Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Elsden training
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 Elsden training heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 29 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9
Gemiddeld cijfer voor Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)
Gebaseerd op 16 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_half
Clara Rus
Hom
9
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Fantastische opleiding om een hele goede counselor te kunnen worden.
Afwisseling tussen theorie en praktijk.
Inspirerende trainers. Diepgang in de onderwerpen, daardoor inzichten in het ontstaan van verslaving en de weg naar herstel.
Persoonlijke begeleiding en aandacht." - 06-02-2018 19:21

"Fantastische opleiding om een hele goede counselor te kunnen worden. Afwisseling tussen theorie en praktijk. Inspirerende trainers. Diepga… alles lezen - 06-02-2018 19:21

Startdata en plaatsen

Almere
19 sep. 2019 tot 10 jan. 2020

Beschrijving

Basistraining Verslavingskunde

VKI - EACI

- Bijscholing voor (woon)begeleiders en behandelaren

- Nascholing voor verpleegkundigen en mede behandelaren

- Basisscholing voor starters

- Geschikt voor ervaringsdeskundigen en niet-ervaringsdeskundigen

- Gericht om samenwerking bij gedragsverandering te bevorderen

- Deskundigheidsbevordering, beroepstraining

- Introductie en vaardigheidstraining

- Bijscholing in abstinentie gerichte technieken voor ervaren professionals   

Het doel van de training is het effectief leren communiceren met clienten in abstinentie gerichte begeleiding en behandeling ten behoeve van het behandelproces of begeleidingsplan. Een curatieve doelstelling staa…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

"Is de Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I) geaccrediteerd?"

Gevraagd door Sanne - 18-07-2019 11:51
Ja, de Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I) wordt geaccrediteerd door de volgende instanties: • HBO conform erkend door Stichting Nederlandse Registeropleidingen in Integrale en complementaire zorg , accreditatie 5,4 EC 151 SBU. • HBO conform erkend door KTNO. • Erkend als bijscholing BATC. Registratie kort beroeps onderwijs in Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).
Nick Huiberts
Beantwoord door Nick Huiberts (Springest adviseur)

"Is de Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I) ook mogelijk voor mij als verpleegkundige met een inservice opleiding? "

Gevraagd door Lisa - 18-07-2019 07:35
EACI is geschikt voor wie verdieping zoekt, zowel onervaren als ervaren professionals, naasten van verslaafden, (hoofd) behandelaren, (verslavings) artsen, (woon) begeleiders en ervaringsdeskundigen. Dus ja ook als verpleegkundige met een inservice opleiding, kun je de Verslaving Basistraining volgen.
Nick Huiberts
Beantwoord door Nick Huiberts (Springest adviseur)

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Verslavingszorg, Zorg en Welzijn, Helpende Zorg en Welzijn, Stoppen met roken en Social Work.

Basistraining Verslavingskunde

VKI - EACI

- Bijscholing voor (woon)begeleiders en behandelaren

- Nascholing voor verpleegkundigen en mede behandelaren

- Basisscholing voor starters

- Geschikt voor ervaringsdeskundigen en niet-ervaringsdeskundigen

- Gericht om samenwerking bij gedragsverandering te bevorderen

- Deskundigheidsbevordering, beroepstraining

- Introductie en vaardigheidstraining

- Bijscholing in abstinentie gerichte technieken voor ervaren professionals   

Het doel van de training is het effectief leren communiceren met clienten in abstinentie gerichte begeleiding en behandeling ten behoeve van het behandelproces of begeleidingsplan. Een curatieve doelstelling staat centraal. De training is tevens toepasbaar in praktische vormen van hulpverlening waarbij gedragsverandering centraal staat.  EACI is een intensieve beroepstraining, bestaande uit zeven trainingsdagen en een terugkomdag. De cursusduur is 18 weken. De dagen zijn afwisselend en gericht op veel interactie en kennisoverdracht door lezingen, presentaties en workshops. Voor iedere trainingsdag wordt een voorbereidende opdracht gemaakt. Tijdens de dagen werken ervaringsdeskundigen en niet-ervaringsdeskundigen met elkaar samen om van elkaar te leren. 

