Incompany training Frans - 21 uur

Type product
Tijdsduur

Incompany training Frans - 21 uur

Elycio Talen
Logo van Elycio Talen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Elycio Talen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 9 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Incompany taaltrainingen sinds 1966

Elycio Talen is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk taaltrainingen voor bedrijven en organisaties. Onze incompany taaltrainingen zijn hier een exponent van. Van een beginnerstraining ‘Duits voor de werkvloer’ tot een hooggespecialiseerde training ‘Engels voor fiscaal-juristen’, een incompany taaltraining wordt volledig afgestemd op de specifieke trainingsbehoefte van uw organisatie. De groepsgrootte is maximaal 8 personen, waardoor iedere deelnemer verzekerd is van de volle aandacht van onze professionele taaltrainers. Het trainingsprogramma wordt in overleg met u in ieder detail afgestemd op de wensen, behoeften en leerdoele…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Frans, Duits, Engels, Zakelijk Engels en Zakelijk Frans.

Incompany taaltrainingen sinds 1966

Elycio Talen is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk taaltrainingen voor bedrijven en organisaties. Onze incompany taaltrainingen zijn hier een exponent van. Van een beginnerstraining ‘Duits voor de werkvloer’ tot een hooggespecialiseerde training ‘Engels voor fiscaal-juristen’, een incompany taaltraining wordt volledig afgestemd op de specifieke trainingsbehoefte van uw organisatie. De groepsgrootte is maximaal 8 personen, waardoor iedere deelnemer verzekerd is van de volle aandacht van onze professionele taaltrainers. Het trainingsprogramma wordt in overleg met u in ieder detail afgestemd op de wensen, behoeften en leerdoelen van uw organisatie.

  • Maatwerk: leerplan volledig afgestemd op de wensen en doelen van uw organisatie

  • Efficiënte, bewezen en praktijkgerichte methode: direct resultaat

  • Kleine groepen van gelijk niveau: volop aandacht voor iedere deelnemer

  • Ervaren professionele taaltrainers, native speaker van de taal waarin u getraind wordt.

Incompany taaltraining in iedere taal
De trainingen worden verzorgd in alle moderne talen. Uiteraard behoort ook Nederlands tot het aanbod (zowel voor trainingen ‘Nederlands als tweede taal’ als voor bijvoorbeeld ‘Schriftelijk Rapporteren’).

Bij u op locatie
Onze incompany taaltrainingen worden verzorgd bij u op locatie. Desgewenst kunnen wij ook een incompany training op een van onze vestigingen organiseren of op een door u gekozen locatie buiten uw bedrijf.

Werkwijze incompany taaltraining

De kern: een resultaatgerichte aanpak

De Elycio Talen methode realiseert uw leerdoelen via een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak van de te leren taal. Het programma wordt altijd volledig afgestemd op uw individuele wensen, behoeften en mogelijkheden.

Uitgebreide analyse en intake

Tijdens een uitgebreide intake inventariseren wij samen met u de zakelijke situaties waarin de te trainen taal wordt gebruikt, de hiervoor benodigde vaardigheden en de verdere leerdoelen. De deelnemers worden mondeling en schriftelijk getest op hun bestaande kennis.

Een leerplan op maat

Op basis van de testresultaten worden deelnemers ingedeeld in groepen van gelijkwaardig niveau. Per groep wordt door de betrokken trainer een leerplan op maat opgesteld. Dit leerplan beschrijft de gestelde doelen en geeft aan op welke wijze deze doelen efficiënt en effectief zullen worden gerealiseerd. Daarnaast worden programma, de opdrachten en het voorbeeldmateriaal zoveel mogelijk afgestemd op de situatie van uw organisatie.

Actieve participatie alle deelnemers

De training vindt plaats in kleine groepen. In de trainingsopbouw wordt, naast directe kennisoverdracht, ruim tijd ingepland voor werkvormen als rollenspel en groepsdiscussie, die voortdurende actieve participatie van de deelnemers vereisen en aldus het zelfvertrouwen in de toepassing van de nieuwe taal bevorderen. Tijdens de trainingen is de te leren taal uiteraard zoveel mogelijk de gesproken taal.

Versterken professionele vaardigheden

Desgewenst kunnen de trainingen worden uitgebreid met specifieke modules voor het versterken van de professionele vaardigheden van u en uw medewerkers. Bijvoorbeeld 'Presentation Skills' of 'Métodos de negociación'.

Examen en evaluatie

Op verzoek kunnen de incompany trainingen worden afgesloten met een examen. In ieder geval ontvangt u aan het einde van de training een afsluitende rapportage, waarin de door de deelnemers behaalde resultaten worden beschreven en is vastgelegd in hoeverre de oorspronkelijk gestelde leerdoelen zijn gerealiseerd.

Planning

De frequenties en tijden (overdag of tijdens de avonduren) van de trainingen kunnen volledig in overleg met de opdrachtgever worden vastgesteld.

Tarieven

Wij willen onze kwaliteiten en capaciteiten graag inzetten voor het behalen van een optimaal resultaat voor u en uw medewerkers. Omdat we maatwerk bieden, maken wij graag een vrijblijvende aanbieding voor u op basis van een gedegen inventarisatie van uw wensen en behoeften. Neem hiervoor contact op met één van onze vestigingen.

Elycio Talen beschikt over een landelijk netwerk van eigen vestigingen. Met 350  professionele taaltrainers, allemaal ervaren (near)native speakers, en een uitgebreid aanbod aan e-learning pakketten kunnen we voorzien in iedere behoefte aan taaltrainingen voor zakelijk of persoonlijk gebruik.

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Frans.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.