Duo-training Engels (20 uur)

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Elycio Talen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Elycio Talen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 9 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeOverleg
okt. 2021
placeOverleg
nov. 2021
placeOverleg
dec. 2021

Beschrijving

U kunt zich samen met een collega inschrijven voor deze training. Net als in een individuele training kunt u vooraf aangeven wat u in de training wilt leren, oefenen en bespreken. Uw trainer is een native speaker die, natuurlijk, niet zo veel verstand heeft van uw vakgebied als u, maar zich daar wel in heeft verdiept. U en uw collega geven de onderwerpen aan, de trainer corrigeert uw Engels waar nodig, leert u welke alternatieven u kunt gebruiken en wanneer u verkeerd begrepen kan worden. Op die manier wordt uw Engels professioneler en natuurlijker. Er zijn verschillende redenen om voor deze duo-training te kiezen: u kunt met uw collega over werk gerelateerde onderwerpen discussiëren, u kunt…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Engels, Nederlands, Duits, Engels schrijven en Zakelijk Engels.

U kunt zich samen met een collega inschrijven voor deze training. Net als in een individuele training kunt u vooraf aangeven wat u in de training wilt leren, oefenen en bespreken. Uw trainer is een native speaker die, natuurlijk, niet zo veel verstand heeft van uw vakgebied als u, maar zich daar wel in heeft verdiept. U en uw collega geven de onderwerpen aan, de trainer corrigeert uw Engels waar nodig, leert u welke alternatieven u kunt gebruiken en wanneer u verkeerd begrepen kan worden. Op die manier wordt uw Engels professioneler en natuurlijker. Er zijn verschillende redenen om voor deze duo-training te kiezen: u kunt met uw collega over werk gerelateerde onderwerpen discussiëren, u kunt elkaar stimuleren en helpen en, ook niet onbelangrijk, het is goedkoper. Voorwaarde is wel dat het beginniveau van u en uw collega niet te veel van elkaar verschilt. Daarom adviseren wij u om eerst een afspraak te maken voor een intakegesprek voordat u zich inschrijft via MyLearn. Als u zich inschrijft, geeft u dan bij ‘Extra informatie leverancier’ aan met welke collega u de training wilt volgen. Tijdens de intake toetsen wij het instapniveau en worden de leerdoelen vastgelegd in een leerplan. Studiemateriaal en werkvormen worden zoveel mogelijk op uw werksituatie afgestemd, zodat u de pas verworven kennis direct kunt gebruiken. Halverwege de training voeren wij een tussenevaluatie uit en kan er indien nodig nog bijgestuurd worden. De training wordt afgesloten met een eindevaluatie. De training kan op elke vestiging van Elycio Talen gevolgd worden: Amsterdam, Arnhem, Enschede, Papendrecht, Rijswijk of Zeist. U kunt de training ook op uw eigen ING-werkplek volgen.

Elycio Talen beschikt over een landelijk netwerk van vestigingen, met 350 professionele taaltrainers kunnen we vrijwel iedere taaltraining vormgeven.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Engels.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Elycio Talen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.