AR Updates Online

Logo van Erasmus Universiteit
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 Erasmus Universiteit heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

AR Updates Online (Webinars) Start November 2021

Arbeidsrecht Update Webinars bieden maandelijks op elke eerste woensdag van de maand van 19.00 - 20.00 uur een online college van een uur over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in het Arbeidsrecht. De webinars worden verzorgd door hoogleraar Arbeidsrecht Ruben Houweling (Erasmus School of Law). Elke maand (met uitzondering van augustus) word je tijdens een live, online college bijgepraat over de meest recente arbeidsrechtelijke jurisprudentie en over de laatste ontwikkelingen in de rechtspraak en wetgeving. Natuurlijk met de mogelijkheid om vragen te stellen. De colleges worden ook opgenomen en kunnen achteraf online worden teruggezien op …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: .

AR Updates Online (Webinars) Start November 2021

Arbeidsrecht Update Webinars bieden maandelijks op elke eerste woensdag van de maand van 19.00 - 20.00 uur een online college van een uur over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in het Arbeidsrecht. De webinars worden verzorgd door hoogleraar Arbeidsrecht Ruben Houweling (Erasmus School of Law). Elke maand (met uitzondering van augustus) word je tijdens een live, online college bijgepraat over de meest recente arbeidsrechtelijke jurisprudentie en over de laatste ontwikkelingen in de rechtspraak en wetgeving. Natuurlijk met de mogelijkheid om vragen te stellen. De colleges worden ook opgenomen en kunnen achteraf online worden teruggezien op de digitale leeromgeving. Bij elk webinar hoort ook een korte syllabus. Voor een vaste prijs van €600,- (alumni €540,-) ben je gedurende een jaar lang altijd verzekerd van het laatste nieuws op het gebied van arbeidsrecht, waar je ook bent. Voor advocaten is er de mogelijkheid om PO-punten te behalen, 11 in totaal. De webinars vinden plaats via ZOOM.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.