Telefonische Acquisitie anno 2019

Tijdsduur
Trainer
Ruben Vitters
Logo van New Business Training

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

New Business Training biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Amersfoort, Arnhem, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Utrecht

Beschrijving

Telefonische acquisitie...kan dat nog wel met de huidige wetgeving?

Als zelfstandig ondernemer of commercieel medewerker weet je als geen ander dat nieuwe klanten niet zomaar aan komen waaien. Maar hoe zorg je ervoor dat je toch bij jouw potentieel klanten aan tafel komt zonder daar volle dagen per week mee bezig te moeten zijn? Is er een manier om telefonische acquisitie makkelijker te maken? Hoe zorg je ervoor dat je meer bereikt met telefonische acquisitie? En hoe zit het eigenlijk met de huidige wetgeving? Zelfs in het huidige digitale tijdperk is telefonische acquisitie nog steeds een van de meest effectieve manier van klantenwerving, als je maar weet hoe je die acquisitie het best kan…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: New Business, Acquisitie, Verkoopmethoden, NIMA A Sales en NIMA B Sales.

Telefonische acquisitie...kan dat nog wel met de huidige wetgeving?

Als zelfstandig ondernemer of commercieel medewerker weet je als geen ander dat nieuwe klanten niet zomaar aan komen waaien. Maar hoe zorg je ervoor dat je toch bij jouw potentieel klanten aan tafel komt zonder daar volle dagen per week mee bezig te moeten zijn? Is er een manier om telefonische acquisitie makkelijker te maken? Hoe zorg je ervoor dat je meer bereikt met telefonische acquisitie? En hoe zit het eigenlijk met de huidige wetgeving? Zelfs in het huidige digitale tijdperk is telefonische acquisitie nog steeds een van de meest effectieve manier van klantenwerving, als je maar weet hoe je die acquisitie het best kan inzetten en uitvoeren. Ben jij klaar voor jouw nieuwe acquisitie-successen?!

Tijdens deze training...

...neemt (New) Business trainer -en coach Ruben Vitters je mee in de wereld van 'telefonische acquisitie'. Via diverse handige technieken krijg je inzichten en ontdek je hoe je telefonische acquisitie kan toepassen hoe dat bij jou en jouw doelgroep past. Met deze training leg je de basis van jouw acquisitie-successen. Doordat de training zoveel als mogelijk is toegespitst op de vakgebieden van de deelnemers raak je snel vertrouwd met de materie. Je leert wat jij nodig hebt om een succes van jouw telefonische acquisitie te maken.

Dit ga je sowieso leren tijdens de training...

  • Alle ins - en outs van telefonische acquisitie

Leg de fundering van telefonische acquisitie en leer alle belangrijke ins & outs

  • Hoe je gestructureerde acquisitiegesprekken hebt

Met de juiste structuur maak je jouw gesprekken gemakkelijker

  • Hoe je de leiding in het gesprek gaat krijgen en behouden

Leer de gesprekstechnieken die ervoor zorgen dat jij de leiding krijgt en blijft houden

  • Hoe je meer met jouw acquisitiegesprekken bereikt

Wat jouw doel met jouw acquisitiegesprekken ook is, leer hoe je er meer mee bereikt

  • Hoe je een acquisitie-script opstelt en toepast

Een script moet in staat zijn jouw gesprek te ondersteunen. Leer hoe je een passend script maakt en toepast

  • Je gaat naar huis met jouw eigen acquisitie-script

Jouw eigen script waarmee je direct aan de slag kan, die past bij jou, je bedrijf en jouw doelgroep.

  • Hoe je voldoet aan wet en regelgeving

Uiteraard is het van belang om volgens wet en regelgeving te werken. 

Het vinden, krijgen en behouden van nieuwe klanten Rocket Science? Welnee! New Business Training is er om (startende) zelfstandig ondernemers en commercieel medewerkers te helpen om eenvoudig en met plezier de tofste nieuwe klanten te vinden, krijgen en behouden. Helemaal hoe dat bij jou en je Business past!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Ruben Vitters - New Business Trainer & Coach
Ruben Vitters
New Business Trainer & Coach

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met New Business Training, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.