Total Quality Management

Type product
Tijdsduur

Total Quality Management

Environmental & Industrial Consultancy BV
Logo van Environmental & Industrial Consultancy BV

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Als organisatie is het van belang om continu verbeteringen door te voeren. Of uw organisatie een Kwaliteitsmanagementsysteem heeft opgezet, Milieumanagementsysteem of een VCA certificaat heeft verkregen. Conitue verbetering speelt altijd daarin een belangrijke rol. Met de cursus TQM krijgt u handige tools aangereikt om uw organisatie weerbaar te maken en beter in te spelen op verschillende organisatorische, technische en ontwikkelingsvraagstukken. Tijdens de cursus wordt aan de hand van praktische voorbeelden, opdrachten en case uitwerking deelnemers wegwijs gemaakt in de nieuwste ontwikkelingen. De cursus is een interactief training, waarbij de deelnemers zelf aan het werk gaan door per ond…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Als organisatie is het van belang om continu verbeteringen door te voeren. Of uw organisatie een Kwaliteitsmanagementsysteem heeft opgezet, Milieumanagementsysteem of een VCA certificaat heeft verkregen. Conitue verbetering speelt altijd daarin een belangrijke rol. Met de cursus TQM krijgt u handige tools aangereikt om uw organisatie weerbaar te maken en beter in te spelen op verschillende organisatorische, technische en ontwikkelingsvraagstukken. Tijdens de cursus wordt aan de hand van praktische voorbeelden, opdrachten en case uitwerking deelnemers wegwijs gemaakt in de nieuwste ontwikkelingen. De cursus is een interactief training, waarbij de deelnemers zelf aan het werk gaan door per onderwerp een opdracht, praktijkcase en/of in teamverband een organisatieprobleem op te lossen door gebruikt te maken van aangereikte tools. Hierdoor zijn de deelnemers in staat om zelfstandig een managementsysteem op te zetten volgens  de International Standard Organization (ISO) of Veiligheid Checklist Aannemers (VCA). Door continu verbeteringen door te voeren in uw organisatie voldoet u aan deze richtlijnen. Daarnaast speelt u in op uw klantwensen, regelgeving en haalt u meer uit HRM.

Delen en samenwerken

Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.