Voor wie?

EACI is geschikt voor wie verdieping zoekt, zowel onervaren als ervaren professionals, naasten van verslaafden, (hoofd) behandelaren, (verslavings) artsen, (woon) begeleiders en ervaringsdeskundigen. De methodiek van de training biedt de mogelijkheid tot het vergroten van kennis en vaardigheden op individueel niveau. De training EACI is inpasbaar bij iedere vorm van behandeling of begeleiding waarbij abstinentie een doel is. De training is geschikt als basismodule of bijscholing.

Erkenning en accreditatie

HBO conform erkend door Stichting Nederlandse Registeropleidingen in Integrale en complementaire zorg , accreditatie 5,4 EC 151 SBU. Registratie kort beroeps onderwijs in Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

De training

In de training komen de volgende onderwerpen aanbod.

- Fasen van gedragsverandering

- Familie therapie

- Motiverende Gespreksvoering

- Groepspsychotherapie

- Reality Therapy

- Zelfontwikkeling

- Cognitieve Gedragstherapie

- Ethiek

- Counseling

- Terugvalpreventie

- Het ziekte concept

- Sterktes Zwaktes

- Opstellen van een behandelplan

- Farmacologie

- Workshop Trauma & Verslaving

- Het Multidisciplinair Overleg (MDO)

- DSM V

De training bestaat uit zeven lesdagen. De lesdagen zijn eens per twee weken. In de tussenliggende periode wordt er gewerkt aan opdrachten. Deze opdrachten bestaan uit inzichtvragen, (oefen)gespreksverslagen en terugkoppeling van de gegeven theorie. De opdrachten zijn uiteenlopend en worden door de cursisten als 'goed te doen' ervaren. De gemiddelde studiedruk is vijf tot zeven uur per week.

Tijdens de lesdagen worden er presentaties en gastcolleges gegeven. Deze worden afgewisseld met veel praktijkoefeningen in de klas en interactieve opdrachten.

Op de eerste dag wordt uitgelegd hoe de training verloopt. Het transtheoretisch model waarin de fasen van verandering vastgelegd zijn vormt de basis van de counseling volgens empowerment. Er wordt in de volgende lesdagen geleerd om specifieke technieken per fase te gebruiken. De cursist leert het toepassen van motiverende gesprekvoering (MI) , basistechnieken cognitieve gedragstherapie (CGT) en Reality Therapy. Deze technieken vormen de basis voor counseling in abstinent gerichte behandelingen. Voor deze training is het praktisch toepassen van de basisvaardigheden een doel.

De docenten werken met voorbeelden uit de praktijk om de theorie te verduidelijken. Voor casus specifieke vragen van de cursisten wordt graag ruimte gemaakt, ook buiten de lestijden. Er is geen limiet gesteld aan studiebegeleiding of vragen anderszins aan de docenten.

De training is praktijkgericht beroepsonderwijs voor directe toepassing in het werkveld.

Kosten

De kosten voor deelname aan EACI zijn € 1.685,00, hierin is inbegrepen:

- Vakliteratuur

- Lesbenodigdheden

- 7 trainingsdagen, gastcolleges en de terugkomdag

- 12 weken individuele (ongelimiteerde) studiebegeleiding

- Lunches, koffie/thee/water

Regulier opgeleid of ervaringsdeskundige ?

Naast regulier opgeleide professionals bieden we ervaringsdeskundigen de mogelijkheid deel te nemen. De samenwerking tussen regulier opgeleide professionals en ervaringsdeskundigen leidt tot diversiteit in begeleidingteams en behandelteams.

Voor ervaringsdeskundigen hebben we een aantal aanvullende uitgangspunten.

Je bent bereid om andere standpunten dan je eigen herstelproces te respecteren ten aanzien van te leren vaardigheden als professional.

