Professional Scrum Master II - (PSM-II)

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Expandior

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAmersfoort
23 sep. 2021 tot 24 okt. 2021
placeAmersfoort
15 nov. 2021 tot 16 nov. 2021

Beschrijving

De tweedaagse Professional Scrum Master II (PSM II) training van Expandior gaat in op het maken van de volgende stap in jouw rol als Scrum Master. Faciliteren en het voeren van de juiste gesprekken met het team, de Product Owner én de organisatie komen o.a. aan bod.

De PSM II training richt zich op uw ervaring als Scrum Master. We gebruiken uw eigen praktijkvoorbeelden om te onderzoeken hoe u een effectievere leider kunt worden, en Scrum in bepaalde omstandigheden nog beter kunt toepassen. Daarna verleggen we onze focus van uw rol naar uw plek in de Agile organisatie. We zullen u tips en technieken geven om effectiever met de rest van de organisatie samen te werken, uw impact significant te…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

De tweedaagse Professional Scrum Master II (PSM II) training van Expandior gaat in op het maken van de volgende stap in jouw rol als Scrum Master. Faciliteren en het voeren van de juiste gesprekken met het team, de Product Owner én de organisatie komen o.a. aan bod.

De PSM II training richt zich op uw ervaring als Scrum Master. We gebruiken uw eigen praktijkvoorbeelden om te onderzoeken hoe u een effectievere leider kunt worden, en Scrum in bepaalde omstandigheden nog beter kunt toepassen. Daarna verleggen we onze focus van uw rol naar uw plek in de Agile organisatie. We zullen u tips en technieken geven om effectiever met de rest van de organisatie samen te werken, uw impact significant te vergroten en het Scrum Team nog beter te ondersteunen. U leert de vaardigheden om de juiste soort gesprekken binnen uw organisatie te faciliteren en hoe u deze vaardigheden kunt gebruiken om een betere Scrum Master te worden. PSM II leert u om uw team te coachen om het maximale uit zichzelf te halen, zelfs als de omstandigheden uitdagend zijn!

Veronderstelde kennis & ervaring:
Naast een theoretisch begrip van Scrum, wordt ervaring in de rol van Scrum Master verwacht. Concreet gaat de training niet in op hoe Scrum werkt, maar is volledig gericht op hoe u nog effectiever kan zijn in uw rol als Scrum Master.

Waar krijgt u antwoord op: 

  • Welke practices, tools, vaardigheden en stances maken een ervaren Scrum Master nog effectiever?
  • Hoe helpen de Scrum-principes en waarden de Scrum Master om betere beslissingen te nemen?
  • Hoe gedraagt de Scrum Master zich als een optimaal dienende leider en hoe verbetert hij/zij de bekwaamheid in deze rol?
  • Wat kan de ervaren Scrum Master nog meer doen om Developers en Product Owners te ondersteunen om effectiever te zijn?
  • Op welke manieren kan de Scrum Master helpen om de omgeving te veranderen, waardoor het voor Scrum Teams makkelijker wordt om succesvol te zijn?
  • Welke tips en technieken zijn er voor de Scrum Master om effectiever met de rest van de organisatie samen te werken teneinde Scrum Teams beter te ondersteunen?

Onderwerpen: 

  • Begrip en toepassing van Scrum: hoe verdieping van de Principles en Values van Scrum u begeleiden bij het nemen van betere beslissingen.
  • Mensen en teams ondersteunen: hoe u Developers en Product Owners kunt ondersteunen om effectiever te worden.
  • Faciliteren en communiceren: problemen oplossen door middel van story telling, concrete oefeningen en faciliterende technieken zoals Liberating Structures.
  • Agile laten groeien: leer hoe u een omgeving kunt creëren waarin Agility écht kan gedijen.

Certificering

U ontvangt van ons binnen 48 uur na uw deelname een toegangscode voor de digitale examenomgeving van Scrum.org. Mocht u onverhoopt het minimumpercentage van 85% goed beantwoorde vragen niet halen, dan mag u eenmalig kosteloos herkansen. Deze eenmalige kosteloze herkansing geldt enkel wanneer u binnen 14 na afloop van de training examen doet. Het examen is Engelstalig en om die reden zullen veel van de Engelstalige terminologie ook toegepast worden tijdens de training.

Slaagt u voor het online examen? Dan mag u zich met trots gecertificeerd Scrum.org Professional Scrum Master (PSM-II) noemen en wordt u levenslang lid van de Scrum.org community!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Expandior, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.