! " - 24-01-2020 12:23

"Super opleiding! Veel ervaring opgedaan, veel geleerd. Lieve trainers met veel professionaliteit. Tip: de laatste dag na het tentamen wa… alles lezen - 24-01-2020 12:23

starstarstarstarstar
Spuybroek
10
VKI Basistraining Verslavingskunde (EACI Addiction Counseling I)

"Zeer bevlogen en kundig. Enthousiast en prettige manier van les geven. Goede presentaties en lesstof.
De afwisseling van docent en gastdocenten werkt prima. De bereikbaarheid omtrent vragen is ook prima geregeld. Absolute aanrader." - 23-01-2020 18:45

"Zeer bevlogen en kundig. Enthousiast en prettige manier van les geven. Goede presentaties en lesstof. De afwisseling van docent en gastdoce… alles lezen - 23-01-2020 18:45

starstarstarstar_borderstar_border
Rosa Druiventak
Ervaringdeskundige leontienhuis
6
VKI Basistraining Verslavingskunde (EACI Addiction Counseling I)

"Goede opleiding
Alleen, wua veiligheid en vertrouwen minder zeker met de verbibding opdracht waar je je gevoel over iemand anders mag zeggen. Dus geen mening of oordelen zoals arrogant niet geintreseerd helaas werd dat wel naar mij gedaan. En er werd niet door trainers ingegrepen door heleen en door anja. Ik wilde daarna weg stoppen en ergens anders heen alles herhaalde zich. Er hoort dan ingrepen worden. Want bij andere werd er wel gezegd dit is mening probeer je gevoel, helaas bij mij niet. Heel jammer waardoor de opleiding veel minder werd ging steeds met verdriet naar curses " - 23-01-2020 13:54

"Goede opleiding Alleen, wua veiligheid en vertrouwen minder zeker met de verbibding opdracht waar je je gevoel over iemand anders mag zeg… alles lezen - 23-01-2020 13:54

Larissa Luke Boom
starstarstarstarstar
Larissa Luke Boom
10
VKI Basistraining Verslavingskunde (EACI Addiction Counseling I)

"Vond dat alles duidelijk werd uitgelegd. Stof was makkelijk te begrijpen en de opdrachten waren goed te doen.
De docenten spraken duidelijk.
Heb er veel van geleerd.Kijk er positief op terug en kan niet wachten om de opvolger te gaan doen!" - 23-01-2020 12:27

"Vond dat alles duidelijk werd uitgelegd. Stof was makkelijk te begrijpen en de opdrachten waren goed te doen. De docenten spraken duidelijk… alles lezen - 23-01-2020 12:27

starstarstarstarstar
Jesaja Voss
Junior verslavings counselor
10
VKI Basistraining Verslavingskunde (EACI Addiction Counseling I)

"Ik vond het een geweldige informatieve training. De mensen die de training gaven waren zeer ervaren en wisten alles perfect uit te leggen. Ik vond het een top ervaring en raad dit 100% zeker aan aan andere mensen " - 23-01-2020 11:51

"Ik vond het een geweldige informatieve training. De mensen die de training gaven waren zeer ervaren en wisten alles perfect uit te leggen. I… alles lezen - 23-01-2020 11:51

starstarstarstarstar
Roy Alofs
Ambulant hulpverlener Iriszorg
10
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"De trainers zijn ervaren vakmensen met ervaringsdeskundigheid. Ik heb dit als erg prettig ervaren. De theorie sluit hierdoor nog meer aan met de praktijk. Het vakkenpakket is gevarieerd-, veelzijdig- en met voldoende diepgang. Ik kan de geleerde theorie en praktijk momenteel direct toepassen binnen mijn functie als Ambulant Hulpverlener in de verslavingszorg. " - 27-10-2019 08:08

"De trainers zijn ervaren vakmensen met ervaringsdeskundigheid. Ik heb dit als erg prettig ervaren. De theorie sluit hierdoor nog meer aan me… alles lezen - 27-10-2019 08:08

starstarstarstarstar
Aran van de Vosse
10
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Een prettige cursus waarbij ik veel heb geleerd, over mijzelf en over anderen. Door met een andere bril naar herstel te kijken, niet vanuit mijn eigen proces maar vanuit een aankomend professional. Deze cursus vind ik een goede start voor mensen die hun eigen herstel willen doorgeven aan andere herstellende verslaafden. " - 19-10-2019 12:08

"Een prettige cursus waarbij ik veel heb geleerd, over mijzelf en over anderen. Door met een andere bril naar herstel te kijken, niet vanuit … alles lezen - 19-10-2019 12:08