Je durft en kunt het aan om onderscheid te maken tussen tussen de rol van ex-client, ervaringsdeskundige en hulpverlener.

Je werkt actief aan je zelfreflectie. Dit houdt in dat jij je eigen zwaktes, valkuilen en sterktes leert ontdekken en deze uitschrijft in een ontwikkelingsplan.

Je maakt gebruik van de (gratis) aangeboden coachingsgesprekken door je docent en bent bereid de adviezen op te volgen. Deze impliceren bij herstel korter dan 1,5 jaar in ieder geval dat je geen praktijkoefeningen doet met clienten (fellows geen probleem uiteraard).

Je hebt een MBO+ niveau.

Studiedruk

Gedurende de periode van 12 weken word je geacht alle zeven lesdagen aanwezig te zijn.

De dagen zijn intensief en bestaan naast presentaties, gastcolleges en kennisoverdracht uit het oefenen en toetsen van opgedane kennis en vaardigheden. Buiten de lesdagen om is de studiedruk ongeveer 5/7  uur per week, waarbij naast individuele opdrachten, de mogelijkheid bestaat op deel te nemen een oefengroep (eens per twee weken, uitgaande van initiatief van de klas).

Toetsing

Toetsing  vindt plaats door

  • Beoordeling van alle opgegeven individuele opdrachten, met minimaal een voldoende per opdracht. 
  • Beoordeling van de theoretische eindtoets op de laatste lesdag met minimaal een voldoende.
  • Waardering van de praktische eindopdracht met minimaal een cijfer zes. Deze eindopdracht bestaat uit het aanleveren van een persoonlijke weergave omtrent verslaving, drie beknopte gespreksverslagen en driemaal een tweewekelijkse doelstelling. 
  • Wanneer een opdracht als onvoldoende geldt, is er een mogelijkheid tot herkansing in de week opvolgend aan die van de gegeven uitslag.
  •  Het cursusgeld is inclusief alle herkansingen. 

Algemeen en perspectief

Deze training levert geen volleerde begeleiders of counselors af, maar leert basisvaardigheden abstinentie gericht begeleiden met daarin veel aandacht voor het professioneel counselen en begeleiden van clienten met een verslaving volgens evidence based behandelmethoden. Voor een volledige opleiding tot Addiction Counselor is het volgen van de basis training (EACI) en de vervolgtraining (EACII) gewenst, in combinatie met een stage of ervaringsplaats.  

Voor het slagen van je training en het functioneren als Addiction Counselor is het van belang dat je geheelonthouding bij verslaafden ziet als enige manier om langdurig herstel te kunnen behouden.

Je kunt je voorkeur aangeven voor de donderdag training of de vrijdag training, afhankelijk van open plaatsen.

Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk aspect van de training evenals je motivatie om deel te nemen. Na inschrijving volgt een kennismaking (veelal telefonisch) waarin we je geschiktheid bespreken. In het kader van persoonlijke ontwikkeling verwachten we tevens dat je deelneemt aan de groepstherapie tijdens de training.

9
Gemiddeld cijfer voor Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)
Gebaseerd op 16 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Clara Rus
Hom
9
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Fantastische opleiding om een hele goede counselor te kunnen worden.
Afwisseling tussen theorie en praktijk.
Inspirerende trainers. Diepgang in de onderwerpen, daardoor inzichten in het ontstaan van verslaving en de weg naar herstel.
Persoonlijke begeleiding en aandacht." - 06-02-2018 19:21

"Fantastische opleiding om een hele goede counselor te kunnen worden. Afwisseling tussen theorie en praktijk. Inspirerende trainers. Diepga… alles lezen - 06-02-2018 19:21

starstarstarstarstar
Pascal Michels
Casemanager
10
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Geweldige aanvulling op mijn werkzaamheden als casemanager bij Yes We Can Clinics. Toevoeging op mijn professionaliteit en zeer uitvoerig en kundig gegeven cursus. Een must-have voor mensen die professionaliteit wensen in het werken met anderen in de zorg." - 28-11-2017 09:56

