Spoedcursus Engels (inclusief 2 maanden E-learning)

Type product
Tijdsduur
Startdatum en plaats

Spoedcursus Engels (inclusief 2 maanden E-learning)

Elycio Talen
Logo van Elycio Talen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 Elycio Talen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 12 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Deze meest intensieve vorm van taaltraining is ideaal als u op korte termijn het niveau van uw Engels wilt opschroeven. Wij adviseren deze training met name voor mensen die kort na de training het Engels nodig hebben in hun dagelijkse contacten. U wordt zes uur per dag in vijf aaneengesloten dagen ondergedompeld in de taal. In een ononderbroken samenspel tussen u en uw trainer leert u uw gedachten op een correcte en professionele manier verwoorden in het Engels. U wordt gewezen op de typisch Nederlandse valkuilen in het Engels en krijgt adviezen over do's and don'ts in contacten met Engelssprekenden. Zelfs tijdens de werklunch blijft het Engels zo veel mogelijk de gesproken taal. Als u na ze…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Engels, Nederlands, Duits, Engels schrijven en Zakelijk Engels.

Deze meest intensieve vorm van taaltraining is ideaal als u op korte termijn het niveau van uw Engels wilt opschroeven. Wij adviseren deze training met name voor mensen die kort na de training het Engels nodig hebben in hun dagelijkse contacten. U wordt zes uur per dag in vijf aaneengesloten dagen ondergedompeld in de taal. In een ononderbroken samenspel tussen u en uw trainer leert u uw gedachten op een correcte en professionele manier verwoorden in het Engels. U wordt gewezen op de typisch Nederlandse valkuilen in het Engels en krijgt adviezen over do's and don'ts in contacten met Engelssprekenden. Zelfs tijdens de werklunch blijft het Engels zo veel mogelijk de gesproken taal. Als u na zes uur training ons instituut verlaat, vragen wij u om de behandelde stof thuis nog verder te verwerken aan de hand van opdrachten die uw trainer u opgeeft. Deze vorm van training is zeer intensief en vraagt veel van u. Maar wij beloven u dan ook dat u zelf verbaasd zult zijn over de vorderingen die u in een heel korte periode kunt maken. Halverwege de training voeren wij een tussenevaluatie uit en kan er indien nodig nog bijgestuurd worden. De training wordt afgesloten met een eindevaluatie. De training kan op elke vestiging van Elycio Talen gevolgd worden.

Elycio Talen verzorgt al meer dan 55 jaar maatwerk in taaltrainingen voor zakelijk en persoonlijk gebruik. In alle talen van Arabisch tot Zweeds. Cedeoscore klanttevredenheid 9,78 (meting juni 2021). ISO-gecertificeerd. Onze 350 professionele taaltrainers, allemaal ervaren (near)native speakers, helpen u graag uw leerdoelen op de meest effectieve manier te bereiken, volledig afgestemd op uw studiemogelijkheden en wensen. Al onze trainingen zijn beschikbaar in elke gewenste vorm: individueel of in kleine groepen, op een van onze vestigingen of bij u op locatie, klassikaal, blended of volledig online. Altijd perfect afgestemd op uw wensen en behoeften. Voor thuisstudie bieden we een ruime sortering aan e-learningpakketten voor meer dan 24 talen, met of zonder deskundige begeleiding.

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Engels.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.