Marnix Donker
starstarstarstarstar_half
Marnix Donker
Coach
9
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Geweldige cursus die de basis van Addiction Counseling goed dekt. Er worden verschillende technieken uitgelegd die je gelijk moet toepassen. Eennprima starters cursus die verdieping geeft voor mensen werkzaam in het veld of mensen die prive meer verdieping zoeken. Het mooiste vond ik dat er een mix van ervaringsdeskundigheid, naasten van verslaafde en mensen zonder achtergrond was." - 16-10-2019 18:58

"Geweldige cursus die de basis van Addiction Counseling goed dekt. Er worden verschillende technieken uitgelegd die je gelijk moet toepassen.… alles lezen - 16-10-2019 18:58

starstarstarstarstar_half
AB van der Putten
9
VKI Basistraining Verslavingskunde (EACI Addiction Counseling I)

"Eerlijke en oprechte training.
Ik vond de kleine groep deelnemers erg prettig, goede sfeer en voldoende ruimte voor vragen en goede feedback.

De kennis die werd gedeeld door verschillende trainers en therapeuten was erg leerzaam, uitdagend en er was voldoende afwisseling. Soms goede verdieping van stof waarin je werd uitgedaagd om verder te denken. De behandelde stof kwam regelmatig terug tijdens de lessen. Ergens werkzaam zijn of ergens ervaring op mogen doen in combinatie met deze basistraining heb ik als zeer prettig ervaren. Deze verslaving training (EACI) is actueel, op maat en sluiten goed aan op de praktijk.

Professionele organisatie met geduld en respect voor elke cursist. " - 15-10-2019 12:04

"Eerlijke en oprechte training. Ik vond de kleine groep deelnemers erg prettig, goede sfeer en voldoende ruimte voor vragen en goede feedbac… alles lezen - 15-10-2019 12:04

Christian Pieters
starstarstarstarstar
Christian Pieters
Recovery Assistent
10
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Was fijn en rijk in ervaring. Een andere benadering van de ziekte verslaving. Was soms wat herhalig maar toffe ervaring.De leraren namen echt de tijd om uitleg te geven. De huistaken waren heel goed." - 01-10-2019 15:33

"Was fijn en rijk in ervaring. Een andere benadering van de ziekte verslaving. Was soms wat herhalig maar toffe ervaring.De leraren namen ech… alles lezen - 01-10-2019 15:33

Remco Knikkink
starstarstarstarstar_half
Remco Knikkink
9
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Zeer kundige training gefaciliteerd door gedreven trainers die mij als persoon en professional naar een hoger niveau hebben getild. Het geleerde toegepast met resultaat, mooi om daar de uitwerking nu al te mogen ondervinden. " - 01-10-2019 08:40

"Zeer kundige training gefaciliteerd door gedreven trainers die mij als persoon en professional naar een hoger niveau hebben getild. Het gele… alles lezen - 01-10-2019 08:40

starstarstarstarstar_half
Erik-Jan Oonk
9
VKI Basistraining Verslavingskunde (EACI Addiction Counseling I)

"Ik heb de basistraining ervaren als een goede beginnende basis voor behandeling en begeleiding van cliënten, zeker als je nog helemaal geen ervaring hebt met counseling. De stof werd allemaal met grote enthousiasme duidelijk uitgelegd en er was veel ruimte om vragen te stellen. Er was een goede combinatie van counselingoefeningen en theorie. Ik vond het ook fijn dat er door meerdere mensen les werd gegeven zo kreeg je steeds weer andere invalshoeken en verschillende onderwerpen. De opdrachten waren allemaal goed te doen qua werktijd viel dat ook wel allemaal mee. Ik heb echt heel veel geleerd over de verschillende gesprekstechnieken en wanneer ik deze toe moet passen, door deze beroepsopleiding weet je echt waar je mee bezig bent en heb ik geleerd hoe ik het verschil kan maken bij een client. Ik ben nog steeds erg blij dat ik voor Elsden Training heb gekozen en kan het iedereen aanraden!" - 30-09-2019 11:34

"Ik heb de basistraining ervaren als een goede beginnende basis voor behandeling en begeleiding van cliënten, zeker als je nog helemaal geen … alles lezen - 30-09-2019 11:34

starstarstarstarstar
Oscar van der Meer
Begeleider ervaringsdeskundige Stichting Forzsa.
10
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Zeer professionele opleiding richting counseling om de juiste handvatten aangereikt te krijgen, om die diepgang te krijgen die noodzakelijk is om cliënten richting herstel te krijgen of te behouden.
Zeer bekwame trainers en waardevolle lesstof, schitterende locatie met goed verzorgde lunch.
Een aanrader voor diegene die zich wil bekwamen als Counselor in de verslavingszorg." - 30-09-2019 10:13