"Geweldige aanvulling op mijn werkzaamheden als casemanager bij Yes We Can Clinics. Toevoeging op mijn professionaliteit en zeer uitvoerig en… alles lezen - 28-11-2017 09:56

starstarstarstarstar
Frederick Costermans
10
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Vier intensieve dagen waar ik nog even tijd voor nodig ga hebben om te laten bezinken, en dat is de kracht van deze training. Meino, Suzanne, wauw en dank je!" - 14-06-2017 20:00

"Vier intensieve dagen waar ik nog even tijd voor nodig ga hebben om te laten bezinken, en dat is de kracht van deze training. Meino, Suzanne… alles lezen - 14-06-2017 20:00

Dimitri Spronck
starstarstarstarstar
Dimitri Spronck
Casemanager / Teamleider bij Yes We Can Clinics
10
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"In één woord: Geweldig.
De opbouw van de lessen zijn goed. Elke les een nieuwe methodiek. Eerst neem je de theorie op en vervolgens ga je er d.m.v. rollenspellen mee oefenen.
Ik ben dankzij deze training gegroeid als persoon en als professional." - 04-02-2017 10:19

"In één woord: Geweldig. De opbouw van de lessen zijn goed. Elke les een nieuwe methodiek. Eerst neem je de theorie op en vervolgens ga je e… alles lezen - 04-02-2017 10:19

Ron van der Hauw
starstarstarstarstar_border
Ron van der Hauw
Certified Addiction Counselor
8
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Een zeer gevarieerde opleiding met verdieping in de onderwerpen die er bij behandeling van verslaving er toe doen. Sluit zeker aan bij wat er in de praktijk gevraagd wordt. De ruimte die er is om te oefenen, de feedback op de opdrachten, alsmede de ervaren docenten maakten dat de dagen voorbij vlogen. Erg veel opgestoken. " - 02-02-2017 11:27

"Een zeer gevarieerde opleiding met verdieping in de onderwerpen die er bij behandeling van verslaving er toe doen. Sluit zeker aan bij wat e… alles lezen - 02-02-2017 11:27

starstarstarstarstar_border
Anja Bijker
Psychosociaal therapeute, Addiction counselor, trainer
8
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Een training waar professionele skills en uitgebreide theorie en praktijk ervaring en beoefenen ruimschoots aanbod komen.Ik heb als professional veel geleerd rondom specifiek in te zetten methodieken bij problematiek rondom middelen gebruik." - 10-11-2016 08:43

"Een training waar professionele skills en uitgebreide theorie en praktijk ervaring en beoefenen ruimschoots aanbod komen.Ik heb als professi… alles lezen - 10-11-2016 08:43

starstarstarstarstar_half
Karen Rupp
Hoofd begeleiding
9
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Meino de Vries is goede motivator en inspirator - met anderen woorden: een uitstekende trainer! Kennis, ervaring en verhalen zijn direct paraat. Het uitwerken van alle opdrachten en ontvangen feedback zijn zeer behulpzaam en voeden de grond om zo tot een goede counselor opgeleid te worden. Technieken worden zo uitgelegd dat ze direct toepasbaar zijn. De opleiding is een verrijking en aanvulling op een eerder gevolgde studie. " - 06-11-2016 21:48

"Meino de Vries is goede motivator en inspirator - met anderen woorden: een uitstekende trainer! Kennis, ervaring en verhalen zijn direct par… alles lezen - 06-11-2016 21:48

Ron van der Hauw
starstarstarstarstar_border
Ron van der Hauw
Student aan Elsden voor EAC2
8
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"De opleiding voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Had direct het gevoel op de juiste plaats te zijn. Heel veel inhoud en verdieping gegeven door ervaringsdeskundige opleiders, met veel ruimte om te oefenen. Super feedback." - 06-11-2016 19:46

