Persoonlijke effectiviteit | Unleash your mind

Tijdsduur

Persoonlijke effectiviteit | Unleash your mind

EmpowerLab
Logo van EmpowerLab
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,7 EmpowerLab heeft een gemiddelde beoordeling van 9,7 (uit 11 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Ervaar jij wel eens stress en onrust?  

Ja? Dan hebben wij goed nieuws voor je.

“We worden niet verstoord door wat ons overkomt, maar door onze gedachten over wat er gebeurd” (Epictetus).

Wat is jouw waarheid?

Ons brein geeft ons het vermogen om te denken. En of we het nou willen of niet, dit denken zorgt ervoor dat er altijd gedachten zijn. Gedachten komen vanzelf en gaan ook weer vanzelf weg. Soms gaan we ons hechten aan een gedachte en geloven we deze gedachte als ware het de waarheid is. We zien daardoor niet meer wat echt waar is. Dit zijn onze oordelen en overtuigingen. Zeker wanneer deze een negatieve lading hebben gaan we druk in de weer om ons te verzetten tegen wat er is. We wi…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Persoonlijke effectiviteit, Assertiviteit, NLP, Effectief communiceren en Productiviteit & Focus.

Ervaar jij wel eens stress en onrust?  

Ja? Dan hebben wij goed nieuws voor je.

“We worden niet verstoord door wat ons overkomt, maar door onze gedachten over wat er gebeurd” (Epictetus).

Wat is jouw waarheid?

Ons brein geeft ons het vermogen om te denken. En of we het nou willen of niet, dit denken zorgt ervoor dat er altijd gedachten zijn. Gedachten komen vanzelf en gaan ook weer vanzelf weg. Soms gaan we ons hechten aan een gedachte en geloven we deze gedachte als ware het de waarheid is. We zien daardoor niet meer wat echt waar is. Dit zijn onze oordelen en overtuigingen. Zeker wanneer deze een negatieve lading hebben gaan we druk in de weer om ons te verzetten tegen wat er is. We willen de realiteit veranderen. Dit gaat ten koste van ons potentieel en ons welzijn. Stress en onrust is wat het oplevert.

Blijf aan het stuur en wordt geen gevangene van je gedachten.

Wil je werkelijk de waarheid weten? Change the game. Welkom in het onderzoek naar jouw werkelijkheid.

Voor wie?

Deze inspiratiesessie is bestemd voor mensen die minder stress en onrust in hun leven willen en daarvoor bereid zijn om hun gedachten te onderzoeken. Aan de hand van een voor jou van toepassing zijnde thema onderzoeken wij jouw bijbehorende gedachten. Door je gedachten aan dit onderzoek te onderwerpen kom je weer in de realiteit en bevrijdt het je van de onrust. Het brengt prikkeling en beweging.

Thema’s kunnen zijn;

  • Onzekerheid over werk of loopbaan
  • Zorgen over geld
  • Altijd maar druk zijn
  • Spanningen in relaties privé of werk

Vorm

Op een interactieve en laagdrempelige wijze ervaar je hoe jouw kijk op de werkelijkheid invloed heeft op jouw welzijn en succes

  • Eén dagdeel
  • Groepsverband (minimaal 6, maximaal 10 deelnemers)

Wat levert het op?

Je ervaart de impact van je gedachten op de realiteit én op je welzijn en presteren. Je bent in staat om zelf je gedachten te onderzoeken en je te bevrijden van de stress en onrust die het veroorzaakt. Het genereert de actie om je dichter bij je doelen te brengen.

Onze belofte

Wij geloven dat elk mens het potentieel heeft om te groeien, te creëren, leiderschap te tonen en in verbinding samen te werken. Onze gedachten, oordelen, meningen en overtuigingen staan dit potentieel vaak in de weg. In deze sessie krijg jij de mogelijkheid om de kracht van jouw brein te ervaren en af te rekenen met oordelen en overtuigingen die jou, zonder dat je het wist, buiten spel hebben gezet.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.