Privacy, Data Governance en de AVG

Startdatums en plaatsen

Er zijn nog geen startdatums bekend voor dit product. Erasmus Academie biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's:

Rotterdam

Beschrijving

De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft grote gevolgen voor uw organisatie. De AVG vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en sluit beter aan bij de grote datastromen

Curriculum

Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt met het beheer en de verwerking van persoonsgegevens. Denk hier bij aan data-analisten, informatiemanagers, privacy adviseurs, privacy officers, security officers, compliance officers, data protection officers, functionarissen, juristen en informatiebeveiliging.Na afloop van deze masterclass:
*Bent u op de hoogte van de nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van (verwerking van) persoonsgegevens
*Kunt u de gevolgen van …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft grote gevolgen voor uw organisatie. De AVG vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en sluit beter aan bij de grote datastromen

Curriculum

Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt met het beheer en de verwerking van persoonsgegevens. Denk hier bij aan data-analisten, informatiemanagers, privacy adviseurs, privacy officers, security officers, compliance officers, data protection officers, functionarissen, juristen en informatiebeveiliging.Na afloop van deze masterclass:
*Bent u op de hoogte van de nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van (verwerking van) persoonsgegevens
*Kunt u de gevolgen van de inwerkingtreding van de AVG voor de eigen organisatie inschatten en adviseren over eventueel noodzakelijke maatregelen
*Bent u in staat om veranderprocessen die gerelateerd zijn aan de AVG te begeleiden
*Leert u hoe u de informatiebeheersstructuur van uw organisatie kunt afstemmen op de AVG
*Weet u welke verantwoordelijkheden van de verplicht aan te stellen Functionaris Gegevensbescherming zijn en hoe dit er in de praktijk uitziet.

Program start

De masterclass gaat op donderdag 30 november van start.
Deze masterclass bestaat uit 2 bijeenkomsten:
*30 november 2017
*14 december 2017

Kennis die je leven verandert,

is de missie van Erasmus Academie. Ons doel is om u nieuwe inzichten te geven die inspireren en motiveren. Kennis waarmee u effectief aan de slag kunt en die leidt tot persoonlijke groei en sterkere organisaties. Kennis ook, die uiteindelijk leidt tot een duurzame, rechtvaardige en open samenleving voor ons allemaal.

 

Er zijn nog geen ervaringen. Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)