"De opleiding voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Had direct het gevoel op de juiste plaats te zijn. Heel veel inhoud en verdieping gege… alles lezen - 06-11-2016 19:46

starstarstarstarstar_border
Annet Vroom
8
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Tijdens de training heb ik geleerd wat Addiction Counseling 12-step inhoud en diverse gesprekstechnieken geoefend om er in de praktijk mee te gaan werken. Door het enthousiasme van Meino en zijn ervaring in en kennis van o.a. Addiction Counseling, Minnesota model, was elke les een boeiende en inspirerende bijeenkomst. Veel geleerd ook van andere gastdocenten uit de praktijk. Soms zou ik omdat de stof zo rijk en interessant is wel langer stil willen blijven staan bij een onderwerp. De locatie en verzorging was uitstekend." - 06-11-2016 14:14

"Tijdens de training heb ik geleerd wat Addiction Counseling 12-step inhoud en diverse gesprekstechnieken geoefend om er in de praktijk mee t… alles lezen - 06-11-2016 14:14

frans boerman
starstarstarstarstar_border
frans boerman
Ervaringsdeskundige
8
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"De opleiding is intensief, maar waardevol door een compleet aanbod van theorie en praktische oefeningen. Mijn eigen ervaringsdeskundigheid wordt hierdoor uitgebreid met direct toepasbare professionele vaardigheden. Ik ben er van overtuigd dat ik met deze bagage nog effectiever dan voorheen anderen kan ondersteunen op hun weg naar herstel van een verslaving. Daarnaast leer ik in deze training veel over mijzelf en wordt ik opnieuw bij mijn eigen herstelproces bepaald.
Heel zinvol!
" - 04-11-2016 20:48

"De opleiding is intensief, maar waardevol door een compleet aanbod van theorie en praktische oefeningen. Mijn eigen ervaringsdeskundigheid w… alles lezen - 04-11-2016 20:48

Rob van den Berg
starstarstarstarstar_border
Rob van den Berg
Begeleider bij IGHD SGGZ Verslavingszorg
8
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Dankzij Meino heb ik ontdekt dat ik kan counselen. In de opleiding heb ik doelgericht leren communiceren. Er is veel ruimte om te oefenen en om vragen te stellen. Het geleerde kon ik direct in de praktijk brengen.
Alle docenten hadden ruime ervaring in de verslavingszorg en deden hun werk met passie.
Rond de opleiding was alles goed geregeld: korte lijnen, afspraak is afspraak en snelle feedback. " - 04-11-2016 12:17

"Dankzij Meino heb ik ontdekt dat ik kan counselen. In de opleiding heb ik doelgericht leren communiceren. Er is veel ruimte om te oefenen en… alles lezen - 04-11-2016 12:17

starstarstarstarstar_half
Marieke noort
9
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Training die aantal zaken zeer inzichtelijk maakt: de basis van counseling en verschillende gesprekstechnieken, de ziekte verslaving en toepassen 12 stappen in de counseling. Erg fijne trainers en leuke sfeer. De lessen zijn helder en goed te volgen, de agenda wordt niet altijd aangehouden. Flexibele opstelling is dus handig. Training praktijkgericht, veel oefenen met gesprekken thuis en ook soms in de les. De locatie in Zwolle niet echt handig, want niet centraal. Veel mensen moeten daardoor erg ver reizen.
De trainingsdagen zijn lang en intensief, maar vliegen voorbij omdat de aangeboden stof erg interessant is.
Ik zou wel wat meer praktijk oefeningen in de les willen. Uiteindelijk is het toch de couseling en de gesprekstechnieken waar het uiteindelijk om draait en die je je alleen eigen kan maken door veel te oefenen.
Verder alles goed verzorgd op de locatie, gratis koffie, thee en zeer smakelijke lunch." - 03-11-2016 09:00

"Training die aantal zaken zeer inzichtelijk maakt: de basis van counseling en verschillende gesprekstechnieken, de ziekte verslaving en toep… alles lezen - 03-11-2016 09:00

starstarstarstarstar
Westland
10
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"De lesstof is goed te volgen. Er word altijd om feedback gevraagd. Er is een open communicatie. Goede afwisseling van praktijk en theorie. Een interessante, intensieve training. Welke gegeven word door zeer ervaren professionals. Ook prima te doen als niet ervaringsdeskundige! " - 02-11-2016 13:46