"Zeer professionele opleiding richting counseling om de juiste handvatten aangereikt te krijgen, om die diepgang te krijgen die noodzakelijk … alles lezen - 30-09-2019 10:13

starstarstarstarstar_border
Dirk de Graeff
8
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"De Elsden Training onderscheidt zich door een bijzonder professionele én persoonlijke aanpak. Dit maakt dat ik heb kunnen groeien als professional en als mens. De trainers, met name Meino de Vries en Anja Bijker, hebben gezorgd voor een verbondenheid onder de cursisten die ik nog nooit in een klassikale omgeving heb meegemaakt; zonder het professionele doel uit het oog te verliezen. Ik ben uiterst tevreden over mijn deelname aan EACI en ik heb me meteen ingeschreven voor EACII. Kort en goed: addiction counseling is, mede door Elsden, wat ik wil en wat ik kan.
" - 30-09-2019 09:10

"De Elsden Training onderscheidt zich door een bijzonder professionele én persoonlijke aanpak. Dit maakt dat ik heb kunnen groeien als profes… alles lezen - 30-09-2019 09:10

Francisco Salemink
starstarstarstarstar_half
Francisco Salemink
9
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Ik heb veel mogen leren over mezelf,en het was een zeer fijne training dit omdat theorie en praktijk mooi in banans was. Bij het theoretische gedeelte werd in mijn beleving zeer goeie en begrijpende uitleg gegeven. Ook de feedback op de te maken huiswerk opdrachten heb ik als positief ervaren, echt feedback waar ik wat mee kon en verder kwam " - 30-09-2019 05:28

"Ik heb veel mogen leren over mezelf,en het was een zeer fijne training dit omdat theorie en praktijk mooi in banans was. Bij het theoretisch… alles lezen - 30-09-2019 05:28

starstarstarstarstar
Jeroen Otter
Nvt
10
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Inspirerende gedegen training. Praktisch met de juiste diepgang. Ter zake kundige trainers. Prettige lesomgeving, van alle gemakken voorzien. Goed om eens op een andere manier met ervaringsdeskundigen te delen en te onderzoeken." - 29-09-2019 15:07

"Inspirerende gedegen training. Praktisch met de juiste diepgang. Ter zake kundige trainers. Prettige lesomgeving, van alle gemakken voorzien… alles lezen - 29-09-2019 15:07

Lisa Verstappen
starstarstarstarstar_border
Lisa Verstappen
uitvoerend ervaringsdeskundige
8
VKI Basistraining Verslavingskunde (EACI Addiction Counseling I)

"De inhoud van deze training sluit perfect aan op het werk in de verslavingszorg. De trainers hebben veel ervaring en weten dit met enthousiasme over te brengen. De theorie, verschillende technieken en de oefeningen heb ik direct kunnen toepassen in mijn werk. Ik ben de training begonnen toen ik als vrijwilliger in een safehouse werkte en heb ondertussen een contract, mede doordat ik de training succesvol heb afgerond." - 29-09-2019 14:52

"De inhoud van deze training sluit perfect aan op het werk in de verslavingszorg. De trainers hebben veel ervaring en weten dit met enthousia… alles lezen - 29-09-2019 14:52

Hieronder vind je de veelgestelde vragen van andere bezoekers. Als je ook een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

"Is de Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I) geaccrediteerd?"

Gevraagd door Sanne - 18-07-2019 11:51
Ja, de Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I) wordt geaccrediteerd door de volgende instanties: • HBO conform erkend door Stichting Nederlandse Registeropleidingen in Integrale en complementaire zorg , accreditatie 5,4 EC 151 SBU. • HBO conform erkend door KTNO. • Erkend als bijscholing BATC. Registratie kort beroeps onderwijs in Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).
Nick Huiberts
Beantwoord door Nick Huiberts (Springest adviseur)

"Is de Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I) ook mogelijk voor mij als verpleegkundige met een inservice opleiding? "

Gevraagd door Lisa - 18-07-2019 07:35
EACI is geschikt voor wie verdieping zoekt, zowel onervaren als ervaren professionals, naasten van verslaafden, (hoofd) behandelaren, (verslavings) artsen, (woon) begeleiders en ervaringsdeskundigen. Dus ja ook als verpleegkundige met een inservice opleiding, kun je de Verslaving Basistraining volgen.
Nick Huiberts
Beantwoord door Nick Huiberts (Springest adviseur)

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.