Van weerstand naar vitaliteit

Type product
Tijdsduur
Logo van Empower2move
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 Empower2move heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Veranderingen zijn voor sommige medewerkers een noodzakelijk ' kwaad'. Alleen al het woord verandering kan al weerstand veroorzaken, waardoor positieve veranderingen uitblijven. Juist op dit vlak hebben wij ons gespecialiseerd. Tijdens onze workshop leren de deelnemers op een speelse wijze om te gaan met veranderingen. Zij leren en ervaren dat veranderingen juist positief zijn en ontdekken zo zelf de waarde er van. Er onstaat een positieve flow en uw medewerkers gaan met een open blik de veranderingen implementeren. Onze methode heeft zijn effectiviteit bewezen gedurende de laatste 50 jaren in vele wereld-delen. Van Zuid Amerika to Australie en Japan. In 2000 is onze methode ' natuurlijk bew…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Vitaliteit, Omgaan met weerstand, Coaching, Gezondheidsbevordering en Mindfulness.

Veranderingen zijn voor sommige medewerkers een noodzakelijk ' kwaad'. Alleen al het woord verandering kan al weerstand veroorzaken, waardoor positieve veranderingen uitblijven. Juist op dit vlak hebben wij ons gespecialiseerd. Tijdens onze workshop leren de deelnemers op een speelse wijze om te gaan met veranderingen. Zij leren en ervaren dat veranderingen juist positief zijn en ontdekken zo zelf de waarde er van. Er onstaat een positieve flow en uw medewerkers gaan met een open blik de veranderingen implementeren. Onze methode heeft zijn effectiviteit bewezen gedurende de laatste 50 jaren in vele wereld-delen. Van Zuid Amerika to Australie en Japan. In 2000 is onze methode ' natuurlijk bewegen op muziek' geintroduceerd in Nederland. Acht jaar later voor de eerste maal op de business school van Nederland Nijenrode. Inmiddels is de methode succesvol voor duizenden mensen en staan wij , Monique Sajet van APK voor lijf en bedrijf en Arie Zwaal van Empower2move.com klaar uw medewerkers mee te nemen op reis.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.