"De lesstof is goed te volgen. Er word altijd om feedback gevraagd. Er is een open communicatie. Goede afwisseling van praktijk en theorie. E… alles lezen - 02-11-2016 13:46

Bianc Kriesels
starstarstarstarstar_half
Bianc Kriesels
Medeoprichter Krachtlab 2de Wal Nijmegen (Centrum voor Ervaringsdeskundigheid en Herstel voor Verslaving en Dakloosheid)
9
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Zeer gemotiveerde en gepassioneerde trainers, met veel kennis van zaken. De lesstof wordt duidelijk en op een prima tempo overgebacht. Ook als je even niet mee kan komen, krijg je alle steun en begrip van de trainers, waardoor je gemotiveerd blijft. De locatie ervaar ik als zeer prettig en de grootte en samenstelling van de groep sluiten prima aan bij mijn persoonlijke behoeftes. Van de vele trainingen die ik inmiddels al heb gevolgd op dit vlak, staat Elsden met stip op 1. Mijns inziens een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar nog meer diepgang in de 12 stappen, de ziekte verslaving en het uiteindelijk leren counselen als professional. " - 31-10-2016 17:01

"Zeer gemotiveerde en gepassioneerde trainers, met veel kennis van zaken. De lesstof wordt duidelijk en op een prima tempo overgebacht. Ook a… alles lezen - 31-10-2016 17:01

starstarstarstarstar
Frederick Costermans
zelfstandige
10
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"De opleiding is zeer goed opgebouwd, in het begin de theorie met zeer nuttige tips. Daarna praktijkoefeningen en telkens weer boeiende inzichten. Trainer Meino stond je bij in alle facetten tijdens de opleiding. Zeer veel van geleerd." - 31-10-2016 16:52

"De opleiding is zeer goed opgebouwd, in het begin de theorie met zeer nuttige tips. Daarna praktijkoefeningen en telkens weer boeiende inzic… alles lezen - 31-10-2016 16:52

starstarstarstarstar
Leo Buys
Ervaringsdeskundige
10
Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I)

"Cursus is goed georganiseerd. Het is praktisch toepasbaar. De kleine groep is prima en gevarieerd qua samenstelling. Met opmerkingen uit evaluatie wordt meteen wat gedaan. Ook de verzorging is prima." - 31-10-2016 15:13

"Cursus is goed georganiseerd. Het is praktisch toepasbaar. De kleine groep is prima en gevarieerd qua samenstelling. Met opmerkingen uit eva… alles lezen - 31-10-2016 15:13

Heb jij een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

"Is de Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I) geaccrediteerd?"

Gevraagd door Sanne - 18-07-2019 11:51
Ja, de Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I) wordt geaccrediteerd door de volgende instanties: • HBO conform erkend door Stichting Nederlandse Registeropleidingen in Integrale en complementaire zorg , accreditatie 5,4 EC 151 SBU. • HBO conform erkend door KTNO. • Erkend als bijscholing BATC. Registratie kort beroeps onderwijs in Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).
Nick Huiberts
Beantwoord door Nick Huiberts (Springest adviseur)

"Is de Verslaving Basistraining (EACI Addiction Counseling I) ook mogelijk voor mij als verpleegkundige met een inservice opleiding? "

Gevraagd door Lisa - 18-07-2019 07:35
EACI is geschikt voor wie verdieping zoekt, zowel onervaren als ervaren professionals, naasten van verslaafden, (hoofd) behandelaren, (verslavings) artsen, (woon) begeleiders en ervaringsdeskundigen. Dus ja ook als verpleegkundige met een inservice opleiding, kun je de Verslaving Basistraining volgen.
Nick Huiberts
Beantwoord door Nick Huiberts (Springest adviseur)

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.