Taalassessment Engels / Duits / Frans / Italiaans

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Elycio Talen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Elycio Talen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 8 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeOverleg
mei. 2021
placeOverleg
jun. 2021
placeOverleg
jul. 2021
placeOverleg
aug. 2021
placeOverleg
sep. 2021
placeOverleg
okt. 2021
placeOverleg
nov. 2021
placeOverleg
dec. 2021

Beschrijving

BRIGHT LANGUAGE TEST De BRIGHT LANGUAGE TEST is de meest gebruikte online taaltest ter wereld. Met name geschikt voor een gebruiksvriendelijke en deskundige beoordeling van uw taalkennis. Wat is het? De test bestaat uit twee delen van ieder ongeveer 30 minuten: 60 tot 80 multiple choice vragen in de vorm van zinnen waaruit een stukje mist. Uit de vier mogelijke antwoorden moet het grammaticaal juiste worden gekozen; 60 luistervragen, waarbij moet worden gekozen uit drie antwoorden. Deze vragen, met oplopende moeilijkheidsgraad, testen onder andere vocabulaire, syntax en verbuigingen. Er zijn testen voor op dit moment 10 talen of varianten daarop: Chinees, Duits, Engels (zowel internationaal …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Italiaans, Frans, Duits, Engels en Braziliaans.

BRIGHT LANGUAGE TEST De BRIGHT LANGUAGE TEST is de meest gebruikte online taaltest ter wereld. Met name geschikt voor een gebruiksvriendelijke en deskundige beoordeling van uw taalkennis. Wat is het? De test bestaat uit twee delen van ieder ongeveer 30 minuten: 60 tot 80 multiple choice vragen in de vorm van zinnen waaruit een stukje mist. Uit de vier mogelijke antwoorden moet het grammaticaal juiste worden gekozen; 60 luistervragen, waarbij moet worden gekozen uit drie antwoorden. Deze vragen, met oplopende moeilijkheidsgraad, testen onder andere vocabulaire, syntax en verbuigingen. Er zijn testen voor op dit moment 10 talen of varianten daarop: Chinees, Duits, Engels (zowel internationaal Engels als Amerikaans Engels), Frans (zowel Frans Frans als Canadees Frans), Italiaans, Nederlands, Portugees, Nederlands, Vlaams en Zweeds. De gebruikersinterface is er ook in al deze talen, en bovendien ook in het Arabisch. De test voor Russisch verschijnt binnenkort. Naast algemene testen zijn er ook testen voor verschillende sectoren en doelgroepen, zoals: financieel, secretaresses, militair (Navo), luchtvaart (Air France). Bovendien kunnen desgewenst voor een specifieke opdrachtgever ook maatwerktesten worden ontwikkeld. Hoe werkt het? Deelnemers aan de test ontvangen een link en een unieke inlogcode. Afhankelijk van vooraf gemaakte afspraken kan een deelnemer de test ineens of met enkele onderbrekingen geheel zelfstandig doen. De score Direct na de test krijgen zowel deelnemer als administrator een online rapport. De score loopt van nul tot vijf en is gerelateerd aan het European Framework. Voor bepaalde talen laat de test ook zien wat specifiek de geconstateerde verbeterpunten zijn (zinsbouw, werkwoordsvormen, verbuigingen, grammatica etc.). Waar komt het vandaan? De Bright Language Test is een van oorsprong Amerikaans/Frans initiatief, dat zich al meer dan 20 jaar bezig houdt met het ontwikkelen en verkopen van taaltesten. De universiteit van Michigan valideert de testen. Voor de ontwikkeling van een test wordt per taal samengewerkt met toonaangevende universiteiten of instituten op dit gebied, waaronder bijvoorbeeld het Goethe Institut. Meer weten? Neem contact op met een van onze vestigingen.

Elycio Talen beschikt over een landelijk netwerk van vestigingen, met 350 professionele taaltrainers kunnen we vrijwel iedere taaltraining vormgeven.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Elycio Talen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.