AR Updates Online

Logo van Erasmus Academie
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,5 Erasmus Academie heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 (uit 51 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Erasmus Academie biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Rotterdam

Beschrijving

AR Updates Online (Webinars) Start November 2021

Arbeidsrecht Update Webinars bieden maandelijks op elke eerste woensdag van de maand van 19.00 - 20.00 uur een online college van een uur over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in het Arbeidsrecht. De webinars worden verzorgd door hoogleraar Arbeidsrecht Ruben Houweling (Erasmus School of Law). Elke maand (met uitzondering van augustus) word je tijdens een live, online college bijgepraat over de meest recente arbeidsrechtelijke jurisprudentie en over de laatste ontwikkelingen in de rechtspraak en wetgeving. Natuurlijk met de mogelijkheid om vragen te stellen. De colleges worden ook opgenomen en kunnen achteraf online worden teruggezien op …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: .

AR Updates Online (Webinars) Start November 2021

Arbeidsrecht Update Webinars bieden maandelijks op elke eerste woensdag van de maand van 19.00 - 20.00 uur een online college van een uur over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in het Arbeidsrecht. De webinars worden verzorgd door hoogleraar Arbeidsrecht Ruben Houweling (Erasmus School of Law). Elke maand (met uitzondering van augustus) word je tijdens een live, online college bijgepraat over de meest recente arbeidsrechtelijke jurisprudentie en over de laatste ontwikkelingen in de rechtspraak en wetgeving. Natuurlijk met de mogelijkheid om vragen te stellen. De colleges worden ook opgenomen en kunnen achteraf online worden teruggezien op de digitale leeromgeving. Bij elk webinar hoort ook een korte syllabus. Voor een vaste prijs van €600,- (alumni €540,-) ben je gedurende een jaar lang altijd verzekerd van het laatste nieuws op het gebied van arbeidsrecht, waar je ook bent. Voor advocaten is er de mogelijkheid om PO-punten te behalen, 11 in totaal. De webinars vinden plaats via ZOOM.

Tijd voor verdieping
Tijd voor verdieping is het centrale motto van Erasmus Academie. Verdiepen is letterlijk het creëren van ruimte tussen twee vloeren en een extra laag aanbrengen. Maar het verwijst ook naar zich ergens in verdiepen. Voor Erasmus Academie betekent ‘tijd voor verdieping‘, tijd en ruimte maken om u in iets nieuws te verdiepen, om extra lagen toe te voegen aan wat u al weet en nieuwe competenties te leren. Ruimte scheppen voor nieuwe kennis en die kunnen toepassen, dat is voor Erasmus Academie tijd voor verdieping.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Erasmus Academie, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.